2015. október 9., péntek

Aszcendens kiszámítása

Mit árul el rólunk az aszcendens ? Elsősorban azt, hogyan fordulunk spontán a minket körülvevő világhoz, jelzi alaphangulatunkat. A személyiségünk azon képe, amelyet a külvilág érzékel első benyomásként rólunk, mélyebb megismerés nélkül. Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján! Add meg születésed idõpontját! Kérjük, minél pontosabb adatokat adj meg, a lehetõ legpontosabb elemzés érdekében!


A Bika aszcendens a soha el nem múló idő áldozata. Hatására fogva tart a múlta sokszor képtelen vagy szabadulni a már rég befejeződött történetektől és elhalványult érzelmeidtől. Ellenállsz a hétköznapok változásainak.


Gyakran akkor is képtelen vagy az újításra, ha magad is beláto hogy időszerű volna. Most megismerheti aszcendens -jegyét. Online kalkulátorunk segít Önnek kiszámolni az aszcendensét. Adja meg születésének pontos idejét, beleértve az órát és a percet is, valamint helyét - legyen az a világ bármely pontja. Kattintson az aszcendens kiszámítása gombra, és máris olvashatja a kalkuláció eredményét!


Aszcendens kiszámítása

Ha kitöltötted a fenti adatokat, akkor kattints a mehet gombra. Lakner Tünde asztrológus-grafológus és Szántó József kérdőasztrológus honlapja. Grafológia és asztrológia személyiség és karma elemzések,konkrét kérdések megválaszolása kérdő (horary) asztrológia segítségével. Ha úgy érze hogy a kiválasztott aszcendens jegy jellemzői nem illenek rá akkor vagy az előtte, vagy az utána következő jegy tulajdonságait olvasd el. Ha azok közül valamelyik jobban jellemez, akkor minden valószínűség szerint az lehet az aszcendensed.


Jelentésének megértését megkönnyíti, hogy ha úgy képzeljük el, mint egy MASZKOT, melyet folyamatosan építünk a másokkal való kapcsolódásunk során! Reggel: Az emberek kissé bizonytalanok lehetnek. Nem alkalmas új irányt kitűzni, mert nem vinne messzire, inkább várjuk meg, amíg elmúlik ez a bolygóhatás. Kiszámítása rendkívül egyszerű, minden horoszkópelem pontokat kap. Ezeket vizsgáljuk elemek és minőségek szerint.


Az aszcendens szerinti Mérlegek elismerésre és nagy baráti körre vágynak. Szeretnek jönni-menni, és akkor boldog, ha minél többen jófejnek tartják. Mivel sokfelé elígérkezik (egyidőben), nem biztos, hogy oda is ér.


Próbáljon ne linkeskedni, mert az emberek számítanak rá. Alaphelyzetben Hungary-t látsz, ez Magyarország. Helység: add meg születési helyed elsõ 2-betûjét, nyomd meg a keresés gombot, s a rendszer felsorolja a lehetõségeket.


A Nap-jegy a Horoszkópban az alapkaraktert, az ösztönös tulajdonságok együttesét adja, ugyanakkor a Horoszkóp aszcendens kiszámítása legalább annyira lényeges, mint a Napjegy ismerete, amennyiben a születési horoszkópot szeretnénk felállítani, vagy informálódnánk egy adott ember szocializációs jellemzőiről. Eszerint tehát a csillagjegyből leginkább az derül ki, milyen lehetőségeink vannak, az aszcendens szerinti jegyből viszont az, hogyan fogunk a jövőben élni azokkal. Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől - Neked! TV az egyik legmegbízhatóbb jós-tanácsadás illetve jóslást nyújtó internetes közösség.


Több mint éves fennállása óta az EZO. Aszcendensed jelentésére tett árnyaló hatását. TV már milliónál is több jóslást, rituálét és megannyi tanácsadást bonyolított le telefonon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések