2019. november 18., hétfő

Szerelem első jelei

Szerelem első jelei

Az első jel nagyon szembetűnő volt: a szerelmespárok esetében mindkét fél és a külvilág számára is teljesen egyértelmű, hogy a szóban forgó pár között szerelem dúl. Ebben sem ők, sem a külvilág nem kételkedik. Mert ha van, akkor a szerelem tényleg pofonegyszerű, ha nincs, akkor jönnek a bonyodalmak. Szerelem vagy barátság? Nehéz határt húzni - Ragaszkodás és összetartozás egy kicsit másképp recept a meghűlés kezelésére - Az első napokban még elcsípheted a náthát!


Szerelem első jelei

Pillangók a gyomrunkban, idegesség, izzadó tenyerek, szerelem –biztosan mindenki átélte valamikor e tünet együttest, nem nehéz felismerni. Azonban előfordul, hogy ez az első , megragadó érzés hirtelen elillan. Gyakran kiábrándultság vagy üresség és természetesen az igaz szerelem további kutatása.


Vajon létezik szerelem első látásra? S ha igen, hogyan ismerhetjük fel, hogy ne tévesszük össze a hirtelen fellángolással? Egyes szakemberek szerint megvannak a maga jelei ennek is, ami megnyugtatónak tűnik, hiszen így idejében felismerhetjük a kölcsönös rokonszenvet, amiből akár hosszan tartó párkapcsolat is kialakulhat. Milyen jelei vannak, ha egy férfi szerelmes? A szerelem vak, szokták mondani.


Szerelem első jelei

Néha azonban figyelmetlenségből vagy kishitűségből nem veszik észre a nők. Kialakulhat akár első látásra, vagy futó kapcsolatból, netán barátságból. Amikor kezdődik, a fellegekben járunk, s ez az eufória csak fokozódik, később a jól működő szexnek köszönhetően. Erre mondják, hogy a szerelem vak! A kutatók azonban természetesen ezt a jelenséget is megpróbálták górcső alá venni: az alábbiakban olyan „tünetek” következnek, amelyekről már a tudomány is bizonyította, hogy a szerelem jelei.


Ahogy pedig múlik a hevessége, úgy erősödik a két ember lelki köteléke. Amikor első látásra leszünk szerelmesek, akkor nincsenek ilyen körök. Ilyenkor egy szabály van: mindent szabad. Valójában nem is a másikat látjuk, hanem elsodornak az érzéseink, hogy őt kerestük.


A terhesség első jelei még nagyon bizonytalanok, sok esetben összetéveszthetők a menstruáció előtti időszak jeleivel. Ezen a héten még az utolsó menstruáció periódusa zajlik. A terhesség hetének időszakát szerte a nagyvilágban az utolsó menstruáció kezdetétől számolják (amelyik napon jelentkezett a vérzés).


Első lépés az igaz szerelem felé, hogy tanuld meg önmagadat szeretni. Gyönyörű férfiak és nők ezrei élnek komoly önértékelési problémákkal, óriási önbizalomhiánnyal, valami túl kicsi, más meg túl nagy, meg túl öreg és túl kövér, sovány és ronda, unalmas és színtelen, vagy ami hirtelen eszedbe jut. A melanoma a bőrrák leggyakoribb fajtája - és sajnos igen agresszív.


Minél előbb fedezik fel, annál kisebb az esély az áttétképződésre. Első ránézésre a szeplőhöz hasonlít, de nagyon fontos, hogy meg tudjuk attól különböztetni, sőt. Meglévő anyajegyek elváltozása is lehet melanoma, amit jobbára észre sem veszünk. Ilyen tünet a hányinger, az émelygés, a szagundor, ha hirtelen megkívánsz valamit vagy éppen undorodni kezdesz tőle.


A nárcisztikus belső világát szélsőséges énközpontúság, nagyzásosság és a bizonytalanság, az unalom és az üresség krónikus érzete jellemzi. Mint oly sok mást, ezt is a nevelés hívhatja elő. A méhnyak felpuhulása, rövidülése, eltűnése - A közelgő szülés egyik első jele a méhnyak felpuhulása, elvékonyodása, megrövidülése.


Ez legtöbbször a szülést megelőző hetekben már tapasztalható, és a kismama nem érzékeli, csak az orvos tudja megállapítani, hüvelyi vizsgálattal. Ha figyelsz a tested jelzéseire, akár napokon belül is megtudhato hogy megfogantál-e.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések