2017. szeptember 25., hétfő

Gls futár állás

Cégem a Red Light Trans Kft. GLS futárszolgálat alvállalkozója. Budapesti helyismerettel rendelkező, dolgozni akaró és tudó csomagkézbesítő futárokat keresek furgonra. A GLS pán-európai csomag- és expressz szállítást és logisztikai megoldásokat kínál. Futár kollégát keresünk.


Gls futár állás

Friss gls futár állások. Pest megye és Magyarországon más városai. Kattintson az állásajánlatok megtekintéséhez a(z) futár pozícióra.


Küldje el önéletrajzát és találjon új munkát még ma! Betöltetlen munkahelyek és ajánlatok a(z) futár pozíción. Honlapunkon MEGRENDELHETI A GLS FUTÁRSZOLGÁLATOT.


Még mindig munkát keresel? Autós futár munkalehetőség Budapest VIII. Azonnali és napon belüli futárszolgálat, csomagszállítás, csomagküldés.


Budapesti futárszolgálat, expressz budapesti szolgáltatás, gazdaságos órás. A GLS -nek Magyarországon egyáltalán nincsenek futárjai, csak irodája. Az összes futár külsős vállalkozóként dolgozik a cégnek, nem a cég alkalmazottai.


Illetve többnyire nem is maga a futár a vállalkozó, hanem akié az autó, annak dolgozik minimálbérért. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Ingyenes hirdetések a Jófogás. Nemzetközi partnereink a másnapi csomagküldés mellett, gazdaságos, közúti szállításokat is biztosítanak, amely jelentős megtakarításokat jelenthet Neked.


Küldeményedet minden munkanapon fel tudjuk venni az ország bármely pontjáról, így időt is spórolhatsz velünk, hiszen a Fürgefutár. A terítőfutároknak átmeneti lehetőséget tudunk biztosítani. Saját autóval, motorral vagy kisteherautóval rendelkező futárok számára állandó lehetőséget kínálunk. Teljes munkaidős bejelentett állást vagy rugalmas alvállalkozói pozíció is lehetséges.


Itt egy helyen megtalálod a legújabb gls futár sofőr szolnok állásokat. GLS csomagkézbesítő telephelyére. Feltételek:Debrecen vagy környéki lakos, rendelkezés “B” kategóriás jogosítvánnyal, vezetési gyakorlat 5t tehergépjárművön, Debrecen és környékének jó helyismerete. Böngésszen a 2futár munka között. Keressen és találjon rá a megfelelő lehetőségre.


Csomagküldés árkalkulátorunk azonnali árat ad a csomag szállítási díjra, és sorban állás nélkül, kedvező áron rendelheti meg és adhatja fel küldeményét otthonról vagy telephelyéről, amelyet neves futárcégek fognak szállítani nagyon kedvező árakon belföldön és a világ több mint 2országába, vagy. A GLS CsomagPontokban egyszerűen és kényelmesen feladhatja a küldeményét. Kerülje el a sorban állást! Az online díjkalkulátor segítségével, könnyen megtudhatja, mennyibe kerül a csomagszállítás. Kedvező árak – csak a csomag mérete számít!


Gls futár állás

Több mint 3településen több mint 8GLS CsomagPont várja Önt! Itt láthatod a keresésednek megfelelő álláshirdetéseket. Az Indeed ellenszolgáltatást fogadhat el ezektől a munkáltatóktól, hogy az Indeed ezentúl is ingyenes maradhasson az álláskeresők számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések