2019. november 15., péntek

Thai masszázs ajándékba

A nyugati masszázsokkal ellentétben a thai masszázs nem az izmokat dolgozza meg, hanem elsősorban a test energiáit aktivizálja, ritmikus akupresszúrás nyomásokkal végig a test energiavonalai mentén. Ha egyszerre két alkalmat vásárol bármelyik 3illetve perces masszázs alkalmakból a harmadik alkalmat AJÁNDÉKBA adjuk! Ajándékozzon egészséget karácsonyra!


Mango Thai Masszázs szalon weblapján! Várják Önt és szeretteit eredeti thai masszázsra a Thaiföldről érkezett masszőzeink. Vásároljon ajándékba ajándékkártyát, lepje meg vele szeretteit! Kiváló születésnapi, névnapi ajándék. A Saeng Tian Thai Masszázs weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében.


Tradicionális Balinéz és Thai masszázs szalon Vecsés központjában percre a repülőtértől. Elsőként Magyarországon eredeti Balinéz SPA Terapeuták! Traditional Balinese and Thai Massage SPA in center of Vecsés city just minutes from Budapest Airport. Real balinese therapists from Indonesia. Olyanokat ajándékozhatsz meg a thai masszázs élményével, akik még csak hallottak a thai masszázsról, de soha sem próbálták ki, ezzel lehetőséget adva, hogy részük legyen a gyógyító és frissítő hatásában.


Thai masszázs ajándékba

Minden kedves vendégünk aki születésnapján keres fel bennünket és ezt személyi okmánnyal igazolja, kedvezményben részesül. Lepje meg szeretteit, barátait ajándékkártyával! Masszázs szalonjainkban vendégeink 1-óra erejéig testben és lélekben is átélhetik a thai életérzést.


A megnyugtató, frissítő, tápláló és gyógyító masszázsaink széles választéka garantálja vendégeink tökéletes kikapcsolódását és feltöltődését. A talp térképe itt található. A masszőzök reflexológiát alkalmazva vérkeringést serkentő, közérzetet javító, belső szervek átmozgatására jótékony, feszültségoldó és méregtelenítő masszázst nyújtanak a talp területein nyomó technika alkalmazásával. Eredeti Thai Masszázs - Veresegyház is at Eredeti Thai Masszázs - Veresegyház. A masszázsok pontos áráért kattintson ide: Masszázsaink -Árak.


Egészség Masszázs - IX. Thai masszázs ajándékba Ha szerette ismerősö barátod ilyen betegségben szenve vagy csak stresszes, esetleg valamilyen izomsérüléstől szenve nincs is jobb ötlet számukra születésnapra, névnapra, karácsonyra, vagy csak úgy, mint a thai masszázs ajándékba. Masszázs utalvány, ajándékutalvány, masszázsutalvány okos, választás az egészség mellett, valódi nyugalom.


A Thai masszázs ajándékkártya eredeti ötlet és hasznos ajándék szeretteinknek, barátainknak, üzletfeleinknek, munkatársainknak. Bármilyen alkalomra adja is ajándékba felejthetetlen élményt, rendkívüli örömet szerezhet az ajándékkártyával. Azt hihetné hogy szeptemberben még korai a karácsonyra gondolni, ami sok szempontból igaz is, például a szaloncukrot még nem kell még most rögtön megvenne viszont nem árt minél hamarabb elkezdened azon gondolkodno hogy minek örülnének legjobban szerettei így bőven lesz még időd beszerezni a meglepetésüket.


Ki ne örülne egy kis törődésnek, kikapcsolódásnak ebben a rohanó világban? Olyan kényeztetést és gondoskodást adhatunk ajándékba , amiből sohasem lehet elég. Speciális mozgatásokkal az energiacsatornákra hat, a fizikai testen keresztül az energiatestet harmonizálja. Lehet-e ajándékba adni? Igen, lehet többféle stílusú ajándékutalványaink vannak, melyet a kiválasztott masszázsról állítunk ki.


Masszázs közben kényelmes, laza ruhában leszel. Az utalványok nem cserélhetőek készpénzre, sem egészben, sem részben. Az egész tested megmozgatják a fejed búbjától a lábujjadig, ráadásul különböző kimozgatásokkal.


Thai masszázs ajándékba

Profi, képesített thai masszőz hölgyek várják szeretettel vendégeinket masszázsszobával, zuhanyzási lehetőséggel hangulatos környezetben, kellemes zenével Budapesten, a 13. A thai masszázs nem használ sem krémet, sem pedig olajat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések