2017. szeptember 12., kedd

Lambéria legolcsobban

Lambéria legolcsobban

A fa az egyik legrégebbi építőanyag. Minden otthonba melegséget kölcsönöz,a szépen kialakított lambéria felület. A természet közelsége és szépsége semmi máshoz nem hasonlítható hangulatot áraszt. A mai modern gyártási technológiáknak köszönhetően, egyszerűen akár házilag is könnyen kivitelezhető bármilyen elképzelés.


Azonban hogy ne csak szép ,de. Lambéria tetős kerti kiülő akácból és tölgyből készült, ami köztudottan a kemény fákhoz tartozik, és jobban ellenáll az időjárási viszonyoknak. Felület kezelve, igény szerint színre festve eladó. Burkoló elemeken túl nagyobb vevői megrendelés alapján bármilyen egyedi mintájú profil lécet, mindkét oldalon gyalult lambériát, négy oldalon gyalult különböző dimenziójú terméket legyártunk.


Köszöntjük látogatóinkat! Telephelyünk Vas megyében, a nyugati határszélen található, Szombathelytől 10km-re, Jákon. Cégünknél a fa alapanyagok teljes palettáját megtalálja, ami az építkezéssel és az asztalosiparral kapcsolatos. Vásároljon közvetlenűl az importőrtől.


Telefonos rendelés, házhozszállítást is vállalunk, nagyobb mennyiség vásárlása esetén egyedi árak. Beltéri ajtók, lambéria , hajópadló, fenyő fűrészáru, faipari termékek, brikett Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Zso-Fa Fakereskedés fatelep.


Az áruházban látható raktárkészlet nem minden esetben egyezik meg a valós raktárkészlettel! A lambéria és a hajópadló négyzetméterének számításánál a termékek teljes szélességét vesszük figyelembe ! A képek,árak,leírások tájékoztató jellegűek. A mindenkori készletekről kérjen tájékoztatást az üzlettől. MDF dekorfóliás beltéri ajtók verhetetlenül olcsó áron. Minőségi, masszív beltéri ajtók a legjobb ár-érték arányban.


Széles szín és méretválaszték. Aktuális osb árak, mindig naprakészen! Olcsó és jó minoségu OSB lapok! Deszka, tetöléc, gerenda, palló, cserépléc, bramac léc a Hofstadter Tüzép telephelyén. Egész évben kedvezményes áron kapható fenyő fűrészárú.


Jellemzője, hogy rugalmas, színtartó, kopásálló, tisztítható (mosható), hő- és fagyálló. A készletek tájékoztató jellegűek! Vásárlás: Laminált padló árak, eladó Laminált padlók. Akciós Laminált padló ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Szalagparketta Miért válasszuk a szalagparkettát? A szalagparketta ma már az egyik legelterjedtebb padlóburkolat. Népszerűségét annak köszönheti, hogy könnyen lerakható, esztétikus és nagyon jó kopásállóságú, így gyorsan hozhatunk vele létre szép, természetes megjelenésű felületet. Sokat tanakodtam, hogy fa vagy műanyag lambéria között, erről maga Kata véleményét is kikértem, mert emlékeztem, hogy a Kicsi Házban neki is csodaszép lambériás fürdőszobája volt, de végül némi ráhatásra a műanyag mellett döntöttem, amit viszont a szürkés fehér színe miatt rétegben hófehérre festettem át még.


A DIEGO teljes kínálata elérhető közelségben: laminált padló, szőnyeg, PVC, vízálló LVT padlóburkolat, padlószőnyeg, függöny, karnis, tapéta. Magánszemély vásárlása esetén: az adózás illetve számlázás nem változik, továbbra is -os áfa megfizetésével vásárolhat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések