2017. szeptember 26., kedd

Felugró ablakok tiltása chrome bővítmény

Ha a letiltásuk után is előugró ablakok jelennek meg, akkor előfordulhat, hogy rosszindulatú program található a rendszerén. További információ arról, hogyan távolíthatók el a rosszindulatú programok. Előugró ablakok be- vagy kikapcsolása.


Nyissa meg számítógépén a Chrome-ot. Ha a Chrome nem kívánt programot talál, akkor eltávolítja a szoftvert, bizonyos beállításokat visszaállít alapértelmezettre, és kikapcsolja a bővítményeket. Ha úgy gondolja, hogy a Chrome véletlenül biztonságos vagy személyes fájlt távolított el, visszaállíthatja a fájlt.


A következő programok közül választva automatikusan helyreállíthatja a vírusok okozta kárt: Reimage, SpyHunter Combo Cleaner, Malwarebytes. Azért ezeket az alkalmazásokat javasoljuk, mert a potenciálisan kéretlen programokat és a vírusokat is minden kapcsolódó fájllal és regisztrációs bejegyzéssel együtt azonosítani képesek. A Norton többrétegű védelmet biztosít a rosszindulatú szoftverek, a vírusok, valamint a nemkívánatos alkalmazások és programok ellen.


A súgóban már utána néztem, és minden a helyén! A súgót néztem,és minden úgy van beállítva,ahogyan kell. Better Pop Up Blocker (Chrome) – Kiegészíti a Chrome felugró ablakokat letiltó rutinját, az oldalakon belül lefuttatott szkriptekre figyelve. Disconnect (Firefox, Chrome, Safari, IE) – A hirdetéseket, a nyomkövetőket és a veszélyes oldalakat is blokkolhatjuk a kiegészítővel, amelybe még biztonságos Wi-Fi-funkció is került.


Mobileszközön használt Chrome böngésző esetében is hasonlóképpen történik a felugró ablakok tiltása. Firefox alatt a Beállítások menü, Tartalom panelen kell a felugró ablakok blokkolását beállítani. Mivel alapértelmezés szerint a böngészőben a felugró ablakok engedélyezve vannak, így azok tiltása esetén a. A faster way to browse the web.


Get a new and fast web browser. Download Chrome and start browsing! Explore the Chrome Browser today! Add apps, extensions, and themes. Personalize your web browser today!


Nem kívánt felugró ablakok vagy webhely-átirányítások eltávolítása. A hibát böngészőeltérítés is okozhatja. A böngészőeltérítő olyan kártevő program, amelynek célja a böngésző beállításainak módosítása. Felugró ablakok tiltása A böngésző tartalmaz egy beépített, testreszabható felugró ablakok tiltása opciót. Bár a hirdetések azért jelennek meg a neten, hogy minél több felhasználót elérjenek, nem mindenki örül annak, ha egy felugró ablak, egy beúszó csík zavarja szörfözését.


Felugró ablakok tiltása chrome bővítmény

Többféle módja is van ma már annak, hogy eltüntessük a hirdetéseket a weboldalakról, az alábbi megoldás. Töltse le a(z) Adblock Plus kiegészítőt a Firefoxhoz. Blokkolja a zavaró hirdetéseket az ingyenes Firefox hirdetésblokkolóval pl. Hogy tudom letiltani a felugró reklámokat, nod 32-öm (6-OS verzió) van a gépen?


This extension adds a button to your browser toolbar. Itt is megvan a nem kívánt felugró ablakok tiltása , a felhasználónevek és jelszavak tárolása, valamint a személyes adatok törlése funkció. A program képességeit úgynevezett mini alkalmazások (widgets) hozzáadásával bővíthetjük. A tartalom Creative Commons licenc alatt érhető el. A visszanyert jelszavakat exportálhatjuk HTML, XML vagy sima szövegként.


Ez a verzió végül nem jelent meg, a tervezett újítások egy részét beletették a 3. Flash bővítmény külön szálon történő futtatása). Mozilla n közzétettek néhány windowsos pillanatképet a fejlesztés alatt lévő Firefox 3. Az előugróablak-blokkoló szolgáltatás korlátozza vagy blokkolja a meglátogatott webhelyek előugró ablakait. Megadhatja a kívánt blokkolási szintet, be- vagy kikapcsolhatja az előugró ablakok blokkolásáról szóló értesítéseket, ezenkívül létrehozhat egy listát, amelyre azok a webhelyek kerülnek, ahol engedélyezi az előugró ablakokat. Nem nagyon tudom lemérni, de tény, hogy igen gyors. Rengeteg olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit a Chrome és a Firefox esetében is jó pár pluginnel tudtam csak megoldani.


A reklámok robbanásszerű elterjedése óta, egyre több embernek van szüksége a zavaró reklámok likvidálására. Ad-blocker developers fear their Chrome extensions will be wiped out by proposed changes to Chrome APIs. The current webRequest API.


Felugró ablakok tiltása chrome bővítmény

A bővítmény jelenlegi állapota még közel sem végleges, így ajánlott figyelni a frissítéseket és a hibajelentéseket a Search Console-on, de haladók segítségére lehet a Chrome fejlesztői eszköztára is. Most meg kell állítania egy jelszót, amelyet csak te tudsz, így a gyermeke (vagy bármely más gyermek) nem tudja könnyen átadni a tilalmat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések