2017. szeptember 5., kedd

Angyalfolki utcabál 2019

K people interested and 3people going. Fellép a 1Folk Celsius, a Kerekes Ban a napot pedig a Magashegyi Underground koncertjével zárjuk. Kultúra Ez a cikk archív , így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek. Angyalföldi Vadrózsa Néptáncegyüttest.


Már reggel hét órakor fejszecsattogás emlékeztette a környék lakosait arra, hogy a program főzőversennyel indul. A csapatok előbb favágásban tették próbára erejüket, hogy a délig tartó viadal alatt ne legyen hiány a kondérok alá való tüzelőben, majd megkezdték pályaműveik elkészítését. Az idei esztendőben immár 27.


Utcabál volt a javából! Programok között népi hagyományok felelevenítése, a népi kultúra, a néptánc, a népzene és a népművészeti mesterségek bemutatása egyaránt szerepet kap. Akik jártak már legalább egyszer is az idén immár 27. Fellép a Kaláka együttes , a Cimbaliband , Palya Bea és Szokolay Dongó Balázs duója , a napot Tóth Gabi koncertjével zárjuk.


Angyalfolki utcabál 2019

Programjaink között népi hagyományok felelevenítése, a népi kultúra, a néptánc, a népzene és a népművészeti mesterségek bemutatása egyaránt szerepet kap. Dohány utcai Zsinagógától méterre, a Deák Ferenc téri metrómegállótól pedig 1méterre található a Wesselényi utcában található. A népi hagyományok felelevenítése, a népi kultúra és a lakodalmas szokások bemutatása mellett lesz főzőverseny, sport- és kézműves foglalkozások, civil aktivitások, táncház, gyermekbarát programok.


Ebből az alkalomból ünnepeltként köszöntjük a szintén éves Vadrózsa Néptáncegyüttest! A rendezvény gyökereit a folk - és népzene, valamint a népi hagyományok alkotják. Overview improve Instrument. Szombat Ma Achilles napja van. Holnap Győző napja lesz.


Angyalfolki utcabál 2019

A galéria egy képét megnyitva a bal és jobb nyílbillentyűkkel vagy a képernyő szélein megjelenő nyilakra kattintva tud a többi képre navigálni. Kilépés a jobb felső X-re kattintva, vagy az Esc billentyű lenyomásával. Gyermek és ifjúsági rajzkiállítás megnyitója általános iskolák munkáiból Megtekinthető a fesztivál időtartama alatt. Nyárzáró fesztiválunkat idén 24.


Dagály utcában és környékén. A népzenei és néptánc programok mellett, gyermekprogramok, interaktív sportfoglalkozások, vásári forgatag, vidámpark, főzőverseny, civil aktivitások és számos egyéb program várja látogatóinkat. NKA Hangfoglaló Program Kollégiuma a Nemzetközi Piacra Lépést Támogató Alprogram keretében. Szaunaparádé Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea operett előadása.


Ha a sport szerelmese, az aktív kikapcsolódás híve vagy, a Corner Hotel a megfelelő választás! A Budapesti Francia Intézet fő küldetése, hogy elősegítse, népeszerűsítse és növelje a francia kultúra és a francia nyelv jelenlétét Magyarországon. Huszonkét éve hagyománnyá, kedvelt, vidám, kötetlen közösségi együttlétté vált a gyáli utcabál. Füzi Lilla fotós, képzőművész kiállítása.


A programok között népi hagyományok felelevenítése, a népi kultúra, a néptánc, a népzene és a népművészeti mesterségek bemutatása egyaránt szerepet kap. Remek koncertek várják – délelőtt főként a kicsiket, este pedig a felnőtteket. Művészetek Háza Gödöllő 14-es termében. Téma: bútorfestés, antikolás, porcelánfestés.


Angyalfolki utcabál 2019

Dress Code: Könnyed nyáresti elegancia! Népszerű hazai előadók, különleges kísérőprogramok várhatók több napon keresztül. A helyszínen hangulatos utcabál , sportfesztivál és fogathajtó fesztivál is megrendezésre kerül.


A város a régi hagyományokat is feleleveníti, így azoknak is érdemes kilátogatniuk, akik a hagyományőrző programokat kedvelik. A megmérettetést utcabál és éjszakai verseny követi. A pohár oldalára kiült hideg vízpárához érve tudjuk, hogy alig néhány pillanat múlva a finom ital már száguld lefelé a torkunkon.


Egy nagy sóhaj, és tudjuk, nem kell ennél több a nyári melegben. Kerületi Közszolgáltató Zrt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések