2015. október 9., péntek

Férfi ha titkolja az érzelmeit

Szereti, vagy másról van szó? Az összes fenti kérdésre nem mindig van kész válasz, és néhány esetben lehet, hogy nem is lenne jó, ha azonnal tudni lehetne a válaszokat. Ha férfi jön, akkor az többnyire azért jön, hogy segítsek neki, hogyan hódíthatná vissza az elveszített kedvesét!


Férfi ha titkolja az érzelmeit

A férfi , aki nem hív, ne m keres, mert kevés lett neked: A férfi ült vele m sze mben és azt mondta: hónapig ne m volt köztünk sem mi kom munikáció. Befordulta m, nagyon szenvedte m. Egy bimbózó párkapcsolat kezdetén talán azt a legnehezebb eldönteni, mennyire engedjük bele magunkat az érzésbe. Várunk visszajelzéseket, aprócska jeleket, melyek bizonyossággal szolgálhatnak, hogy ha átengedjük magunkat a – valljuk be, sokadik csalódás utáni sokadik – varázslatnak, nem fog megint kártyavárként omlani ránk mindaz, amit. A „csupa szív” férfi lélegzetének egész skálájával fejezi ki magát, nála minden lélegzetvétel tele van mélyről jövő, egyedi, sajátos tartalommal.


Ha boldog, szinte sugárzik az arca. Ha szomorú, olyan képet vág, mint ha a legjobb barátja hunyt volna el: leengedi a vállát, lelassul a lépte, lógatja a fejét. Ha a pasi felső ajka húzódik fel egy kissé mosoly közben, és a foga is látszik, azt jelzi, hogy bár élvezi a társaságodat, romantikus folytatásban annyira ne reménykedj. Kemény dió Amikor a férfi mosolya önelégültnek tűnik, számíthatsz arra, hogy ha meg akarod őt.


A rózsaszín ködben ugyanis nincsenek hibák, vagy ha úgy érzi, hogy vannak, azokat is inkább aranyosnak találja. Ilyenkor a férfi számára nem elég pár röpke óra, szinte egész nap veled szeretne lenni. S ha a randi után az éjszakát követően nappal is velünk mara nem lehet kétség az érzelmek felől. Már maga az nagy fegyvertény, ha hajlandó leülni egy terapeutával.


Az érzelmeit nehezen kifejező férfit konkrétumokon keresztül lehet megnyitni: a terapeuta így tömör közlésekből, bizonyos események felidézésén keresztül képes megérteni és később megfogalmazni a férfi bezárkózásának és látszólagos. A szerelmes férfi nem tudja titkolni, ha tetszel neki, annál is inkább, mert tudat alatt is magadra vonzod a tekintetét. Ha elmélyedtek egy beszélgetésben, természetes, hogy partnered téged néz, de, ha azt veszed észre, hogy az étlapot böngészve vagy a telefonodban nézegetve a képeket is folyamatosan rajtad felejti a tekintetét, az már nem egyszerű szemezés. Az átélt sérelmek hatására sokan nehezen tudják elképzelni, hogy újra kötődjenek valakihez, esetleg gyakran nosztalgiával emlegetik az exet. Ha azonban a párod megtalálta személyedben azt a nőt, aki elfeledteti vele az exét, akkor megnyílik, és nem fél kimutatni nemcsak a pozitív érzelmeit , hanem gyengeségét és.


Miért titkolja az érzéseit egy szerelmes férfi ? Vagy a férfiak alapból ilyenek? Attól hogy nem keresi mindig a lányt még szeretheti csak titkolja ? A nem megfelelő nő ugyanis még érzelmileg éretlen, így amint a férfi kezd emberi lenni és beszélni az érzéseiről, esetleg kimutatni a fájdalmát, a benne lévő kétségeket akár önmagával, akár bármi mással szemben, az érzelmileg éretlen nő mit csinál? Lepattan, mert a férfi „puhapöcs” (gondolja). Az egykori társ egyszer csak felbukkan, előtörnek a régi érzések, a mélybe taszított vágyak, és újra egymás karjai közt találják egymást.


Ha valaki fontos neke akkor az a személy fontossá válik a párodnak is. Hogy látja ezt a férfi ? Még ha nem is kedveli azt a valakit, egy szerelmes férfi elegánsan fogja kezelni ezt a kapcsolatot, de csakis miatta mert tudja, hogy neked ez milyen sokat jelent. Mert félnék,hogy besülnék, ha kimutatom azt hogy szeretlek, és te meg gyülölsz engem. Mert ha egy férfi kimutatja az érzelmeit , akkor egy papucs féreg barát státuszba kerül át. Sokan így gondolkodnak erről a dologról.


Férfi ha titkolja az érzelmeit

Az alábbi példák segítségével bepillantást nyerhetsz abba, titkon mire is vágyik egy férfi ? Ha megóvhat tége még inkább férfinak érzi magát és ettől még jobb lesz a közérzete. Lehet-e férfi és nő között barátság? Szerinted lehet férfi és nő között barátság?


Az örök kérdésről mindenki más véleményen van. A férfi , aki valóban érdeklődik irántunk, azonnal válaszol az sms-re és reagál a telefonhívásra. Ha az ember szereti a másikat, élvezi megosztani vele a tapasztalatait, az eseményeket, amik történtek vele.


Ha a pasinak a tanácsra, véleményre van szüksége, vagy csak szeretne nevetni, mi vagyunk az első személy, akit hív.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések