2016. november 3., csütörtök

Igazi nő idézetek

Minden igazi nő hét fátyoltáncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblei halmát, vagy a csípőjét nézed. Csak a szemét néz a teljesen ruhátlan lénye, az örömtől hullámzó, vagy fájdalomtól görnyedő teste minden apró titka a szemében van. Az csak rejtőzködés, önvédelem.


De igazán beengedni valakit, megmutatni igazi arcunkat, vállalni, megadni magunkat, kockáztatni, később felelősségteljesen, érett lélekkel szeretni, a szeretet nyelvén beszélni, megtanulni a szeretetalapú kommunikációt, mindez a felnőtt kapcsolatok alapja. Ki is mondta valójában? A szemével, a mosolyával, az egyéniségével hódít. Megélni azt, hogy igazi nőként létezz, ahhoz viszont tényleg kell egy igazi férfi, de ő akkor jelenik meg, ha te hívo mert tudod azt, hogy, „hogyan legyek igazi nő ”. Sőt… Sokan fognak megjelenni és te kiválaszthatod azt, aki a legjobban megdobbantja a szíved – vagy genetikai örökségedet. A nő szépsége nem a ruhákban, amiket hor nem az alakjában vagy a frizurájában rejlik.


A nő szépségét a szemében találo mert a szem bejárat a szívhez, ahol a szeretet lakozik. Nő , aki abban leli legnagyobb örömét, ha elveszhet egy férfi pillantásában. Olykor csalfa, másszor bohó, az élet bokrétájából mindig mást a hajába tűző, szabadságvágyban fürdőző igazi nő , aki hiszi és vágyja, hogy előbb vagy utóbb, de végül őt is menthetetlenül magával ragadja a szerelem.


Igazi nő idézetek

Egy igazi nő sosem féltékeny, hanem hisz magában, mert pontosan tudja, hogy az értéke felbecsülhetetlen. A barátság igazi dicsősége nem az egymás felé kinyújtott kéz, nem a kedves mosoly, nem is a társaság öröme, hanem a lelki-szellemi megvilágosodás, amelyben részed lehet, amikor rádöbbensz, hogy egy embertársad hisz és bízik benned! Szókratész) „Azok a barátaink, akiket elveszítettünk, nem a földben pihennek, hanem bent lakoznak a szívünkben. Elég nehéz mosoly mögé rejteni a könnyeket, de nem lehetetlen.


A téma előzménye, hogy hamis valóság a jelen, de mégis érzékelhetően mutat rá, hogy torz a világképünk, mert torz az énképünk. Nem lehet eleget beszélni, és én tudok is, egy érdekes és viszonylag globális női jelenségről, az idealizált szelfikről, képekről, ahol a posztokban hibátlan bőrű és testű nők küldik üzenetüket környezetüknek. Magyarország idézetbázisa! Tölts fel, keresgélj, oszd meg kedvenc idézeteidet. Házasságáról és válásáról vallott a Madách gyönyörű színésznője.


Igazi nő idézetek

Ha a nő képes forrásként működni, de a férfi nem képes a nő álmait megtermékenyíteni, és ezáltal megvalósítani, a kapcsolat sikertelen. Azt sugározza, hogy egy kicsit elesett, támogatásra szorul, de mégis erős lélekben, kitartásban – mondta a szolnoki színház színésznője. Sok-sok esztendeje egyszer korgó gyomorral, üres zsebbel virradtunk a hálaadás napjára. Kinyitottuk az ajtót, és egy férfi lépett be óriási élelmiszeres csomaggal, egy hatalmas pulykával, amihez még tepsit is mellékeltek. Az igazi nő mindig magára vonja a figyelmet a társaságban.


Pilinszky János) “Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. Valójában mitől lesz valaki igazi nő ? Mit kell tenni a boldogságért? Te nem hozzá képest vagy nő , ez tőle független. Gondoskodó vagy, mert igazi nőként a véredben van, hogy az légy.


Van némi titok a szemedben, amit ha meglát, rögtön meg akar fejteni. AZ IGAZ SZERETET TÍZ TITKA bazsu100. Unsubscribe from bazsu100? Kijavítjuk az idézeteket,hogy végre.


Lassan és puhán, időt hagyva a vágynak, hogy növekedjék. Mindenki szereti a cuki idézeteket,hát mi nem! Nem kell hozzá más, csak egy férfi, aki szeretni tu s egy nő , aki hagyja, hogy szeressék.


Igazi nő idézetek

A nő azt akarja, hogy ok nélkül, miért nélkül szeressék: nem azért, mert szép vagy jó, vagy kedves, vagy művelt, vagy elmés, hanem azért, mert olyan, amilyen. Henri-Frédéric Amiel A szeretet több, mint egy érzés, így többet kell tartalmaznia egy érzésnél: magát az embert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések