2018. február 20., kedd

Boldog születésnapot szerelmem

Boldog születésnapot szerelmem

Boldog születésnapot Szerelmem ! Ajkainkat lágyan érintette össze és abban a pillanatban nem volt nálam boldogabb ember a földön. Na jó, talán ő még nálam is boldogabb volt. De kitudja, a lényeg, hogy szeret és én szeretem és nem lép félre mással. Got Talent Global - Duration: 35:21.


A távolság közel, s él a szeretet, Ha szavaimmal szövöm át szívedet. Szuletesnapi Idezetek Szerelmemnek. Another original poster design created with the Keep Calm-o-matic.


Buy this design or create your own original Keep Calm design now. Mindenben a jót, s a szépet keres S ki megérdemli, nagyon szeresd! Gondolj ránk is, a barátaidra, akik itt vannak neked. Mosolyod aranyozza be a világot, Még sok boldog születésnapot kívánok!


Boldog születésnapot szerelmem

Születésünk pillanatában egy nevet is kapunk, Beleszólni nem tudunk, csak arra hallgatunk. Születésnapodon kívánok neked sok szépet, Legyen vidám, derűs számodra az élet. Szerencse galambja mindig feléd szálljon, Légy boldog sokáig ezen a világon. Legyen egészsége tudjál boldog lenni, és a szívedet soha ne bántsa senki!


Sok boldog születésnapot kívánok Senki nem kérdezte akarsz-e megszületni, és a távozásról is más fog dönteni. De a közte lévő idő a Te kezedben van. Taníts meg, hogyan állítsam meg az időt, mely zavarosan folyik? When I am with you there is no place I rather be. You are my end and my beginning.


My whole life waiting for the right time To tell you how I feel. Know I try to tell you that I need you. Eddig alkalommal nézték meg. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK : megnézem az eredeti méretben!


Szép szemedben a gyertyafénye táncolva ragyog Nincs Nálad szebb, nincs Nálam boldogabb Mert közelről láthatom a boldogságodat. Csukd be szemed és fogd erősen a kezem Repüljünk fel együtt Én drága Kedvesem Nézzük amit szem még nem látott soha Ahol a jelen a múlt könyvét. Nincs jelen elég jó, hogy mutassa meg, mennyire szeretlek tége így a születésnapi adok neked a szívem.


Boldog születésnapot szerelmem

Számomra semmi sem jobb, mint osztja ezt a különleges napot a kedvenceÖnnek. T őlem kapod most ezt a verset szerelmem jeléül. L ágy szavak mely te néked semmibe se kerül. E zért viszont a szívem oda adom neked.


K irálylány, hadd legyek most te veled. E napon minden érted van! Ma neked nő a virág, mely ontja csodás illatát, s neked érik a gyümölcs, mi beszívja a hajnal harmatát.


Ha jő az este s megjelennek a csillagok, hidd el, ma neked ragyognak és az égre azt írják BOLDOG. Online elküldhető tuti születésnapi képeslapok. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések