2017. szeptember 28., csütörtök

Danubius hotelek magyarország

Best Price Guarantee on all Hotels! Akciók, All inclusive szolgáltatás, Városi és Gyerekbarát szállodák. A megadott e-mail cím már foglalt. Kérjük, adjon meg egy másik e-mail címet.


Belvárosi hotelek , közel a látnivalókhoz, könnyű megközelíthetőséggel. Wellnesszel könnyebb átvészelni a telet! Tervezze be már most a melegvizű fürdők, forró szaunák, lazító masszázsok élményét, és foglaljon kedvezménnyel téli wellness nyaralást Budapesten, illetve Bükfürdőn, ahol all inclusive ellátás koronázza meg a pihenést. Thermal Hévíz Health Spa Hotel Hévíz legelső gyógyszállodájaként több mint évnyi tapasztalatot halmozott fel a helyi természeti erőforrások gyógyászati alkalmazásában.


Ensana Premium szállodánk sétatávolságra helyezkedik el a termáltótól, mely a felszínén úszó fehér és rózsaszín tavirózsákkal, gőzölgő. Az viszont egyáltalán nem véletlen, hogy a Thermal Sárvár Health Spa Hotel vendégeit évtizedek óta teszi egészségesebbé! A régió kiváló gyógyvizét terapeutáink mély tudással és széleskörű tapasztalattal használják fel, hatékony segítséget nyújtva a mozgásszervi betegségek kezelésében. Sőt, ha nálunk száll meg, minden szolgáltatást megtalál házon belül, amire bükfürdői tartózkodása alatt szüksége lehet: mosodai szolgáltatás, könyvtár, hotel taxi, ajándékbolt, ingyenes WIFI, bébi játszószoba, gyermek és kamasz játéktermek, játszótér a kertben, korlátlan ételfogyasztás a nap bármely szakában. More Hotel Choices, Best Hotel Prices, Trusted.


Danubius hotelek magyarország

Book Now for up to off. Egészség és all-inclusive kicsiknek és nagyoknak. Szállodánkban minden generáció megtalálja, amit keres! A kiváló gyógyszolgáltatások mellett az Aqua Health Spa Hotel számtalan lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és kellemes pihenésre vagy egy aktív családi üdülésre. Majd csatlakozzon a helyiekhez, akik imádnak a történelemben elmerülni és enni.


C-os termálforrás tört a felszínre a Margitszigeten, Budapest legnagyobb, 1hektáros parkjában. Alig öt évvel később Ybl Miklós építész tervei alapján elkészült az impozáns Grand Hotel , amely a gyógyfürdő vendégei számára nyújtott szállást. Danubius Hotel Astoria City Center Menjen el sétálni!


Nagyvárosi szálloda és gyógyközpont a zöldövezetben. A Thermal Margitsziget Health Spa Hotel elhelyezkedése igazán egyedülálló. Magyarország – Menjen el sétálni!


Budapest szívében, a gyönyörű Margitszigeten fekvő, a város zajától elszigetelt wellnessparadicsom csupán egy karnyújtásnyira található a magyar főváros nyüzsgő forgatagától. Find and Compare Exclusive Deals on Hotels. Over 450Hotels Worldwide. A termál- és a gyógyfürdővel is rendelkező wellness-központ egyedülálló élménnyel és kedvező árakkal várja látogatóit. Koncertlátogatáshoz választottuk a szállodát (már nem első alkalommal) a helyszín megfelelt a várakozásunknak, ami sajnos furcsa újdonság volt az a bankkártya zárolása (másolása) az esetleges költségek miatt (?), minden költséget rendeztünk előre, többszörösen visszatérő vendégként meglepő és véleményes volt ez a bizalmatlanság amit eddig nem tapasztaltunk.


Nagyon örülünk, hogy már többször is minket választott szálláshelyéül, és nagyon jó látni, hogy jól érezte magát nálunk. Offering accommodation in the 4-storey building, the venue combines a classic architecture and modern facilities. A szálloda ingyenesen használható wellness- és fitneszközpontjában fedett medence várja a vendégeket. Ez a szálláshely a következő minősítést kapta: csillagos.


Mivel a szobában keveset tartózkodtunk, és a reggeli ill. A szálloda történelmi építészeti stílusban épült, és 3modern szobából áll. Valutaváltó, poggyászmegőrző és újságos áll a vendégek rendelkezésére.


Danubius hotelek magyarország

Zöld Hunguest Hotels szállodák Tizennégy Hunguest Hotels szálloda nyerte el a Zöld Szálloda címet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések