2016. november 7., hétfő

Iskolarendszerű okj képzések budapest

Gyors elhelyezkedés, biztos szakma, magas fizetés. Válassz képzéseink közül! Mire jó a felnőttképzés, mire használhatóak az okj -s képzések ? Rohan az idő, támad a digitalizáció, aratnak a hiányszakmák A felnőttképzés, avagy az egész életen át tartó tanulás fontossága ma már nem kérdés, hanem követelmény. Itt vannak a részletek.


Ezeket a bal oldali menüből éred el. Buda központjában, Bikás parki metrómrgállónál. Intézményünkben iskolarendszerű szakképzés folyik, nappali és esti tagozaton. Képzéseink minden tanév szeptember elsején indulnak, sem keresztféléves, sem tanfolyamjellegű képzést nem indítunk.


Jelentkezési feltételek A melyiksuli. Az esti képzés előnyösebb a tanfolyami képzésnél, mert olcsóbb, és diákigazolvány is igényelhető. OKJ -s képzésekre és tanfolyamokra közvetlen jelentkezési lehetőséget biztosít.


Iskolarendszerű okj képzések budapest

OKTÁV, képzés, tanfolyam, felnőttképzés, szakképzés. Megjelent és a közeljövőben életbe lép az új OKJ , amely a jelenleginél sokkal kevesebb szakmát tartalmaz, és amely szerint szakmát a felnőttek is kizárólag iskolarendszerben tanulhatnak majd. Villanyszerelő - Nappali iskolarendszerű képzés. Hatalmas változásokra kell számítani a jelenlegi OKJ és szakképzési rendszerben, a képzések feltételei megváltoznak, a szakmai képzések közül sok megszűnik, a megmaradókat pedig csak több éves iskolarendszerű képzésben lehet majd elvégezni.


Budapest , Kós Károly tér 4. Iskolánk modern infrastruktúrá val, képzett oktatókkal és több mint 7db korszerű számítógép ből álló IT környezettel várja azokat, akik a legmagasabb szintű. Jelenleg felhasználó olvas minket. Ez államilag finanszírozott, azaz támogatott képzés.


OKJ tanfolyamok képzések szakképzések felnőttképzések széles választéka. BlackBird Theme by InkThemes. Iskolarendszerű képzések esetén elérhető akár: szociális juttatások (családi pótlék, TB), diákigazolvány, kollégium. Egyéb képzéseket keresel? Részletfizetési lehetőség.


Akár többletpont és kreditelismertetési lehetőség felsőoktatási továbbtanulás esetén 54-es vagy 55-ös OKJ -s végzettség esetén. A pályázás feltétele a képzéstől függ: így például lehet osztály. A főváros központjában elhelyezkedő intézménycsoportunk immár éve támogatja magánszemélyek és szervezetek ismeretszerzési, önmegvalósítási törekvéseit. A turisztikai képzések és vendéglátós tanfolyamok során nálunk gyakorlati tudást szerzel, amivel könnyedén elhelyezkedhetsz.


Az egymásra épülő képzésekkel segítünk végigjárni a ranglétrát, és kiemelkedő jövedelmet szerezni. Sok szeretettel üdvözöllek oldalunkon! Koncz Kornélia vagyok, a LIA Iskola főigazgatója. OKJ -s szakképesítéseink nagy részét a munkaerőpiacon legkeresettebb pénzügyi területen kínáljuk. Tanáraink figyelemmel kísérik az innovatív oktatási lehetőségeket, így nemcsak szakmai ismeretanyaggal, hanem élvezetes tanórákkal is gazdagodhatnak a KOTK képzéseiben résztvevők.


IOSZIA OKJ Képzések - OKJ Tanfolyamok - Nyelvtanfolyamok - Nyelvvizsgák! Oldaltérkép By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Minden információ az OKJ -ról. Szakmai érvényesülésed annyira fontos nekünk, hogy az ingyenes OKJ -s szakképzés mellett megajándékozunk egy 1órás ingyenes nyelvtanfolyammal is. Nézd meg képes beszámolónkat!


Iskolarendszerű okj képzések budapest

Feydeau Zsákbamacska című darabjából álló vizsgaelőadása július 26-án volt látható a Vörösmarty Színházban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések