2017. szeptember 15., péntek

Rg diákolimpia 2019 eredmények

A versenynaptár most megpihen januárig, de ti adjatok bele mindent addig is a felkészülésbe! Dunakeszi Future Ritmikus Gimnasztika Sportegyesület. Diákolimpia November 6. Skip trial month free. Unsubscribe from rg paksise? Pál Zsófia összetettben X. Mánya Dorina összetettben XII.


A Magyar Torna Szövetség hivatalos honlapja. Ezúton szeretnénk Önöket megkérni, hogy amennyiben a Szövetségnek címzett elektronikus levélre egy-két napon belül nem érkezik válasz, úgy telefonon legyenek szívesek érdeklődni. Európa-bajnokság csapatversenyében. Válassza a Bejelentkezés csempét amennyiben már regisztrált felhasználónk, vagy az érdeklődésének, feladatának megfelelő modul regisztrációs csempéjét! Az idei év utolsó versenyén vettünk részt vasárnap a JuJunior Nemzetközi RG Bajnokságon a Bükkben.


A lányok a téli szünet közelsége ellenére is remekül szerepeltek. Eredmények : Versenysport III. Torna: Berki bizakodó a beavatkozás után. A Félegyházi Termál Parkfürdő szabadtéri 33m-es medencéjében lebonyolított versenyen fő képviselte a Monori Sportegyesületet. Egyesületünk versenyzői nagyon jól.


Rg diákolimpia 2019 eredmények

Ezúttal ország 1versenyzője vett részt a IV. A hazaiak své orosz, dán, horvát, szerb, szlovák, cseh, bosnyák és ukrán versenyzőkkel mérhették össze tudásukat, mellettük a legjobb hazai egyesületek is képviseltették magukat. Dota Counter-strike, LOL, és Starcraft eredményekkel és tornák sorsolásával. Sport livescore szolgáltatásunk real-time, az oldalt nem szükséges frissíteni.


Arany fokozatú támogatók. Biró Aletta (BEA) Bugár József (SPA) Füzy Judit (OSC) Gárdonyi Márk (OSC) Halaj László (JMD) Hegedüs András (BEA) Hegedüs Ágnes (BEA) Horváth Magda (TTE) Jenei Margit (SPA) Juhász Miklós (TTE) Kéki Miklós (SZU) Kéri Gerzson (SZU) Kiss Endre. Budapest elérhetőségei, térképes helyadatai és útbaigazítási információi, kapcsolatfelvételi.


Rg diákolimpia 2019 eredmények

Március 12-én megkezdődtek a XIII. Kellemes, napsütéses, igazi tavaszi idő várta a IV. Megérkezett az ősz, hamarosan beköszönt a tél, erre pedig minden autósnak fel kell készülnie, hogy a járművük megfelelő műszaki állapotban legyen. Vannak alapvető fontosságú intézkedések, és akadnak olyanok is, amelyekre sokan nem is gondolnak.


Ahol csak indultak a Lányok, ott az összesített egyéni eredmények alapján az AlbaRG Csapata mindenhol arany érmet szerezett! Kiemelkedő eredmények is születtek: Junior korcsoportban, összetett versenyben (közel induló) az újoncként induló Schmöltz Rebeka a 3. Kékesi Alexandra, Ittzés Lili, Bozzai Kincső, Bogárdi Eszter. Bejutottak az országos döntőbe. Mellékelek egy fotót róluk.


Mini csoport Rg 3-éveseknek. A végeredmény a felnőtt egyéni és junior kéziszercsapat eredmények kombinálásával alakult ki. Hét fő kezdő, öt versenyzőnk a szabadidő kategóriában, míg harmadosztályban szintén hét tornászunk indult a Vecsésen rendezett nemzetközi rg -viadalon.


Magyarország, egy kaposvári tehetséggel, Farkas Júliával a soraiban, a 10. A harmadik osztályban induló lányaink a magyarok mellett többek között bosnyák, ukrán és belga versenyzőkkel mérhették össze tudásukat. Országos Csapatverseny 2. Danish Open” negyed döntő Pytel Gergő 6. Tanulmányi eredmények. Galéria: Kreatív_töri kép. A statisztikák szerint a tantestület iránt is nagy érdeklődés.


Ez a fotó egy ausztriai kiránduláson készült. Az EZÜSTcsapat tagjai: Békési Rebeka, Nagy Dóra, Trojnár Vivien, Horváth Dóra. Iskola Helyiség Edző Katona Laura Jászsági Apponyi Albert Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Jászberény Menyhárt Enikő Bíró Lajos Általános Iskola Szigetszentmiklós Puskás Andrea Lakatos Zille Zimándy Ignác Általános Iskola Törökbálint.


HÍREK, EREDMÉNYEK Olimpiai eskütétel a Vígszínházban Április 26-án, látványos műsor keretében került sor a pekingi nyári játékokra készülő magyar olimpikonok ünnepélyes fogadalomtételére a Vígszínházban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések