2017. szeptember 13., szerda

Válás harmadik fél miatt

Ma az egykorúak házassága jellemző, ahol részben eredendően kódolva van, hogy idővel válás lesz a vége, vagy felbukkan egy harmadik fél a kapcsolatban. Ha ez megtörténik, sokan megpróbálják benne tartani magukat ebben a hármas helyzetben, mondván, inkább kibírják a kettős életet, minthogy elváljanak – de egy ilyen. Most kiderült, a családjától is különvált, méghozzá egy harmadik fél miatt.


Válás harmadik fél miatt

Szerelembe esett egy ismert kézilabdázóval – írta meg szerdán a Ripost. Böde feleségét megviselték a történtek, lapunknak elmondta: a fiatal nő nem a kapcsolatuk megromlása után tűnt fel , hanem a szakítás kiváltója volt. Jogi fogalmak magyarázata, keresetlevél minta, felkészülési lista, válás menete, gyerekek pszichológiai védelme és válási kérdőív az ügyvéd előtt.


Persze, olyan is van, hogy egy éretlenül kötött házasságból kilépve életre szóló szövetséget kötnek a férfiak azzal a nővel, aki miatt végül a válás bekövetkezett. A legrosszabb változat, ha akkor jönnek el, amikor már valamelyik félnél megjelent a harmadik. A megcsalás egy külön cikket igényelne, de röviden annyit el kell mondanunk, hogy a bizalomvesztés, a becsapottságérzés miatt megkérdőjeleződik az őszinte érzelem megléte is.


Megéreztem, hogy megcsalt” Aztán persze ott van az a másik érzés, amelyiket valahol gyomortájékon érzünk, összeszűkül, idegessé válunk, a szívünk hevesebben ver, és semmi másra nem tudunk gondolni, csak hogy vajon most mi történik a párunkkal, aki távol van tőlünk, aki már egy ideje nem jelentkezett. Harmadik fél miatt inkább a nők, ugye az érzelmek miatt. Viszont ha szimplán megromlik a házasság, és nincs harmadik fél , akkor a férfiak, ők kevésbé félnek attól, hogy egyedül kell lenniük, és az esetek többségében a megélhetés is könnyebben megy nekik egyedül. Kifejtheti, hogy mi az, amivel egyetért, mi az, amit ellenez. Ezután a bíró kérdéseket tesz fel a felperesnek, majd az alperesnek.


Ezután a felek (ill. az esetlegesen résztvevő ügyvédek) kérdezhetnek egymástól. Első tárgyaláson akkor fejeződhet be a válás , ha a feleknek sikerül kibékülnie. Edina úgy véli, ez az az attitű ami miatt kialakul bennük a bűntudat, hogy nem lesznek képesek továbbra is helyt állni.


Válás harmadik fél miatt

A válás a házasság az első. De ehhez nagyon gyakran kell egy harmadik személy, egy nő, aki megmutatja a jó pár éve szeretetlenségben élő férfinak, hogy még szerethető – mindenféle anyagi juttatás nélkül is. Ha az egyik fél igényeit nem elégíti ki a párkapcsolat, könnyen beléphet egy harmadik fél is. Ha szeretné helyre állítani kapcsolata egységét, mi segítünk!


Kárpáti Rebeka szakításáról beszélt: nem egy harmadik fél miatt váltak külön - Nagyon furcsa neki, hogy egyedül van, tulajdonképpen sosem volt szingli. Ilyenkor előbb a kapcsolattal kell foglalkozni, csak. Ezek az adatok megerősítik azokat a nemzetközi vizsgálati eredményeket, amelyek szerint a válás előtti időszakot a nők élik meg küzdel-mesebbnek és fájdalmasabbnak, míg a férfiak általában a válás után vannak rosszabbul.


Nagyon fontos lenne, ha erre maguk az érintettek is oda tudnának figyelni. Széthullott családok – Milyen hatással van a válás a tizenévesekre? A SZAKÉRTŐK azt gondolták, hogy tudják, mi a jó megoldás. A saját boldogságát tartsa szem előtt” – tanácsolták azoknak a szülőknek, akiknek nehézségek merültek fel a házasságukban.


Majd gyorsan hozzátették: „A gyerekek miatt nem kell aggódni. Nem egy harmadik fél miatt döntött úgy Demcsák Zsuzsa, hogy beadja a válókeresetet - tudta meg a Life. A TVműsorvezetője elsősorban azért határozott úgy, hogy véget vet a házasságának, mert azt érezte, hogy lassan tönkremegy ebben.


Nem csak anyós miatt romolhat meg úgymon após miatt is! Apósom gyakran bánt (még velük élünk, párom messzebb dolgozik, lakás meg van de még fel kell újítani) de hiába mesélem el, párom nem tesz semmit és azt mondja nem fog választani, se mellém állni, hiába nekem van igazam. A híres énekespár, Jolly és Suzy házassága nemrég zátonyra futott, sokan úgy gondolták, hogy Jolly egy fiatalabb nő miatt döntött így.


A házastárs által kötött ilyen ügylet akkor érvénytelen, ha az ellen a másik házastárs a szerződést megkötő másik félnél (úgynevezett harmadik személy) kifejezetten tiltakozott. Ezt a tiltakozást bizonyítani kell tudni. Vagyonmegosztás válás esetén – mivel rendelkezhetünk a másik fél hozzájárulása nélkül? Hűtlenség, lebukás, válás – ismert szakítási forgatókönyv.


A szétváló párok pedig legtöbbször maguk is elhiszik, hogy a kapcsolat egy harmadik személy színre lépése miatt ért véget. Pedig nem egy esetben már a külső betolakodó felbukkanását megelőzően közéjük állt. Ráadásul a házasságok zöme nagyon sokszor anyagi okok miatt siklik ki, így gyakori válási ok lehet a vagyonmegosztás kérdésköre. A híresztelések szerint a férj, vagyis Peter Facinelli volt a hunyó. Elmondta, hogy nem ő volt a hunyó a kapcsolatban és nem az ő részéről volt harmadik fél.


Nos, annyi igaz, hogy én adtam be a válókeresetet, de a harmadik fél nem az én oldalamon volt. A harmadik trimeszterben a vérző fogíny is gyakori panasz, mert a hormonok miatt az íny sajnos könnyebben begyullad. A háton vagy jobb oldalon való alvás ekkor már nem javasolt: a test felől érkező vért a gerinc jobb oldalán található véna vezeti a szívhez, így bal oldalon pihenve a baba nem okozhat keringési gondokat.


A harmadik (negyedik) fél Nem a swingerezésről van persze szó, hanem egy semleges, külső megfigyelőről vagy tanácsadóról. Sok pár számára hasznos lehet, ha vannak olyan megbízható barátaik, akik pártatlanság és elfogultság nélkül tekinthetnek a köztük zajló folyamatokra. Az elköltözésedkor lehet, hogy fel sem merül benne hogy az exed akár ki is zárhat a közös lakásból, vagy megakadályozhatja, hogy láthasd a gyermekeiteket. A szomorú valóság azonban az, hogy ez mégis sokszor megtörténik. Gyakran magukba fojtják, sőt sokszor egy másik kapcsolatba menekülnek.


Ez nem jelenti azt, hogy nem gyászolják el az előzőt. Ha ez nem történik meg, akkor az később problémákat okozhat. Egyre több férfi keres fel válás előtt, közben, után, hogy a segítségemmel feldolgozhassa a történteket, és megértse, hogy mi történt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések