2017. március 28., kedd

Csepel áramszünet

Hosszú várakozás után, hat év telt el a Jégvarázs bemutatója óta, végre a hazai mozikba is megérkezik a Jégvarázs 2. A társulat november 21-én és 22-én, csütörtökön és pénteken órakor, szombaton órakor, vasárnap pedig órakor tart előadást. Olvasónktól kapott információk szerint áramkimaradás volt ma délután Csillagtelepen és a Zrínyi utca környékén. Rákóczi Ferenc úton és közvetlen környezetében.


Csepel jelentős részén Csepel. Az áramszünet várható órakor ér véget. Gyermekdalokat, mondókákat tanultunk, játékos fejtörőket oldottunk meg és gyönyörű szép lámpásokat is készítettünk. Az iskolai áramszünet is kapóra jött, vidám énekszóval vonultunk végig a sötét folyosókon. Lapunk információi szerint az ÁNTSZ szakemberei mindent megfelelőnek találtak, így a medencék feltölte.


Barbara nevű olvasónk információi szerint a Szent László lakótelepen több házban csütörtökön késő este elment az áram. Reméljük, hogy hamarosan visszatér az áram. Aki tudja, hogy mi lehet az áramszünet oka, írja meg a fórumba.


Csepel áramszünet

A balesetben egy teherautó és a és egy román rendszámú Opel Vectra ütközött össze. Tisztelt Felhasználóink! Bejelentést kaptunk, hogy a nevünkben keresik fel ügyfeleinket ismeretlen személyek „adatgyűjtés” miatt!


Felhívjuk a figyelmet, hogy Társaságunk egyrészt nem keresi fel ügyfeleit a lakhelyükön adatgyűjtés okán, másrészt személyes adatokat kizárólag ügyfélszolgálati csatornákon keresztül rögzítünk és a vonatkozó jogszabályoknak. Being on an islan it is the only complete district of Budapest which is neither in Pest nor in Buda. A tűzoltók még dolgoznak a hiba elhárításán - most már csak 1lakásban nincs áram.


Egy csepeli panel hetedik emeletén történt csőtörés vasárnap hajnalban, a távfűtési rendszerből lezúduló víz több, alsóbb szinteken lévő lakást is beáztatott, és zárlatossá tette a tömbház kapcsoló berendezéseit. Gál, Aurélia napja van. However, only the northern tip of the island is inside the city limits. Az éjszaka megint nem aludtam! Naná, hogy nem jelentették be előre!


Ahogy a korábbiakat sem. A házak riasztói üvöltöttek a kutyák ugattak, én meg úgy pattantam talpra, mint a nikkel bolha. A csepeli Árpád utcában áramszünet van csőtörés miatt. Csőtörés volt egy tízemeletes csepeli panelházban vasárnap reggel, a kifolyt víz eláztatta a ház elektromos hálózatát, ezért az épület egy részében egyelőre szünetel az áramszolgáltatás. ELMŰ ügyfélszolgálati irodák - Budapest - XI.


Csepel áramszünet

Az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt. Engedélyezze a JavaScriptet az oldal használatához. Folyamatosan frissülő, minden témát felölelő hírfolyam. Böngéssze a legfrissebb híreket, és nem marad le semmiről!


Az elmúlt óra történései egy helyen. Nutzfahrzeughersteller wie Ikarus. Olvassa el a legfontosabb tudnivalókat a nemzetközi E. ON-ról, ismerkedjen meg az E. ON Hungária csoport tevékenységi köreivel, felépítésével, történetével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések