2015. október 5., hétfő

Keleti pályaudvar jegypénztár nyitvatartás

A menetjegyváltás az alagsori belföldi. Hírlevelünk segítségével értesülhet aktuális híreinkről, utazási ajánlatainkról, valamint az Önt érintő menetrendváltozásokról. A BKV-pénztárak majdnem fele tart tovább nyitva. Vezér tere - Fehér út, M2.


Az új nemzetközi pénztár - amely várhatóan évente közel félmillió utast szolgál ki - a Thököly út felőli oldalon, a főbejárattól méterre, a 6. Lillafüred InterCity indul Miskolc-Tiszai pályaudvarra. Gyorsvonat indul Győrbe. Csárdás EuroCity érkezik Prága, Pozsony felől.


A keleti pályaudvaron meddig van nyitva a pénztár? Ugyanis egy 23:50es vonattal szeretnék menni. Előre sajnos nem tudom megvenni a jegyet, és aggódom, hogy akkor ott előtte meg tudom e venni. Budapest, Kerepesi út 2-6.


Nyitva tartás : Hétfő - Péntek : 8. A Keleti nemzetközi jegypénztára a Thököly úti oldalhajóban található. Az ember belép a pályaudvar oldalkapuján, jobbra fordul, és a folyosón megpillant embert, akik a földön fekszenek, alszanak, olvasgatnak, vagy hátizsákjaikon ülve csevegnek. Vörösmarty tér Március 17-én és 18-án pénztáraink a meghirdetett szombat-vasárnapi, míg 24-én (szombaton) munkanap szerinti nyitva tartással üzemelnek. A felsoroltakon kívül minden más pénztárunk zárva tart március 15-én és 16-án.


Istanbul Kebab Keleti - Baross tér 12. Vígszínház előcsarnok Jegyvásárlás az előadások ideje alatt a földszinti előcsarnokban kialakított jegyárusító helyen. Modern és stílusos éttermünk minden érzékét elvarázsolja! Nemzetközi jegyet az alábbi jegypénztárakban, illetve a MÁV-Start Zrt. Menetjegyirodáiban vásárolhat.


A éves Wasteels Utazási Iroda köszönti honlapja olvasóit. Fő profilunk a nemzetközi vasúti menetjegyeladás. Utazási irodaként működünk, így repülőjegy és idegenforgalmi ajánlatok értékesítésével is foglalkozunk.


MEGKÖZELÍTÉS: A 2-es metróval, az 5-ös, 7-es, 173-as vagy a 178-as busszal a Blaha Lujza térig, az 1-es metróval az Oktogonig, a 3-as metróval a Nyugati pályaudvarig érdemes utazni. Az este óráig nyitva tartó pénztárak mind frekventált belvárosi. Ugyanakkor mindezt megelőzte az a most is tartó folyamat, amivel a BKK. Az évvégi váltás (új jegy- és bérletfajták, új árak) nem igazán sikerült teljesen flottul a BKV -nál.


Sajnos az Ön által keresett oldal nem érhető el szerverünkön. Keleti pályaudvar metróállomáson (péntek, szombat és vasárnap ). Kérjük, ellenőrizze a címet! Mint a legtöbb weboldal, az arenamall. A 105-ös busz csúcsidőben 1 esténként percenként közlekedik. Tekintse meg múzeumainkat egy 3D virtuális túra segítségével.


Bejárhatja a Deák téri múzeumot miközben informálódhat is a kiállított tárgyakról, sőt a régi földalatti kocsijába is beléphet! Az autóbusz-állomásról a Dorog és Pilisvörösvár környékét kiszolgáló járatok indulnak. Péntektöl Meg fog változni közlekedési rend átszállható M4-es metróla ezzel lehet közlekedni Kelendföld Pályaudvar - Keleti Pályaudvar között ! Busz is megfognak változnak M, , 49-es villamosok , , , 2-es buszok metró oldalon. Busz - Gyongyosi utca vegallomas 1Busz - Gyongyosi utca vegallomas. Villamos - Gyongyosi utca megallo majd rovid seta.


Autó A Soroksári úton a Boráros tér felől: Hogy elkerüljék a lámpáknál a torlódást, javasoljuk, hogy már a Boráros térnél hajtsanak le a Soroksári úttal párhuzamos szerviz útra, vagyis a Lechner Ödön fasorra. A „Műemléki Keret” és az „Építészeti Értékvédelmi Támogatás” fővárosi pályázatainak legutóbbi eredményeit a „Visszatérő kincsek” című kiadványban foglaltuk össze, ezzel is ünnepelve a Világörökség Városok Szervezete (Organization of World Heritage Citie – OWHC) fennállásának 25. KÖVESSEN MINKET, LEGYEN NAPRAKÉSZ!


Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések