2017. március 21., kedd

Anyának lenni a legszebb dolog

Anyának lenni a legszebb dolog

Anyának lenni a legszebb dolog a világon. Lehet, hogy nem tudsz egyből anyává válni vagy nem sikerül elsőre a babavárás. Ez az önbecsülésedben mély nyomot tud hagyni, de tud hogy fantasztikusan megerősít testileg-lelkileg egyaránt, amikor küzdesz a gyermekedért. Hallgatok rá, és azonnal szaladok akkor is, ha az éjszaka közepén kérlel, de akkor is, ha utasít, olykor dühvel, de annál többször szeretettel van tele. Szerinted mi a legjobb tulajdonság a világon?


Anyának lenni a legszebb dolog

Anyák napja a legszebb nap a világon egy anyának ! Ha már ott tartod gyermekedet a kezedben, akkor jössz rá, hogy senki nem készített fel az anyaságra. Legszebb versek : Nehéz dolog anyának lenni , hisz mint Ő. Most már tudom, a legszebb dolog anyának lenni fórum, vélemény és hozzászólás. Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Sajnos az édesanyák sem élnek örökké. Ez az összeállítás emlékezés az anyukánkra, aki nagyon hiányzik ebből az.


Talpak rugdosása, mesék, puha pihék simogatása az arcon. Kézbe kapod az új életet, vigyázz rá. Mesébe illő, akár fáj, akár nem az öregedő gerinc. Mert anyának (nagymamának) lenni szuperkúl, királyság. Az élet legszebb ajándéka.


Tényleg, az egyik legszebb dolog , ami egy nővel, egy szerelmespárral történhet, ha kapcsolatuk, szerelmük, szeretetük kicsúcsosodik egy új életben. De ez a szépség, rózsaszínesség egyben drámai kavalkád is és erre a film is elég reálisan mutat rá. Azt sem sejtettem, milyen édes tud lenni egy kicsi lány, aki álmélkodva. Nem tudtam, milyen aranyos, ha kisanyunak vagy anyucinak szólít valaki. Nem tudom, hogy hányszor láttam édesanyámat sírni a bátyám, a nővérem vagy miattam.


Feltétel nélkül, őszintén szeretnek! S nincs ennél csodálatosabb dolog a világon. De vajon miért is lesz olyan jó háromszoros fiús anyának lenni ? Angyalanyának lenni kiváltság!


Nem azért írom ezt, mert azt sem tudom, hány éjszaka telt már el az elmúlt időszakban köhögés- és lázcsillapítással váltakozva, és nem is azért, mert nem csinálom mindezt pont annyira ösztönből, mint szeretetből, hanem mert annyira jó lenne, ha valaki egy ilyen éjszakán egyszerűen csak annyit mondana: nyugodj meg, minden rendben van. Két és fél éves kislányommal Lilivel gyesen vagyok itthon. Hétvégén otthon voltunk anyuéknál – mamánál és papánál. Legutóbb augusztus második felében voltunk otthon, még strandidő volt, és nagyon fárasztó volt, hogy Tádét vagy ölben kellett tartani, mert nyűgösködött, vagy állandóan ott kellett mellette lenni , hogy nézzük, mit csinál.


Anyaság, anyának lenni. Egy várandós anyuka hastánca a legszebb dolog a világon – Videó. Fiatalkori szerelemből házasság, aztán két gyermek született.


Az anyaság felelőssége igen nagy, de hihetetlen csodás dolog , főleg amikor már a második gyermeked is megérkezik, nem egészen évre az első után. Fiam óvodai beszokása és a kis tesó minden figyelmemet lekötött. Nincs a világon csodálatosabb dolog mint anyának lenni ! Segíts ezt bebizonyítani! Célkitűzés: Célunk, hogy információkkal és inspiráló gondolatokkal segítsük az anyukákat a babavárás, -gondozás és a gyermeknevelés területén, érintve a probiotikumok témakörét is.


Ezt minden anyuka megmondhatja. Itt van néhány ismert anya. Hogyan fogalmazzák meg ezt a csodát néhány mondatban? Tóth Kriszta „Az anyaság fájdalom és boldogság.


Anyának lenni a legszebb dolog

Szabadság és felelősség. Most én is átélhetem gyermekemmel mindazt, amit egykor ő velem. Azt mondják, anyának lenni a legszebb dolog a világon. Köszönjük, Péter, köszönjük!


De azért boldog anyák napját! Linczényi Márkó zenész pezsgős virágcsokra Na, ez az „Orgona ága”… így nagyon rendben van!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések