2016. november 21., hétfő

Nőiség megélése

Nőiség megélése

A nőt, mint energiát, mint szerepet, mint életutat, mint sorsfeladatot. Mikor először történik ez egy folyamat részeként, belülről, természetesen, könnyedén. Nőként nem egyszerűen éljük ezt a területünket, mert nem kaptunk megfelelő mintát hozzá. A mai kor nője talán egy kicsit magára maradt.


Sok-sok kérdés, döntések sorozata nehezedik rájuk. Molett divat – Teltkarcsú hölgyek is lehetnek szexik és csinosak. Mit jelent számomra a hastánc, és a nőiség , és mit jelenthet Neked?


Kálmán Gabriella Nincs hozzászólás Te mitől érzed magad nőnek? A szakirodalmi adatok és az első PCOS-oknak szervezett pszichodráma csoportunk tapasztalatai is azt mutatják, hogy a női szerepek, a nőiség , nőiesség pszichés megélése , elfogadása hatással van a testi, hormonális működésre is. A program során a nőiség egyik legfontosabb témáján dolgozunk, az Anyaságon.


Nőiség megélése

Ha már van gyermeke vagy akár ha még gyermekvállalás előtt állsz fontos, hogy tudatosan alakítsd az életed abba az irányba, hogy az anyaságot igazi boldogságként élhesd meg. Halak nőiséget szeretném bemutatni. Milyen külső és belső gátak, sztereotípiák, tanult viselkedésminták és félelmek nehezítik meg, vagy netán akadályozzák meg, hogy kiteljesítsük női oldalunkat, és közelebb kerüljünk a bennünk rejlő erőforrásokhoz? Minden, ami , a Nőkért. Weboldalunk sütiket használ!


Az oldal böngészésével beleegyezik abba, hogy az oldal sütiket mentsen az Ön gépére. A Női egyensúly női elvonulása egy három napos gyógyító program a tudatos nőiség jegyében egy csodálatos erdőszéli helyen. A Női egyensúly jógikus női önismereti és gyógyító módszer segít abban, hogy rátalálj saját női egyensúlyodra és nőiségedet egy új szintre emelve kiteljesedve élhesd meg. Nőnek lenni jó, csak nem mindig egyszerű.


Nőiség megélése

Sokan elfordulnak a nőiségüktől, hogy megfeleljenek az őket körülvevő világ elvárásainak. Emiatt a nőiség megélése sokaknak problémát okoz, hiszen nem tudják kibontakoztatni a bennük rejlő nőt. A pár évvel idősebb, már félig felnőtt generáció, aki már több-kevesebb ideje párkapcsolatban él.


Mellette karriert épít, néha egy-egy pillanatra a gyerekvállalás gondolata is megfordul a fejében, de fél, hiszen maga sem engedte el teljesen a tinédzser évek lázadását. Van és mindenki számára elérhető. A gyógyulás maga a szeretet. A szeretet útja végtelen és az egyedüli lényege, hogy járd. Ahány nő van, annyiféle élettörténetet hallhatunk.


Van, aki édesanyaként állja meg a helyét nap mint nap, van, aki munkájában teljesedik ki szívesebben, egy azonban mindannyiunk életében fontos szerepet kell, hogy kapjon: a nőiség megélése. FÓKUSZBAN NŐISÉGÜNK MEGÉLÉSE , A NŐI SZEXUALITÁS A TELIHOLD SEGÍTŐ EREJÉVEL. Vízöntő nőiséget szeretném bemutatni.


A nőiség minőségei sorozat XI. Ezáltal talán sokan merítenek belőle bátorságot a változtatáshoz. Sokat köszönhetek tanító mesteremnek Dr Csernus Imrének, akinek a könyvei,előadásai nagyban hozzájárultak a fejlődésemhez Az én életem erről az egy napról szól mindig. Célunk a nőiség mind teljesebb megértése és megélése.


Tréningjeinken, hétvégi elvonulásainkon, programjainkon ehhez kívánunk közelebb kerülni, miközben a természet, valamint egy folyamatosan bővülő női közösség teremtő és támogató erejét is megtapasztaljuk mindannyian, akik megfürdőzünk ebben az elfogadó, befogadó, örömteli együttlétben. Ilyen lehet a tipikusan női betegségként számon tartott pajzsmirigy túlműködés, mely sok kellemetlenséggel járhat együtt. A wellness és spa szolgáltatásokra is jellemző a holisztikus szemléletmód. A SELFNESS test, a lélek és a szellem összhangjának megteremtésére, illetve az egészséges énkép kialakítására törekszik.


A probléma gyökerének feltárása felszínre kerülnek a rejtett belső erőtartalékok, az a bölcsesség, amely mindenkiben ott rejtőzik, csupán egy eszköz kell hozzá, hogy a felszínre. Célja, hogy felszabadítsd és kibontakoztasd női energiádat, és jól érezd magadat a bőrödben nőként. Számos elvárás és hitrendszer él, amely meghatározza azt, miként éled meg a nőiségedet, és hogyan, mire használod a női energiádat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések