2019. november 6., szerda

Pedikűr manikűr

Pedikűr manikűr

Szeretettel várok minden kedves régi és új Vendégemet. Fodrászat, kozmetika, manikűr, pedikűr , férfiaknak kiemelt férfi részleg. BioHair Fodrász Hálózat - AZ OKOSFODRÁSZAT Álljon sorba mobiljával otthonról. Manikűr, pedikűr , gyógypedikűr, gél lakkozás, talpmasszázs.


Pedikűr manikűr

Vendégem a masszázsfotelben a nyakát, hátát, derekát kényeztetheti, a kéz- és lábápolás után pedig testi-lelki harmóniában, feltöltődve térhet vissza a mindennapi élet körforgásába. Scheffer Csilla vagyok. A pedikűrözés lépései Kolman Erika bajnok oktató előadásában. A nyári tisztaság, a téli pompa megtartásában a pedikűr is létfontosságú szerepet játszik. Bőrkeményedéseinek eltüntetését bízza szakemberre, s figyelje meg: Fellegekben fog járni utána.


Enyhébb mértékben benőtt körmök szakszerű kezelését és kivágását vállalom, mely után fellélegezhet. Kéz- és lábápoláshoz itt megtalálható sok minden, ami szükséges lehet: pedikűr eszközök, eldobható szike pengék, vizes pedikűrgép, gépi pedikűrös csiszolófrézek, manikűrös ollók köröm-, és bőrvágáshoz, manikűr eszközök, pedikűr kellékek, szilikon tehermentesítők, és a lábápoláshoz szükséges kiegészítők mellett, a pedikűr székek is. Várom kedves vendégeimet Fóton az Aranyolló szépségszalonban.


Teljes körű pedikűr és manikűr szolgáltatással várjuk vendégeinket. Kiemelkedő szakértelemmel kezeljük a benőtt köröm problémáit, segítséget nyújtunk a hosszú távú, gond nélküli, igényes láb és kézápolásban. Tökéletes Spa manikűr és pedikűr kezeléseket kínálunk, hiszen a LaRic egy feledhetetlen utazást kínál az érzékek világába egy egy pohár pezsgő társaságában. Ismerje meg a világ legkülönlegesebb manikűr pedikűr kezeléseit a Mandala Day Spa-ban!


Gyógypedikűr, pedikűr Budapest Nagy gyakorlattal rendelkező gyógypedikűrös és pedikűrös Budapesten és környékén várja a hívását. Mobil pedikűrt is vállalunk, így a pedikűr házhoz jön! Felülete színterezett acélváz, műbőr kárpit. A lábtartó állítható magasítású, marokcsavarral rögzíthető.


A kengyel alakú lábtartóban nem tud oldalsó irányba mozdulni a vendég lába, így pontosabban lehet a lábon dolgozni. A webáruházban műkörmös, pedikűrös, kozmetikai, tetováló, valamint fodrász bútorok, gépek, alapanyagok, berendezések. Az alapképzés elvégzését követően számos technikai és díszítő kurzuson vettem részt, hogy a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást tudjam nyújtani Vendégeimnek.


Pedikűr-manikűr bútorok. Lábszépítés szakszerű, professzionális eszközökkel Brávik Erikánál (Erika pedikűr-manikűr ). Az esztétikai pedikűr célja, hogy a vendégünk lábát gyönyörűvé varázsoljuk! A lábon található bőrkeményedéseket eltávolítjuk, hogy kizárólag a finom és puha bőr maradjon. Manikűr , pedikűr hirdetések Magyarország területén. A ”Magnólia Nail Stúdió” manikűr és pedikűr szalon megnyitotta ajtaját minden olyan kedves vendég számára, aki jobbat, trendit, egyedit és magas minőséget keres a köröm ápolásban.


Exkluzív manikűr és pedikűr kezelések elérhető áron Budapesten. Az igényes megjelenés elengedhetetlen része, hogy kezeink és lábaink is ápoltak legyenek. Nyáron az UV-sugárzástól, télen pedig a hideg okozta kiszáradástól kell védeni őket. Körmeinket sem hanyagolhatjuk el.


Ha műkörmöst manikűröst pedikűröst keresel Szigetszentmiklóson, akkor jó helyen jársz. Gyors, precíz ,elfogatható áron. Műköröm, pedikűr, manikűr , paraffinos kéz-és lábápolás. M3-as közelében igényes, csendes helyen várom kedves vendégeimet. Elektromos manikűr és pedikűr biztosítja megnézi manikűrözött körmök a kéz és a láb.


Bruttó kúp megszünteti a száraz és kérges bőr vagy bőrkeményedés a talpa és sarka, míg gondozásában körmök. A szett tartalmaz db. Polírozó kúp kisimítja és polírozza a szélén körmök bejelentését követően.


Előre egyeztetett időpont. A lábápolás, illetve más néven pedikűr sajnos háttérbe szorult és szorul hazánkban, pedig fontos lenne nagy figyelmet fordítanunk lábunk ápolására. A lábak ápolása, egész évben történő karbantartása nem csak esztétikai, hanem adott esetben mozgásszervi szempontból is fontos. Budapesti áruházunkban percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül.


Munkatársaink több éve a szakmában dolgozó, lelkes, szakképzett, diplomás szakemberek, akik mind a manikűr , műkörömépítés, pedikűr , masszázs hivatás szerelmesei. A manikűr és pedikűr legtöbb lépését otthon is el lehet végezni. A láb is fontos része a megjelenésnek, ezért ápolása is nagyon fontos.


Főleg igaz ez nyári hónapokra, amikor előkerülnek a divatos szandálok és papucsok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések