2019. november 11., hétfő

Pedikűr kolosy tér

Fodrászat mellett pedikür és manikür is megtalálható. Szalonunk mellett pedig egy exluzív kozmetika működik. Reviews Best open air place in Buda! Good foo great ambiance.


Pedikűr Andrea, Szépségszalon, Bécsi út 61. Manikűr, pedikűr , műköröm építés. D-s porcelán díszítés, viseld ékszerként körmeidet.


K ét személyes fényterápiával és zenével rendelkező infraszaunánkkal, zuhanyzási lehetőséggel várjuk a fogyni, méregteleníteni, gyógyulni, pihenni vágyókat. Fekvő szolárium már ft-tól. A Golden Lotus Körömszalon és kozmetika sok szeretettel várja vendégeit Óbuda szívében kaszásdűlőn kellemes környezetben minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal. Piroska műköröm, pedikűr , manikűr - Szeretem ha a vendégek és én is elégedettek vagyunk! A rendszeres körömápolás legalább annyira fontos, mint hajunk, vagy bőrünk ápolása.


Specialitásom a problémás, nehéz lábak – tyúkszem, szemölcs, berepedezett sarkak, bőrkeményedések, köröm benövések, körömgomba – kezelése és. Az ápolt kéz és körmök az igényes megjelenés alapvető feltételei. A mai modern anyagok és technikák segítségével ez könnyen megvalósítható bárki számára. Jókai tér ) Dr Mecseky László.


A tér 2-es számú egyszintes épületének belső udvarán található a piac, az emeletén pedig üzletek, bazársor várja a vásárlókat. Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt. A ház bal oldalàn a lépcső alján talàljàk a manikűr – pedikűr bejàratot. Amennyiben szeretné vállalkozását megjelentetni oldalunkon, akkor kérjük, küldje be cége nevét, címét, weboldalát, és mutassa be a tevékenységét legalább három teljes mondatban. Szuper hely kellemes nyári estékre :) Kedves,.


Pedikűr kolosy tér

Mint ismert, május végére teljesen kiszáradt az a mohafal , amit a légszenyezettség csökkentésére állítottak fel Óbudán. Teljes körű pedikűr és manikűr szolgáltatással várjuk vendégeinket. Kolosy tér közeli éttermek listája.


Munkatársaink kiemelkedő szakértelemmel kezelik a benőtt köröm problémáit, segítséget nyújtanak a hosszú távú, gond nélküli, igényes lábápolás elsajátításában és a vendéggel együttműködve oldják meg a láb és kéz betegségeit. Budaújlak központjában lévő területnek Lujza tér volt a neve, a Lujza gőzmalom működött itt. Az oldalon megjelenített adatok csupán tájékoztató jellegűek.


Pedikűr kolosy tér

Az esetleges hiányosságokért vagy hibákért az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget. Széles kínálatunkban a kedves ügyfeleink találnak vényköteles és vénynélküli gyógyszereket, tápszereket, homeopátiás készítményeket, vitaminokat, étrend-kiegészítőket és egyéb egészségügyi termékeket. A szépségápolás kategóriájába a különböző alkalmazott szépészeti kezelések tartoznak, mint pl. Nagy gyakorlattal rendelkező gyógypedikűrös és pedikűrös Jászai Mari tér területén és környékén várja a hívását.


Diszkréció, különleges bánásmó fekvőbetegeket is kezelünk és akár házhoz is megyünk). Küldd el nekünk az adatait, csatolj egy fotót, írd meg a véleményed és értekeld! Koncentrálj konkrét, személyes élményeidre.


Személyes átvétel üzleteinkben. Szeretnénk jelezni, hogy a fenti árak nettó árak, azaz nem tartalmazzák az áfát. Ezen kívül fenntartjuk az árváltoztatás jogát, ezért az időpont egyeztetésekor mindig érdemes pontosítani a különféle pedikűrös szolgáltatások.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések