2018. február 27., kedd

Edzés személyi edzővel

Ki Az Aki Önmagától Feláll A Kényelmes Fotelből Vagy Ágyból És Elmegy Edzeni? A személyi edző tanít meg arra, hogyan mozgasd át megfelelően minden izomcsoportodat. Azt tudom, hogy Judit nélkül már valószínűleg az edzés is egy kis múló hóbortként lenne emlegetve az életemben.


Személyi edző segít neke hogy a legtöbbet hozhasd ki magadból! A Curves köredzés egy nagyon speciális edzésforma nem csupán a szakmai hatékonyságát illetően, de egész rendszere különbözik a hagyományosan ismert fitnesz edzésprogramok gyakorlatától. Amennyiben szeretnéd elhozni a kisgyermekedet is magaddal vagy a barátnőddel jönnél, ezekre is kínálunk megoldást. Egyéni edzés , privát környezetben ahol a teremben csak Te és a személyi edző vagytok, az általad kiválasztott női fitness terem stúdiónkban.


Kiváló szakemberekkel várjuk vendégeinket és biztosítjuk a legmodernebb gépeket vendégeinknek. Modern fitness terem, csoportos vagy privát edzés. Amit a személyi edző biztosít: a motiváció, a tanácsok és a bátorítás nagyon egyszerűen hangzanak, de hatalmas lendületet adnak rendszeres sportoláskor. Gyors, biztonságos és hatékony az edzés személyi edző segítségével, ráadásul szórakoztatóbb is!


Megteszünk mindent, hogy megújult személyi edzői honlapunkon minden értékes információhoz hozzá tudjál jutni. Megújult honlapunk is partnered lesz ebben. Ez egyik fontos szempont, ami miatt az edzés személyi edzővel kell, hogy történjen. Ha rendben vannak a gyakorlatok, azokat megfelelőn kiviteleze akkor ott lehet az elakadás, ami miatt javaslom a személyi edzővel történő edzést, az az edzésmódszer.


Másrészt óriási motiváció azoknak, akik „mindig holnaptól” élnek egészséges életet. Funkcionális edzés Budapest 3. Edzővel dolgozni más, mint egyedül: kiválóan motivál és objektív visszajelzést ad arról, hogy hol tartunk. Egyre népszerűbb, hogy barátnők, csaldádtagok együtt járnak edzésre, még jobban inspirálva egymást. SHE Fitness edzőteremben.


Barátságos havi bérlet árak, akár heti edzésnappal is. Várlak szeretettel személyi edzői szolgáltatásaimmal Budapesten a Boráros téren. Megvetted a havibérletet az edzőterembe, beszereztél pár új sportruhát és eltökélten várod az első edzéseket.


Segítünk elérni célodat. Bár nem olcsó mulatság, megéri személyi edzőt fogadni, mivel segít elsajátítani a feladatok tökéletes elvégzését, az egyes gépek helyes használatát, illetve összeállítja a célodnak leginkább megfelelő edzéstervet. Miért érdemes személyi edzővel edzeni? Minden edzésformának megvannak a maga előnyei, mint ahogy ezt a csoportos órák kapcsán már jeleztem is.


Edzés személyi edzővel

Bármelyik változatot választjuk is, szerintem az a legfontosabb, hogy legalább a kezdeteknél vegyük igénybe szakértő segítségét az alapismeretek elsajátításához és a későbbi. Edzés személyi edzővel vagy nélküle? Ha a pénztárcakímélő megoldás, vagyis az egyedüli edzés mellett döntesz, akkor is érdemes eleinte megbízható segítséget kérni, olyan szakembertől (teremedző, ha termes edzésben gondolkodsz), aki megtanítja neked akár a gépek használatát, akár a helyes gyakorlat-kivitelezést.


A funkcionális edzés során főképp arra törekszem, hogy az ízületeket teljes mozgáspályán, mozgásláncokban, a tér minden dimenziójában, funkciójának megfelelően, hatékonyan dolgoztassam meg, fejlesszem. Mind tudjuk, hogy nem feltétlen csak személyi edzővel lehet szép eredményeket elérni a fogyás, alakformálás terén. Azonban van eset, amikor mindenképpen érdemes szakemberhez fordulnod – ha nem is életed végéig tartó bérlettel, de legalább pár (3-5) alkalommal, hogy biztosan jó irányba haladj később egyedül! Súlyzós edzés személyi edzővel A súlyzós edzés élettani hatásairól már olvashattál sok helyen.


Mivel hatása igen sokoldalú, ezért személyi edzőként maximális preferálom, így az edzéstervben mindenképpen szerepel, amennyiben célod az izomtömeg, az erő-állóképesség növelése, vagy a test zsírszázalék csökkentése. A Fittdiéta Mozgásstúdióban barátságos, hatékonyan kialakított környezetben, privát teremben edzhetsz, saját edzővel. Mi csakis rád figyelünk, és a személyi edződön kívül nem lát majd senki edzés közben.


Mikor érdemes személyi edzővel dolgoznod? Ha eddig nem sportoltál, és most nem tudo hogyan kezdjél hozzá. Nem számít, ha még sosem jártál edzőteremben, ha túlsúlyos, idős, vagy kezdő vagy.


Gyakran fordul elő, hogy a karcsúsodni, erősödni vágyók túlzott lelkesedéssel és kellő óvatosság nélkül vágnak bele az edzésbe, melynek eredménye könnyen lehet sérülés, rosszabb esetben egészségkárosodás is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések