2016. november 24., csütörtök

Felfüggesztett instagram fiók

Ideiglenesen felfüggesztett instagram fiókot hogyan tudok visszaállítani? Még régebben felfüggesztettem ideiglenesen a fiókomat, és szeretnék újra belépni, de nem tudok. Elvileg azt írta mikor megcsináltam, hogy csak újra be kell jelentkezni a fiókba a feloldáshoz, de nem tudok.


Azt írja a felhasználónév nem tartozik fiókhoz. If you temporarily disable your account, your profile, photos, comments andwill be hidden until you reactivate it by logging back in. A fiók átmeneti kikapcsolása: Lépj be az instagram. Koppints vagy kattints jobb oldalt felül a lehetőségre, majd válaszd az Edit Profile (Adatlap szerkesztése) pontot.


Válaszd a Manage my account (Fiókom kezelése), majd a Banned or suspended account (Kitiltott vagy felfüggesztett fiók ) pontot. Szükség esetén add meg az összes kért információt a lenti mezőkben. Ha például az Origint választotta felmerülhet a kérdés, hogy Origin Access-tagságon keresztül próbálsz-e hozzáférni a. Reviews Awesome shop with all the stuff what you ever needed with super friendly. Az van, hogy az instámat felfügeszTETTEM (tehát én!!!) és meddig nem lehet újra belépni?


Remélem, ez a videóm, sokak hasznára lesz, és sokan a fiókjuk törlése mellett dönt. Insta fiók felfüggesztés. Felfüggesztett fiók A legfrissebb hírektől és szórakoztató újdonságoktól a sportközvetítéseken át a politikáig, tájékozódj a nagyvilág eseményeiről élő kommentárokkal.


Fiók törlése Mennyi időt vesz igénybe a fiók törlése? A törlési művelet nappal a kérvény beérkezése után kezdődik meg. Ez idő alatt nem tudsz majd hozzáférni a fiókodhoz.


Miután elkezdjük a fióktörlési műveletet, a fiókokat már nem lehet visszaszerezni, ezért kérjük, menj teljesen biztosra, hogy törölni szeretnéd a fiókodat, mielőtt elküldöd a kérést. Hétfőn a Twitter bejelentette, hogy átírja eddigi szabályzatát, és nem engedélyezi az állami kontroll alatt álló média hirdetéseit. A lépés előzménye, hogy a Twitter csaknem ezer olyan fiókot blokkolt, amely mögött a cég szerint kínai kormányzati szervek állnak, és amely.


A politikusok főként muszlimellenes twítjeikkel vétettek a szabályozás ellen. Valószínűleg több más fiók is eltűnt az új szabályozás miatt, legalábbis a 4cikke szerint számos amerikai szélsőjobboldai és neonáci nem tudott új bejegyzést posztolni Twitteren, viszont a cég csak annyit ismert el, hogy módosított a szabályozásán, az egyes eseteket külön nem. Ez jellemzően akkor fordul elő, ha egy felhasználó megsértette a közösségi médiaszolgáltatás használati feltételeit a nem megfelelő tartalom közzétételével vagy más elfogadhatatlan. A csaknem ezer fiók nagy része VPN-t használt (más országban lévőnek álcázta magát) vagy Peking által engedélyezett kínai IP-címekről küldték a propagandaanyagokat.


A Twitter használatát egyébként tiltják Kínában. Elfelejtettem a jelszavamat. Bármelyik bankfiókunkban igényelhet új jelszót.


Az új jelszót az első belépéskor mindenképpen változtassa meg. Ha Ön kereskedelmi banki ügyfelünk, új jelszót kizárólag személyesen a számlavezető fiókjában igényelhet. Ebben az esetben egy-egy fiók bannonolásakor még mindig van hol elérnie az ismerőseit. Tehát, milyen dolgok járhatnak felfüggesztéssel?


Milyen reakcióra számít, amikor pl. No one else can see your profile. Some information, like messages you sent to friends, may still be visible. Your friends may still see your name in their friends list. Amsterdammer, Senior Digital Producer at Amsterdam Marketing, Kendoka, Culture, Art- and Podcast lover.


A cég szerint ezek az oldalak nyolc afrikai ország belpolitikájába kívántak beavatkozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések