2015. október 16., péntek

Lambéria árak pécs

Fa lambéria alkalmazása. Az általános célú fa lambéria 1mm vastag, beltéri fal- és mennyezetburkolatnak alkalmas, erre a célra a luc fenyő a legjobb választás. Lambéria vásárlása és rendelése az OBI-nál. Cégünk megkezdete a Tölgy-Bükk darabolt, hasított tűzifa gyártását, és kis-és nagykereskedelmi forgalmazását! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Ez az optimális vastagságú és szélességű lambéria az egyik leginkább felhasználóbarát kivitelezésű lambéria a készletünkből. Szép és otthonos küllemet a valódi minőséget keresők számára, tartós, nagy felületű felhasználásra is kiválóan alkalmas. Fa-, fűrészáru gyártása, kis- és nagykereskedelme. Fatelep, fakereskedés és tüzép, ahol az ács és az asztalos is megtalálja a minőségi fa fűrészárut kedvező áron.


Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan! A fa az egyik legrégebbi építőanyag. Minden otthonba melegséget kölcsönöz,a szépen kialakított lambéria felület. A természet közelsége és szépsége semmi máshoz nem hasonlítható hangulatot áraszt.


Lambéria árak pécs

A mai modern gyártási technológiáknak köszönhetően, egyszerűen akár házilag is könnyen kivitelezhető bármilyen elképzelés. Azonban hogy ne csak szép ,de. Kiszállítás Pécsett és környékén. Ha lambéria vásárlásán gondolkodik, jó helyen jár.


Ingyenes szaktanácsadással és nagy készletekkel várjuk Önt! Továbbá hajópadló, teraszburkolat, gyalult deszka, osb lap, fafestékek más termékek is várják a kedves vásárlót. Burkoló elemeken túl nagyobb vevői megrendelés alapján bármilyen egyedi mintájú profil lécet, mindkét oldalon gyalult lambériát, négy oldalon gyalult különböző dimenziójú terméket legyártunk. Az árak bruttó árak , a áfát tartalmazzák!


Vásároljon közvetlenűl az importőrtől. Olcsó hajópadló árak , folyamatos akciók, széles választék. Telefonos rendelés, házhozszállítást is vállalunk, nagyobb mennyiség vásárlása esetén egyedi árak. A lambéria és a hajópadló négyzetméterének számításánál a termékek teljes szélességét vesszük figyelembe ! A képek, árak ,leírások tájékoztató jellegűek.


A mindenkori készletekről kérjen tájékoztatást az üzlettől. Mielőtt elkezdenénk egyedül a lambéria felrakását, érdemes elolvasni a gyakorlati tanácsaikat, hiszen ezzel megkönnyítjük a munkát. A lambéria általában belső falburkolathoz használt hornyolt deszka vagy léc.


Anyaga elsősorban fa, de egyre jobban tejednek a műanyag alapanyagú lambériák is. A műanyag lambéria azoknak ajánlott, akik gyors, egyszerű, mégis esztétikus megoldásra vágynak építési és burkolat felújítási munkálataik során. Svéd importból származó lambéria a Skandináv Fatelep kínálatában. Esztétikus borovi, északi luc, trópusi fa alapanyagból. Kártévőmentesített, bútorfelületre csiszolt fa burkolatok széles választékban az olcsó lambéria lécektől a csomómentes szauna lambériákig.


Kapcsolatainknak köszönhetően - a nehezebb beszerezhetőség ellenére - folyamatosan jó minőségű alapanyag áll rendelkezésünkre. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, és a közölt faanyag árak tájékoztató jellegűek, 310ft euró középárfolyamnál és tartalmazzák a -os ÁFÁT. A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések