2017. március 17., péntek

Örökre együtt idézetek

Aztán lesznek más nőim. Majd megpróbálom megmagyarázni, mi történt, éjjel-nappal csak azzal foglalkozom, hogy újra meg újra átgondoljak minden pillanatot, amit együtt töltöttünk, a végén pedig arra a következtetésre jutok, hogy igenis rossz volt velem, velem, aki mindig csak arra törekedett, hogy neki jó legyen. Ha meggyűlölne téged az egész világ, akkor is szeretnélek, és szeretni foglak még akkor is, amikor egyszer két nap fog sütni az égen. Amikor megszólal az orgona zenéje, Elhangzik mindkettőnk ajkán az igen, Sorsunk ekkor eggyé forr majd össze, Szeretni akarlak, megtartani örökre.


Nem velünk születik, mi teremtjük. Nem fertőzi meg semmilyen testi kapcsolat, vagy érdek. Nem akarunk egymástól semmit - egyszerűen csak jó együtt lenni. Ez persze sejtelem, nem biztos hogy így van. Johann Wolfgang von Goethe 36.


Tanúm legyen a föl az ég, a tenger, a sok madár, a hal és minden ember: Neked adom szívemet, senki másnak, életemet még mellé ráadásnak! Rabindranáth Tagore 37. Halottak napja idézetek , versek, mindenszentek idézetek , versek gyűjteménye.


Ez a gyertya most értetek égjen,Kik fent laktok a magas égben. Kik vigyáztok ránk onnan föntről,S a lelkünkhöz szóltok a végtelenből. Kinek látványa szivedet és lelkedet melengeti, kivel jó a csend szavát hallgatni, s együtt merengeni.


Kinek nem számit mit vétessz, kis-e vagy nagy hibát. Az az igazi barát, kit szeretsz, tisztelsz, csodálsz, s ha választásra kerül a sor, te szó nélkül mellé állsz! Kivel ha beszélhetsz könyebbé válik ez a nehéz világ. A nászajándékok egyik legszebb kiegészítői a gyönyörű idézetek , amelyeket a kísérőkártyára írunk.


Rengeteg ilyen idézet található akár könyvekben, akár képeslapokon és az internet is, és most összegyűjtöttük a legnépszerűbb darabokat! Idézetek a házasságról. Ha valamit szeretettel teszünk, észre sem vesszük milyen teljesitményre vagyunk képesek.


A szeretet mérhetetlenül sok energiát ad. Fáradhatatlanná teszi az embert, feltölti erővel. Tartsd szabadon és örökre a tiéd marad. Menj és éld az életedet! Töltsd meg a szívedet szerelemmel valaki más iránt, valaki iránt, aki képes úgy szeretni, ahogy én sosem tudtalak.


Ahogyan én sosem foglak. Ha szeretsz valakit, engedd el. Ha zaklatnod kellett, valószínűleg soha nem is volt a. A barát az az ember, aki nem mond feletted ítéletet. Köszönöm,hogy szeretsz, s hogy hiszel nekem, hogy megosztod az életed velem.


Esküvői meghívó idézetek esküvői meghívó. Az esküvői meghívó idézetek hagyományosan részét képezik a meghívónak. Az idézetekkel neves írók és költők szavaival hangot adhattok egymás iránt érzett érzéseiteknek, gondolataitoknak. Mondottam neke ő az, aki megnyitja ajtaját a vándornak, mankójának, sarokba állított botjának, nem unszolja táncra, hogy aztán megítélhesse tánctudását.


Örökre együtt idézetek

Ezek az idézetek csodálatosan jellemzik párkapcsolatotokat és leendő házasságotokat. Nyomd meg a lájk gombot és kövesd az oldalt. Sziasztok ezen az oldalon idézeteket,képeket,játékokat találsz. Nem lesz könnyű, iszonyú nehéz lesz. Minden nap meg kell küzdenünk, de én erre vágyom, mert akarlak téged mindenestül, örökre , együtt , minden nap.


Ha megtaláltalak volna tége akkor pontosan tudom, mit tettem volna. Ez azt sugallja, hogy megpróbálunk úgy tenni, mintha az egész meg sem történt volna. A mi feladatunk az, hogy elismerjük a történteket és azok tragédiáját, hogy belássuk, mindez örökre megváltoztatta az életünket. A karácsonyi ajándék nagyon szép lett! Igen a tavalyi évben volt a 2. Reméljük, hogy hosszú mara s örökre együtt leszünk.


Örökre együtt idézetek

Találkozni veled - ez volt a sorsom, a barátoddá válni - ez a döntésem volt, de szerelembe esni veled - ez az irányításom nélkül zajlott. Az ember nem akkor hal meg, amikor örökre lecsukja a szemét, hanem akkor, amikor elveszíti élete értelmét. Mert ki egyszer már tied lett, S úgy érzed örökre Őt szereted. Nem hagyhatohogy elmenjen,érte küzdeni kell, ha már egyszer megszereztenem engedheted el.


Kellene az életemben egy ember, legalább egyetlen ember, akinél nem kényszerülök önvédelemre. Akinek lelkem titkos kódját ki merem adni. Akit beengedek magamba: ez vagyok, minden jóval, rosszal, nemes és szennyes gondolattal együtt.


Még csak akkor tenne igazán szépet, ha örökre nekem adna Téged! Sosem tudtam eddig, milyen szép az élet, mióta ismerlek, azóta élek! Szívem lágyan összedobban, szeretlek téged napról-napra jobban.


Nem az,az igaz barát,ki. A barátság bonyolult érzések titokzatos,furcsa harmóniája. Több száz, szebbnél szebb esküvői idézet közül lehet választani, esküvői meghívókártyára, keresd ki a számodra legszebbet, amelyik. Az adás és az elfogadás után a szeretet iskolájának talán legnehezebb tantárgya az elengedés művészete. Elengedni mindent és mindenkit, akiket valaha szerettünk, és hinni, hogy a lélek szabadságában örökre együtt maradunk.


Simon András Ne légy szomorú, ha búcsúzni kell. Az embereket nem arra teremtették, hogy örökre együtt maradjanak, nem számít, mit mondanak a szerelmes dalok. Ki itt a földön voltam köztetek,barátaim,megmaradok azzá, Örökre.


Búcsúra szükség van az új találkozáshoz. Létem kamasz csíra,mely földi testemből kilépve új,örömteli értelmet nyer. Minden amit tettem és ezután tenni fogok,csakis önmagamért teszem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések