2017. szeptember 8., péntek

Vízálló sátor

Vízálló sátor

Szerezd be nálunk új sportszeredet! Böngéssz webáruházunkban, ahol sportághoz, közel 45. Rendelj bármit a hozzád legközelebbi. Az emberek nagy része elmondhatja magáról, hogy élete során legalább egyszer már töltötte az éjszakát a szabadban – de nem a szabad ég alatt. Gyerektáborok, családi kempingezések, fesztiválok, esetleg hosszabb-rövidebb kirándulások fontos kelléke lehet a sátor.


A jó minőségű tengerparti sátor tökéletes árnyalatot menedéket kínál, szükség van rá amikor perzselő napsütés van. Családi sátor beépített szúnyoghálója felfújható Rigid Air System szerkezettel rendelkezik. Panoramatikus bejárata cipzárral rendelkezik, amely különféle módon nyitható. Vízálló padlózata maximális védelemmel a külső hatások ellen.


Outwell Chatham 4A ideális személy számára. Vásárlás: Sátor árak, eladó Sátrak. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Sátor termékek, Sátor márkák.


A külső réteg vízálló anyagból készül, ragasztott varrással. A belső réteg pedig egy légáteresztő és páraáteresztő anyag, amely csökkenti a külső rétegen kondenzálódó víz mennyiségét és javítja a sátor klímáját. Az előtetőnek köszönhetően nagyobb esőzéskor sem kerül be víz a sátorba és az erős nap ellen.


Vízálló kialakításának köszönhetően attól se kell félne hogy. Elegáns, vízálló sátor , amely ideális minden rendezvényre, partikra, fesztiválokra. Teljesen zárt négy oldalfallal, oldalfal ablakkal, oldalfal cipzárral rendelkezik. A parti sátor megvédi a napsugárzástól, nyári záportól és esti órákban a hidegtől és. Termikus sátor, NRC fémfóliával, vízálló és szélálló Hálózsákként vagy takaróként is használható.


Vízálló sátor

Kompakt mérete miatt nagyon könnyű hordozni, súlya csak 1g! Víz- és szélálló, megakadályozza a test lehűlését kedvezőtlen légköri körülmények között. A fekete gyöngy (black pearl comfort) gömbgrill – sokoldalú grill élmény és vonzó megjelenés. Shop Vízálló Sátrak online, browse through our selection of Vízálló Sátrak at Lightinthebox.


OptiHeat rendszerű Zománcozott fedél and tűztér Zománcozott charcoal grid for optimum. English Français Español Deutsch Italiano Português. Akciós Kerti pavilon, kerti sátor ár! Ft SÁTOR , Rendezvénysátor, Piacisátor, Partysátor, Pavilonfestő, Sörsátor, Flexibilis Sátor , EASY UP, Sátor , Öltözősátor, Bemutató sátor , Szervíz SÁTOR ! Ha a fenti sorok benned is felébresztették a vágyat, ezzel az egyetlen mozdulattal felállítható, vízálló sátorral egyszerűen vihetsz magaddal egy kis komfortot a természetbe.


Vízálló sátor

Ez az egyetlen mozdulattal felállítható, vízálló sátor ideális társad lesz a természetben! Vidd magaddal ahova csak szeretnéd és kezdődhet a kempingparti. Biztosan Te is átélted már: sátorcipelés, sátorállítás, fejvakarás, némi idegeskedés, összeszerelés, nyaralás végén pedig ugyanezt visszafelé, némi. A gyerekeknek sok dolguk van! A világ és maguk felfedezése, játék, tanulás, önállósodás.


Attól a naptól kezdve, hogy megérkeznek a lakásba, egészen addig, amíg el nem költöznek, és önálló életet kezdenek, a gyerekszobai bútoraink segítenek a tökéletes otthoni életükben. A Hayden turista sátor egy praktikus sátor , amely sok hasznos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések