2019. november 11., hétfő

Sárvár szoba pár órára

Sárvár szoba pár órára

A búvóhely azt jelenti, hogy a lakásokat nem csak napokra vagy hetekre bérelhete hanem egy lakás pár órára is kivehető, azért, hogy meghitt pillanataid lehessenek kedveseddel. Ha épp szoba bérlés pár órára a célo itt könnyedén megtalálhatod az igényeiteknek tökéletesen megfelelőt. Páratlan élmény egy arborétumban megszállni, akár pár órára is. A vendégek egyszerre élvezhetik az arborétum csendjét, nem mindennapi romantikáját.


A szállodában étterem is üzemel, így vendégeink a pár órás tartózkodásuk alatt akár ebédet vagy vacsorát is elkölthetnek ódon kastélyszállodánk meghitt falai között. Mit szólna, ha napközben pár lopott órát tudna kedvesével tölteni, de zavarja a szállodai légkör, a fürkésző tekintetek, a nyilvánosság? Bújjon el nálunk, vegyen ki lakást pár órára.


Már továbbítottuk is az infót a keresőknek, illetve itt is közzé tesszük, azoknak akik Kecskeméten keresnek lakást, szobát pár órára. Kérünk mindenkit, akinek infója van az alábbi búvóhelyről az írjon nekünk (ha pozitív, ha negatív). Exkluzív találkahely pár órára Budapesten, a Corvin sétányon!


Exkluzívan kialakított szoba friss ágyneművel, LCD TV-vel, DVD-vel és mini-hifivel, a kényelmes és nyugodt pillanatokért. Kiadó lakás pároknak,átutazóknak, pár órára  - Van kivel, de nincs hol? Szobát keresel pár órára ? Bújj el nálunk pároddal, vegyetek ki lakást pár órákra és élvezzétek a tiltott gyümölcsöt! Búvóhely, lakás randikuckó pároknak néhány órára.


Ha kell egy lakás Budapesten, pár órára -éjszakára-napra. Szexelj velem telefonon éjjel nappal elérhető vagyok! Mit szólnál, ha napközben pár lopott órát tudnál kedveseddel eltölteni, de zavar a szállodai légkör, a fürkésző tekintetek, a nyilvánosság?


Jól felszerelt, akár pár órára is igénybe vehető randi-hely a Corvin sétányon. Fiatalos búvóhely VIII. Kellemes és hangulatos búvóhelyre invitálunk minden párt, akik szeretnének egy kicsit kiszakadni a hétköznapokból és vágynak a meghitt együttlétre. A kék szoba nagyon nem volt rendben. Koszos volt, pókháló, de nem ez a legnagyobb baj.


Párnán nem volt huzat, takarón sem! Fürdő szoba tele volt előttünk lévők hajával! Szeibert Otthon Sárvár Térkép Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő 4m Sárvári Arborétum km Sárváron, a Gyógy- és welness fürdőhöz közeli családi házban Apartman és szoba kiadó.


Sárvár szoba pár órára

Van Egerben búvóhely egy pár órára ? A barátnőmmel Egerben szeretnénk kettesben tölteni a délutánt(szexelnénk). Tudna valaki javasolni egy fizetős búvóhelyet csak Egerben? Szállodában nem szeretnénk,mert nagyon drága,és csak 2-óráról lenne szó.


Előre is köszönöm a segítséget! Teljesen felszerelt, külön bejáratú és saját lakást, amit tetszésed szerint vehetsz ki – akár csak pár órára , akár egy egész éjszakára, vagy napokra. Mindhárom lakás Budapesten, a Corvin negyedben található, tökéletes közlekedési lehetőségekkel.


Sárvár szoba pár órára

Pár éve a Hotel Rilában (IX Kerület) óra ment 4k-ért. Csak ha nem akarod az utcán csinálni, forró radiátor, hideg szoba. A Üteg utcaiban hajszálas ágynemű, spermázott függöny, falatnyi törölközők. Szépen berendezett lakás és kényelmes is. Létezik egy olyan hely, ahová - diszkréten, és hozzád méltó, tiszta nyugodt, kulturált környezetben - elvonulhattok néhány órára bármelyik napszakban, a fürkésző, kíváncsi, pletykára éhes tekintetek elől.


Kiszabadulhatsz a zsúfolt koliból, vagy ha szülőkkel élsz, és nincs egy hely.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések