2018. február 26., hétfő

Lakatos munkát vállalok

Lakatos munkát vállalok

Kerítések kapuk vasszerkezetek kivitelezését vállalom ! Alumíniumból rozsdamentesböl vasból! Megbízható középkorú nő munkát keres Szekszárdon és környékén, január 6-ai munkakezdéssel, csak egyműszakos, hétvége nélküli munka érdekel. Cégünk egyik fő profilja a lakatos munkák elvégzése. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Lakatos-munkát-vállalok állás Szolnok.


Farkas Károly lakatos egyéni vállalkozó vagyok. Vállalkozásom több mint éve jelen van az építőipar, és ezen belül a fémgyártás területén. Megrendelőim között megtalálhatóak társasházak, cégek és magánszemélyek egyaránt. Munkáimra garanciát vállalok , árajánlatom elkészítése ingyenes.


Lakossági és céges megrendeléseket egyaránt vállalok. Pontos, precíz, igényes munkát végzek, szeretem a kihívásokat. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Magyarország területén.


Lakatos munkát vállalok

Több ezer friss, ellenőrzött Állást keres hirdetés: Francia, orosz és angol nyelvtudással megbízást. Nézd meg értékeléseiket és írd meg ingyenes ajánlatkérésedet most, ráadásul kevesebb, mint perc alatt! Tapasztalt lakatos mester vagyok.


Karosszéria lakatos updated their profile picture. Mindenféle igényes lakatos munkát vállalok lehetőleg Pécsett és környékén. Vállalom vas- és fémszerkezetek, kapuk, rácsok, ajtók készítését, régiek javítását, felújítását, zárak javítását, kapuk automatizálását, kódrendszer készítését és egyéb lakatos , illetve hegesztési munkák elvégzését helyszín szereléssel is, minősített hegesztőként Budapest XVI. Akkor regisztrálj és ellátunk munkával, hogy a munkaszerzéssel neked többet tényleg ne kelljen foglalkoznod!


A regisztráció mindössze pár perc és teljesen ingyenes! Csomagoló gépeken fogsz munkafolyamatokat ellátni. A betanulási időszak után a bruttó alap órabér 1. Az európai embereknek biztosítunk kiváló minőségű árut alacsony áron. Egyre többen érdeklődnek alkalmi munka iránt.


Adja meg a Problémáját és Válogasson az Ajánlatok Között vagy Használja Gyorsszervíz Szolgáltatásunkat. Balatonalmádiban és környékén. Szorgalmas, megbízható, becsületes, munkámra és környezetemre kifejezetten igényes hölgy vagyok. Excenter-Surman József.


Továbbá kisebb lakatos munkákat is elvégzünk. Referenciával és több évtizedes tapasztalattal vállalok lakatos , épületlakatos és kovácsoltvas munkát. Amiben segítségére lehetek: Épületlakatos, lakatos munka. Haidekker háló vagy térhálós anyagok kerítésmezőkben való felhasználása. Apróhirdetés szövege: Vállalok lakatos és hegesztő munkát , korlátok, elő tetők,biztonsági rácsok, kapuk, kerítések, stb munkát akár bedolgozással is.


Munkát kereső hirdetések hirdetések-Apró-Hirdetés Expressz-1. A kategóriában olyan hirdetések találhatóak, amelyekben munkát keres a hirdető. Ha Ön az állást keresők közé tartozik, ingyenesen feladhatja hirdetését.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések