2018. február 12., hétfő

Gyászjelentések böngészés

Gyászjelentések böngészés

Some features of this site may not work without it. Teljes PANDEA Kategóriák és. A Plakát- és Kisnyomtatványtárban a duplumokkal együtt - kb. A gyászjelentés olyan magánéleti dokumentum, amely valakinek a haláláról tudósít.


Rendszerint gyászkeretbe foglalt, részben vagy egészben nyomtatott. Az élet elmúlik, de az emlékek élnek, s míg élünk őrizzük őket. Gyászjelentések , Debreceni Református Kollégium Nagykönyvtára) Vegyesek és köszönetnyilvánítások 2. Németh Lenke Tanárnőre és Vecsey Ferenc Tanár úrra. Megrendülten tudatjuk, hogy ID. Temetése akaratának megfelelően szűk családi körben megtörtént.


Kőrösi úti) temető ravatalozójában. Bennem él egy arc, egy végtelen szeretet, ezernyi pillanat, melyet megoszthattam Veled. Köszönöm, hogy éltél és engem szerettél, számomra nem haltál meg, csak álmodni mentél.


Gyászjelentések böngészés

Szomorú szívvel tudatjuk azokkal akik ismerték, hogy édesanyánk a nemesgulácsi születésű MOLNÁR IMRÉNÉ szül. BARNA JÓZSEFNÉ Kovacsics Katalin éves korában elhunyt. Küzdöttél, de már nem lehet, Csend ölel át és szeretet. Csak az hal meg, kit felednek, Örökké él, kit igazán szeretnek.


Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KÓSA KÁROLY nyárlőrinci lakos, éves korában elhunyt. A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. BALÁZS CSABA nyugállományú alezredes az MH Heves Megyei Hadkiegészítő Parancsnokság Eger személyügyi és érdekvédelmi osztály vezetője. Ják község temetőjében órakor. A gyászoló család fájdalommal tudatja, hogy RESS SÁNDOR életének 74.


Gyászjelentések böngészés

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy VÖLGYI ISTVÁN (volt mezőszilasi lakos, a Garzon bútorgyár nyugdíjasa) életének 83. De szívünkben élsz, és örökre ott maradsz. Fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Szunyogh Lászlóné Kaposvári Rózsa éves korában elhunyt.


Tatabányán, a Síkvölgyi úti temetőben, a sírnál. Dolgos keze, szerető szíve örökre megpihent. KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS Ezúton mondunk köszönetet mindazon rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak, munkatársaknak, s mindazoknak, akik ismerték és szerették, hogy Illich József temetésén megjelentek, sírjára virágot, koszorút. Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik felejthetetlen halottunk TAKÁCS LÁSZLÓ búcsúztatásán részt vettek, sírjára virágot, koszorút helyeztek, mély fájdalmunkat enyhíteni igyekeztek. A Szombathelyi Törvényszék mély fájdalommal tudatja, hogy dr.


Gyászoló család Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely. Győr-Moson-Sopron megyei Kisalföld napilap híreivel. HU Veszprém megye népszerű hír- szolgáltató- és szórakoztató portálja, változatos, átlátható, gyorsan feldolgozható tartalmakkal. Tolna megye népszerű hír- szolgáltató- és szórakoztató portálja, változatos tartalmakkal, átlátha­tó és gyorsan feldolgozható formában.


Borsod-Abaúj-Zemplén megye népszerű hír- szolgáltató-szórakoztató portálja. Miskolc friss hírek, képek, videók. Komárom-Esztergom megye népszerű hír- szolgáltató-szórakoztató portálja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések