2016. november 11., péntek

Eladó lakás baja szentháromság tér

Baja területén az Ingatlannet kínálatában. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Baja belvárosában, csendes utcában egy lakásos társasházban EladÓ egy kétszintes 140nm-es lakás.


Eladó lakás baja szentháromság tér

Alsó szinten: kamra, wc, zuhanyzó-kézmosó, amerikai konyha és nappali-étkező található. Belvárosban, csendes helyen lakás eladó ! A Szentháromság Tértől perc sétára, eladó ez a befektetésnek is kiválóan alkalmas ingatlan. Eladásra kínálunk Baja szűk belvárosában, a Szentháromság tér közelében lévő háromszintes lakást, mely az alábbi helyiségekből áll:.


A lakás és a garázs külön is megvásárolható, ebben az esetben az irányár: 29. Baján, az alvégi városrészen kínálunk eladásra egy 2. Az ingatlanban szoba, fürdő-wc-vel, konyha és. Budapest területén az Ingatlannet kínálatában. Igényesen fel újított m2-es 2+szobás, teljesen új villany vezetékek,a nyílászárók és a bejárati ajtó újra lettek cserélve, a belső ajtók is teljesen újak. Egy gyönyörű hidromasszázs,rádiós, zuhanykabin a. A Baja -Best Ingatlaniroda segítséget nyújt Önnek ha ingatlanját szeretné eladni vagy ha álmai otthonát keresi, esetleg befektetés céljára keres ingatlant.


Eladó lakás baja szentháromság tér

Baja Újvárosi lakótelepen a Vásárhelyi Pál utcában első emeleti négyzetméteres szobás lakás eladó. Mátyás templommal szemben, a Szentháromság téren eladó egy igazi kuriózumnak számító magántulajdonban lévő 1. Több friss, ellenőrzött eladó Lakás hirdetés: m2-es szobás jó állapotú tégla építésű. Eladó és kiadó ingatlanok közvetítése. Baján egy két szobás, négyzetméteres lakótelepi lakás két éve kb. Czakó András, a Czakó Ingatlaniroda vezetője.


Baja Város Önkormányzat Képviselő-testületének a lakások bérletéről és elidegenítéséről szóló 23/2015. Bank utcában a belváros szívében a Szabadság tér és a megújult Pomaniczky Frigyes tér között (Arany János utcai 3. metró megállója) egy 1+szobás, második emeleti lakás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések