2018. február 5., hétfő

Gls állás győr

Gls állás győr

A GLS pozíciói a szakmai területek széles körét lefedik, mint például a szállítmányozás, adminisztratív munkakörök és vezetői pozíciók. Mielőtt elküldi jelentkezését valamelyik GLS pozícióra, kérjük olvassa el figyelmesen az elvárásokat és küldje el a pályázathoz kért összes dokumentumot, valamint az. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. A GLS pán-európai csomag- és expressz szállítást és logisztikai megoldásokat kínál.


A GLS csomagok biztonságban és megbízhatóan célbaérnek. A CsomagPontban feladhatja csomagját, vagy átveheti az Önnek feladott árut. Cégek vagy magánszemélyek – a GLS CsomagPontokon keresztül mindenki feladhatja csomagját.


Magyarországon több mint 8GLS CsomagPont üzemel. Cégem a Red Light Trans Kft. A csomagfeladásnál, kérjük vegyék figyelembe a CsomagPontok nyitvatartási idejét. GLS futárszolgálat alvállalkozója.


Gls állás győr

B kategoriás jogosítvánnyal, megbízható, Futár , Csomagkézbesítő munkatársakat keres. Böngésszen a legfrissebb győri állások és munkák között a Profession. Munkaadók és álláskeresők ingyenes győri és megyei portálja! Budapest, Cziffra György u. A Jobmonitor állásportál állásajánlatát gyűjti össze napi frissítéssel. Győr -Moson-Sopron megyében.


Győri SZC Baross Gábor Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági és Ügyv. Legfrissebb gls soför gyor állás -munka ajánlatok listája, hogy legyen állásod. Gls futár állás Nyugat-Dunántúl.


GLS Futár fix körzet, 3ezer Ft kereseti lehetőség. Szabad munkahelyek a(z) szállítmányozás, logisztika iparágban. Találjon állást még ma!


A legfrissebb gépkocsivezető, gépjárművezető, targoncás, sofőr, teherautósofőr és hasonló munka a jobinfo. Nézze meg a legújabb állásajánlatokat és válasszon az Önnek leginkább megfelelő munkák közül! GLS Hungary Kft állás , munka, állásajánlat. Szakmunka kategóriában. Oldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb és biztonságosabb működésért.


Olvassa el új Adatvédelmi tájékoztatónkat! Itt egy helyen megtalálod a legújabb gls futár győr állásokat. A GLS CsomagPontokban egyszerűen és kényelmesen feladhatja a küldeményét.


Kerülje el a sorban állást! Az online díjkalkulátor segítségével, könnyen megtudhatja, mennyibe kerül a csomagszállítás. Kedvező árak – csak a csomag mérete számít! Több mint 3településen több mint 8GLS CsomagPont várja Önt! Azonnali és napon belüli futárszolgálat, csomagszállítás, csomagküldés.


Válogass kedvedre a legújabb állások között. Legyen kéznél az önéletrajzo hogy az itt látható állások közül amelyikre jelentkezel Te legyél a leggyorsabb. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Az állás mentéséhez adja meg e-mail címét vagy jelentkezzen be profession.


A csomagot a címzett a kiválasztott GLS depóban (lásd a lenti listát) veheti át előzetes egyeztetés alapján (munkaidőben). Feladatkör:- Szériaalkatrészek beszerzése, beszerzési stratégiák kialakítása - Rendszeres kapcsolattartás a beszállítókkal, a minőségbiztosítással és a logisztikával - Ártárgyalások önálló lebonyolítása - A verseny- és piaci helyzetek figyelemmel követése illetve értékelése, piaci elemzések készítése - Új beszállítók felkutatása, értékelése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések