2017. március 9., csütörtök

Aszcendens kalkulátor

Aszcendens kalkulátor

Olvasd el teljes, egyedi Aszcendens elemzésedet. A kalkulátor Aszcendensed pontos helyzete mellett értelmezi a bolygókkal képezett kapcsolatait és az 1. Honlapunkon található aszcendens (ascendens) számító egy megbizható és könnyen kezelhető kalkulátor. Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján! Add meg születésed idõpontját! Kérjük, minél pontosabb adatokat adj meg, a lehetõ legpontosabb elemzés érdekében!


Lakner Tünde asztrológus-grafológus és Szántó József kérdőasztrológus honlapja. Grafológia és asztrológia személyiség és karma elemzések,konkrét kérdések megválaszolása kérdő (horary) asztrológia segítségével. Ha kitöltötted a fenti adatokat, akkor kattints a mehet gombra.


A Bika aszcendens a soha el nem múló idő áldozata. Hatására fogva tart a múlta sokszor képtelen vagy szabadulni a már rég befejeződött történetektől és elhalványult érzelmeidtől. Ellenállsz a hétköznapok változásainak.


Aszcendens kalkulátor

Gyakran akkor is képtelen vagy az újításra, ha magad is beláto hogy időszerű volna. Ha úgy érze hogy a kiválasztott aszcendens jegy jellemzői nem illenek rá akkor vagy az előtte, vagy az utána következő jegy tulajdonságait olvasd el. Ha azok közül valamelyik jobban jellemez, akkor minden valószínűség szerint az lehet az aszcendensed. Alaphelyzetben Hungary-t látsz, ez Magyarország.


Helység: add meg születési helyed elsõ 2-betûjét, nyomd meg a keresés gombot, s a rendszer felsorolja a lehetõségeket. Regisztrációhoz kattints ide. Adataid védelmét biztosítjuk (nevedet sem kötelező megadnod) és nem fogsz kapni kéretlen üzeneteket. A honlapon olvasható asztrológiai elemzések, előrejelzések tágítják önismeretedet, rálátást adnak körülményeidre, várható lehetőségeidre a megfontoltabb döntések érdekében. Addig is, ha tudsz angolul, ezen a weboldalon kiszámíthatod a védikus horoszkóp szerinti aszcendensed.


Quick Ascendant Calculator. Az aszcendens kalkulátor még készülőben. Calculate Your Ascendant : Try this quick and easy calculator to determine your Ascendant.


An accurate birth time is required. Be sure to read our interpretations of your Ascendant here. Horoszkóp, Asztrológia, Ezotéria. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.


Aszcendens kalkulátor

A személyes horoszkópban a születés pillanatában felkelő. Viszont előfordul, hogy a rejtett Aszcendens egy harmadik jegyet képvisel, ami miatt azokban a helyzetekben, ahol hirtelen, spontán, ösztönösen kell dönteni, vagy reagálni nem az ember megszokott viselkedését tapasztaljuk, hanem valami egészen mást. Sőt olykor nagyon meglepőt. Válogatott Aszcendens linkek, ajánlók, leírások - Aszcendens témában minden! Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől - Neked!


A te BMI-d: Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat! A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére. A Nap belépett az Oroszlán jegyébe.


Aranyeső vár a legtöbb Oroszlánra és mindenkire, akinek Napja, Holdja vagy Aszcendense az Oroszlán jegyében áll! Csillagjegy- Aszcendens kapcsolatok Állítsd be a csillagjegyedet és az aszcendensed jegyét! Megtudhatod az asztrológia szerinti legjellemzőbb tulajdonságodat, és azt is, hogy melyik bolygó uralja a horoszkópodat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések