2018. február 20., kedd

Eladó ház bélatelep

Havonta több millióan választják az ingatlan. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A telken álló ház alsó szintjén egy nm-es borospince található a hozzá tartozó előtérrel és fedett terasszal. KIZÁRÓLAG AZ OTP KÍNÁLATÁBAN! A város zajától távol, mégis jól megközelíthető, a 18.


Az épület északi és keleti oldala külsõ hõszigeteléssel készült. A ház összkomfortos, cseréptetõs. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó fonyódi ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől.


A telek hátsó részén még egy nm-es mellék épület található,melyben egy szauna lett kialakítva. A lakásban konyha-étkező,négy szoba,két fürdőszoba,wc,beépített szekrény található. Eladó 18-kerben kertes ház. Az Ön által megagadott keresési feltételek alapján rendszerünk Fonyód házait, lakásait és egyéb ingatlajait listázta.


Eladó ház bélatelep

Fonyód aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről. A belvárostól km, a Balaton-parttól 7méter. Béla telepen eladó m2-es felújítandó, tégla építésű családi ház.


Ezen az oldalon találja a legújabb eladó családi ház hirdetéseket Budapest XVIII. Kérjen visszahívást a hirdetőtől az adatlapon található formon keresztül ingyenesen. Hangulatos, napfényes családi ház eladó a Francia iskola mellett! Iratkozzon fel e-mail értesítőnkre és biztosan nem marad le semmiről. Vállalkozók, összeköltözők figyelmébe ajánlom ezt a fő út mellett található kettő különálló házat egy 560nm-es telken!


Eladó ház bélatelep

Kerületben egy 8nm-es telken egy nm-es, szobás, gázcirkó fűtésű, tégla építésű, családi ház. Több friss, ellenőrzött eladó Nyaraló, üdülő hirdetés: m2-es felújított Nya. Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: budapest xviii.


Rákóczi utcában, eladó egy 365nm-es telken elhelyezkedő utcafronti családi ház. Pestszentlőrinc-Pestszentimre, Pest. A lakóingatlanok száma Budapest, XVIII.


Ez azt jelenti, hogy Budapest, XVIII. Bélatelep városrészben a lakóingatlanok száma év alatt 2. Az utcafronton elhelyezkedő 1malapterületű ház teljes felújításra szorul,a tetőtér beépíthető. A telken levő lapos tetős másik ház szintén 1malapterületű , új építésű, szigetelt, részben. Szolnokon, Kassák Lajos úton eladó egy 200m2-es,szobás,nappalis családi ház. Extrák: – aluminium, rétegű üveg tolóajtók, elektromos zsalúzia – wpc burkolatok, padlófűtés – üveg korlátok.


Az ingatlan kb éve épült,jó az elrendezése, tágas, világos. Használja INGYENES értesítő szolgáltatásunkat, válogasson ingatlan adatbázisunkból. A fonyódi üdülőház május közepe és október vége között szobával, összesen férőhellyel várja vendégeit. Minden szobához tartozik vizesblokk, a konyha, előkészítő helyiség az alagsorban található.


Eladó ház bélatelep

Dörgicse egyik legszebb részén, szőlőhegyen, szuper panorámás telek eladó érvényes építési engedéllyel. MEGOLDÁS Közvetítő Iroda ingatlan kínálata. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések