2018. február 6., kedd

Magyar német fordító hanggal

Magyar német fordító hanggal

MTA SZTAKI online szótár. Német - Magyar Magyar - Német online fordító , fordítás, német szövegfordító fordítóprogram! A trágár szavak lefordításához kapcsolja ki a Sértő szavak letiltása funkciót. Egy adott nyelv különböző dialektusainak kiválasztásához a „Dialektusok” alatt koppintson a kívánt nyelvre. Magyarország legkedveltebb szótár szolgáltatása.


Magyar német fordító hanggal

Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén. Ismeri már az angol, német és francia nyelvet és szívesen megismerné még a spanyol, norvég vagy török nyelvet is? Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Koppintson a Hangos szövegbevitel elemre. Az elektronikus fordítókkal a nyelvtanulás egyszerű, és a szavak, kifejezések legmagasabb minőségű kiejtése lehetővé teszi, hogy egy anyanyelvi szintű beszélőhöz hasonlóan legyen képes kommunikálni.


Visszajelzésed fontos számunkra. Szórészletre is kereshetsz. Kíváncsi vagy egy német szó vagy mondat magyar jelentésére?


Ez itt a DictZone hangos online német – magyar és magyar - német szótár. Köszönjük, hogy fordító alkalmazásunkat használod! Angol- magyar fordító kiegészítő funkciók.


Egyszerűen jelentkezzen be és adjon hozzá újabb fordítást. Az angol- magyar fordító számos kiegészítő funkciót is kapott. Lehetővé teszi, hogy a szótár magyar német valódi legyen, hiszen anyanyelvűek állítják össze, a mindennapi nyelvhasználatnak megfelelően. Hallgasd meg a kiejtést is! Az I jelentése az angol- magyar képes, hangos szótárban.


A(z) hanggal bíró szó fordítása az ingyenes angol szótárban és sok más szó angolul. Tanuld meg egyszerűen, kép és hang segítségével az I magyar jelentéseit. Már gyűjtött adatokat több mint 376kulcsszavak. Rendhagyó igék, igeidők, elöljárószók, melléknév fokozás, szenvedő szerkezet, gerun past, present és future tense, dalszövegek, himnuszok. Keress a német -francia szótárban betű szerint.


Az alábbi betűk segítségével is kereshetsz a német -francia szótárban. Ha egy német kifejezést meg akarsz találni a német -francia szótárban, írd be a szót a keresőbe. Ma, a legmodernebb és legnépszerűbb beszéd fordító készülékek egyidejűleg harminc idegen nyelven, fordító hanggal , nyújtanak segítséget, egyre nélkülözhetetlenebb eleme a kommunikációnak, amely garantálja a biztonságot. Hála a brit gyarmatosítás, az angol ma már a világ No.


Fordító készülékek ajánlata nyelven. Brit, amerikai, ausztrál, dél-afrikai, kanadai és indiai angol vagy nyelvjárási formákat Krio nyelvét Sierra Leone, a nyelv, a Suriname szranai mennyben nyelven beach-la-mar Óceániában. Ez lehetővé teszi, hogy végre mélyreható kulcsszó elemzés, hogy érdekes bepillantást, a kutatás versenytársak. A MorphoLogic ingyenes nyelvészeti szolgáltatásokat nyújt: szövegfordítás, weblapfordítás, szótárak, hangos beszé nyelvfelismerés, helyesírás, többnyelvű keresés és mondatelemzés.


Ingyenes online weboldal és szövegfordító. A program által végzett gépi fordítás nem tökéletes, viszont hasznos lehet azok számára, akik nehezen boldogulnak a fordítással. Tanulj nyelveket ingyen a TABELLO segítségével.


Lehet szótőre, ragozott, fokozott alakra, többes számra is keresni, a fordító felismeri a keresett szó. Játékos, interaktív online nyelvtanulás autentikus idegennyelvi hanggal és videóval. A szótárat közösen, az Önök segítségével bővítjük.


A magyar német szótár fordítóprogramjának használatához a fenti keresőmezőbe kell beírni a fordítandó szót, majd egy enterrel, vagy a Keresés gombra kattintással lehet indítani a szótárazást. Ha egy szót nem talált meg a szótárban, de tudja a jelentését, kérjük használja az Új szó linket a szótár bővítéséhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések