2017. március 31., péntek

Kisteherautó futómű beállítás

Kisteherautó futómű beállítás

Futómű beállítás ár tényezői. Nagyon sok minden már az átvizsgálás során eldől. Ott derítjük fel a futómű látható és esetlegesen rejtett hibáit.


A javítás költsége a beszerzendő alkatrészek mennyiségétől és minőségétől és a javítás időtartamától függ. A gumik állapota, az utakon szerzett tapasztalat legalább olyan fontosak, mint a kisteherautó futómű beállítása. Milyen a futómű beállítás menete A futóművek beállítása, a futómű -diagnosztika több szempontból fontos és lényeges, ettől függ például, hogy a közlekedés az autósok és más részvevők számára is biztonságos legyen, a gépjármű úttartása megfelelő legyen, a menetbiztonság ne szenvedjen csorbát.


Ennek elengedhetetlen részét képezi az úttesttel folyamatos kapcsolatot képező futómű. Szervizünkben sok olyan autóval találkozunk ahol a helytelen futóműbeállítási paraméterek, vagy elhasználódott esetleg megrongálódott futóműalkatrészek helyrehozhatatlan elváltozásokat hoznak létre, pl. Kisteherautó futómű beállítás Teljes körű kisteherautó futómű állítás a Méta Autószervizben A biztonságos közlekedés mindig több tényező függvénye.


Kisteherautó futómű beállítás

A legkorszerűbb géppel, 3D technológián alapuló futómű beállítás. Autó gyorsszervizünk márkafüggetlenül m. Ezt a szervízt éve nyitottuk meg 2nm-en. A javítási folyamat gondossággal és garanciavállalással történik. Ha a rossz beállítás miatt szükségessé válik a korrekció, először a hátsó futómű ferde helyzetét kell megszüntetni és utána állítható be az első futómű. Ha valami miatt nem lehetséges a hátsó futómű visszaállítása, a tényleges menethelyzethez viszonyítva kell az első futóművet beállítani.


Kerület, Újpest, Budapest keresésre, felhasználói vélemények, elérhetőségek, nyitva tartás, kedvezmények. Kérjen árajánlatot Budapest közelében található autó-, motorszerviz területen dolgozó válallkozásoktól. Mindössze két centire és egy egyenes eszközre van szükséged. A futómű beállítást a futómű alkatrészek vizsgálatával kezdjük, melynek időtartama kb 5-percet vesz igénybe.


Legújabb beruházásunk egy Corghi Exact futóműbeállító készülék, amely tonna fölötti haszongépjármű, kamion és kistehergépkocsi esetén használható. FUTÓMŰ ÁLLÍTÁS Ha a téli-nyári gumicserénél a gumik rendellenes kopására hívták fel a figyelmét, és eddig még nem vizsgáltatta meg a gömbfejek, szilentek és egyéb futóműalkatrésze k állapotát és a futómű helyes beállítását, feltétlenül érdemes a futómű fizikális és műszeres ellenőrzésére gondot fordítani! FUTÓMŰ BEÁLLÍTÁS (személyautó) : Bruttó FIX 10.


FT (Kisteherautó) : Bruttó FIX 12. Ezekben az esetekben is erősen ajánlott a futómű állítás elvégzése. Ezeken felül ajánlott új nyári gumi vagy téli gumi vásárlásakor is a futómű beállítás , ellenőrzés.


Ne feledje: ha futómű beállítás Szombathely, akkor Rábaparti Kft. Várjuk Szombathelyen futómű szervizre, műhelyünkben! Ha nem szeretné, hogy munkeszköze sokáig egy szervizben álljon, hozza hozzánk bizalommal és mi a gyári előírásokat betartva csak minőségi alkatrészek felhasználásával növeljük futásteljesítményét.


Kisteherautó gumiabroncsok A Point S szakemberei gondoskodnak a teherautók gumiabroncsairól is! Függetlenül attól, hogy a járművet kereskedelmi használatra, vagy magáncélra használja, vagy mindkettő, a kisteherautó biztonságának továbbra is prioritást kell élveznie. Vannak luxuskocsik és velük természetesen luxusalkatrészek is. Műszaki vizsgára felkészítés és műszaki vizsgáztatás.


Műhelyünkben tapasztalt, szakképzett kollégákkal, és a legmodernebb eszközökkel várjuk! Budapesti szervizünkben magasan képzett és hozzáértő munkatársak látják el a rájuk bízott feladatokat, lépést tartva a kor követelményeivel. Szervizünkben a mai kor csúcstechnológiáját képviselő, négy mérőfejes műszerrel végezzük a futómű vizsgálatát, emellett a lengéscsillapítók állapotát is felmérjük. Nézd meg értékeléseiket és írd meg ingyenes ajánlatkérésedet most, ráadásul kevesebb, mint perc alatt!


A futómű - beállítás befolyásolhatja a gumiabroncsok igénybevételét és kopását. A legtöbb gépjárművön úgy tervezték meg a normál beállítást, hogy a minimumra csökkentse az igénybevételt, és a maximumra növelje a járművezető és az utasok kényelmét. A megfelelő futómű beállítás a biztonságos közlekedés alapfeltétele. Eladó új és használt Kisteherautó hirdetések Magyarország területén. Több tucat friss, ellenőrzött eladó Kisteherautó hirdetés: Peugeot Boxer 2. Személygépkocsi és kisteherautó vizsgáztatás.


Telefonkönyv cégkereső adatbázisában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések