2019. november 6., szerda

Pedikűr 9 kerület

Pedikűr Budapest területén. Lábunk nap, mint nap erős viszontagságoknak van kitéve, hiszen azon járunk. Az átlag emberélet során 1ezer km-t teszünk vele!


Karban kell tartani, kímélni kell. Mobil pedikűrt is vállalunk, így a pedikűr házhoz jön! Erre a pedikűr a megoldás. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! Ferencváros kifejezésre a keresési találatok közül könnyedén válogathat.


Sok esetben nem is gondolnánk, hogy azért fáj a derekunk, lábunk, hátunk, mert a talpon lévő bőrkeményedés nyomja az egyik talpi idegünket. Nézd meg értékeléseiket és írd meg ingyenes ajánlatkérésedet most, ráadásul kevesebb, mint perc alatt! Tudta hogy a menstruáció ideje alatt nem ajánlott hajat festeni? Diszkréció, különleges bánásmó fekvőbetegeket is kezelünk és akár házhoz is megyünk). Nagy gyakorlattal rendelkező gyógypedikűrös és pedikűrös IX.


A lábkörömmel, a láb és a talp bőrével sajnos nagyon sok embernek vannak problémái, de a szégyenérzet miatt kevés ember veszi a bátorságot, hogy lábápolási szakemberhez forduljon. Bőrkeményedéseinek eltüntetését bízza szakemberre, s figyelje meg: Fellegekben fog járni utána. Enyhébb mértékben benőtt körmök szakszerű kezelését és kivágását vállalom, mely után fellélegezhet.


Olcsó pedikűr és műköröm építés. A nyári tisztaság, a téli pompa megtartásában a pedikűr is létfontosságú szerepet játszik. Esztétikai és gyógypedikűr menete. A ferencvárosi hölgyeket és az urakat egyaránt szeretettel várom szalonomba, ahol pedikűrt és svédmasszázst is biztosítani tudok 9. Itt megtalálod a(z) Fodrászat, kozmetika, műköröm kategóriába tartózó összes egységet frissességi sorrendben a következő helyen: IX. Ha a vendég igényt tart rá, akkor a körmeit körömlakkal, vagy tartósabb gél lakkal (zselé lakk) kifestem.


Pedikűr 9 kerület

Keresett település: Budapest 9. Kattints és jelentkezz be a következő időpontra. Műköröm, manikűr, pedikűr. A SPA pedikűr az a másfél órás kényeztető kezelés, mely a pedikűrözésen túl magában foglalja a láb bőrének térdig történő radírozását tengeri sós bőrradírral, és a láb perces masszírozását. A tengeri ásványok és aromaterápiás anyagok tovább fokozzák a talpmasszázs relaxáló hatását. Másodyné Juhász Anita vagyok.


Sütiket használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt tudjuk nyújtani Önnek a weboldalunkon. Eddig alkalommal nézték meg. Evelynkozmetika - Sothys , minden amit a szépségápolás jelent!


Luxus és szakértelem találkozása! Kozmetikai szalonunkba különféle szolgáltatásokkal. Szeretné ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Piactér ajánlatok A Piactér ajánlatait a partnereink maguk töltötték fel.


Célom, hogy vendégeim a kezelések alatt kikapcsolódjanak, a rohanó hétköznapokat az ajtó mögött hagyják. Vintage Szépségszalon – Kéz és lábápolás, fodrászat, műkörömépítés, hajhosszabbítás. Kívánságra házhoz megyek!


Pedikűr 9 kerület

Manikűr, pedikűr hirdetések IX. Jelentkezz be a következő időpontra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések