2019. november 13., szerda

Velencei tó körüli futás 2019

Jelmagyarázat - Autóforgalomtól mentes, önálló kerékpárút, vagy gyalog- kerékpárút - kijelölt útvonal utcákon, utakon. A térkép utca-szintű részletességgel igyekszik követni a hivatalosan kijelölt Velencei tó körüli kerékpárút vonalvezetését, megkülönböztetve a különálló kerékpárutakat és a közúton kijelölt szakaszokat, akár 3D-ben is. Rajt-cél: az agárdi szabad strand nagy.


Velencei tó körüli futás 2019

Reviews Mi tegnap körbetekertük a tavat,hatalmas élmény volt! Velencei- tó kör teljesítésére a futás szerelmeseinek. Sport Beach területéről indulva, s oda visszaérkezve.


Egyszerűnek tűnik - de hogy még egyszerűbb legyen, íme hát a térkép, merre is kell majd menni! Mert azért nem mindegy, hogy hogyan kerülöd meg azt a tavat. Nézd meg hát, hogy merre is! Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy segítséget nyújtsunk a kutyával ide látogatóknak. Az időjárás kegyes volt az eseményhez, mindjárt az első kijelölt nap alkalmasnak bizonyult arra, hogy úszók és triatlonozók ezrei kedvükre mozoghassanak a Velencei - tó környékén.


Az km-es útvonal szép erdei terepen kanyarog. Futás közben látod az erdő változását és az edzettséged alakulását is hónapról hónapra. Jó lehetőség rendszeres családi programként, baráti társaságok összekovácsolására, egyéb sport-tevékenységek támogatására. Hiszen a futás – szinte – minden sport alapja.


Május 1-jén órakor Korzenszky Richárd tihanyi apát Jankovics Marcell: Az ember tragédiája c. Velencei -tavi Galériában, ugyanezen a napon délelőtt órakor Dinnyésen, a Dinnyési Templomkert Hagyományőrző Központ főépületében a Velencei - tó internetes portál. A versenynek Kelet-Magyarország egyik legszebb természetvédelmi övezete, a Tisza- tó környéke ad otthont. Itt a tavasz, szikrázik a nap, nyílnak a virágok, a természet újjáéledésével mi is könnyebben mozdulunk ki, sportolunk a szabadban. A Velencei - tó melletti Tóparti - Futóparti éve indult, pont azzal az elhatározással, hogy ettől kezdve minden évben április első hétvégéje a futás és a szabadidősport szerelmeseié legyen. Hagyományok, kulturális, gasztronómiai és természeti értékek a Velencei - tó turisztikai szezonnyitó fesztiválján, május első hétvégéjén, Agárdon!


A Velencei - tó körüli futás a sportszerető barátok és családok jó hangulatú összejövetele, amely mára igazi élményeseménnyé nőtte ki magát. A Felelős Szülők Iskolája szervezésében idén immár 3. P: A Tűzszekerek csapatának egyik nagy kedvence a Velencei - tó kör, amiből évente több is van. Tavasszal (április első vasárnapján) a hivatalos, rajtszámos, sok résztvevős tókerülésre kerül sor, aztán ősszel, héttel a budapesti maraton előtt futhatjuk körbe a tavat, illetve decemberben mikulásos tókörre nyílik lehetőségünk. Aki híressé tette a Velencei -tavat – Chernel István 12.


Híres Velencei -tavi vadászatokról 13. Helytörténeti érdekességek a Gárdonyi Építész és Mérnök Körrel 14. Női borászok, Velencei - tó körüli pincészetek borai – Házigazda: Fáncsi Viktória 15. PÉNTEK NAGYSZÍNPAD (fesztiválközpont) 16:Megnyitó a mörlenbach-i vadászkürtösökkel 16. Aki világhíressé tette a Velencei -tavat – Chernel István 12.


Fürdőélet a Velencei -tónál a húszas, harmincas években 13. A régió híres-neves pálinkáiról 15. Vivicittá Városvédő Futás a Margitszigeten.


Velence kapuja pláza körüli kis vendéglátó helyeken. Nagy-kultúra – autóbuszos, tó körüli túra A Posta mögötti parkolóból indul. Autóbuszos kirándulás keretében a Velencei - tó környéke legjelentősebb látnivalóinak megtekintése.


Velencei tó körüli futás 2019

The Lake’s South side is a continuous beach area between Budapest and Lake Balaton, at third distance, closer to Budapest at the same direction. Three, basically not very much separated settlements forms Lake Velencei ’s beach: Velence, Gárdony, and Agárd. Windguru weather forecast for Hungary - Velencei - tó.


Special wind and weather forecast for windsurfing, kitesurfing and other wind related sports.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések