2016. november 10., csütörtök

Albérlők háza 13 kerület

Tájékoztatjuk önöket, hogy a pályázatok beadása bizonytalan ideig szünetel! Tájékoztatás pályázóknak a férőhelykijelölés változásáról Tisztelt pályázók! Albérlet Albérlet hosszútávra, rövidtávra, akár hónapra is. Nagytétényben olcsó kauciómentes szállás, albérlet, munkásszálló, diákszálló.


Albérlők háza 13 kerület

Kedvező, akár heti fizetési lehetőséggel. A korábban munkásszállóként üzemelő panel tömbház bérleti díjai is meglepően magasak: egy négyzetméteres szoba bérleti díja havi ezer forint, a némileg nagyobb, ,négyzetméteresé havi ezer 4forint - ami lényegében azonos egy olcsóbb albérlet bérleti díjával. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted!


Fáy utcai project bemutatása. Frissen festett modern stílusú lakás kiadó a XIII. Berendezett,illetve üres állapotban is kiadó,megegyezés szerint.


Egy világos szobával,azonnal költözhető,szép állapotban. Kisállattal költözőknek is! Havonta több millióan választják az ingatlan. Kiadó albérletet keresel II. Kőrakás Park Átmeneti Szálló.


Szállásunkra önellátó, valamilyen jövedelemmel rendelkező, lakhatásukat elvesztett emberek kerülhetnek be. Elegánsan berendezett, nagyméretű lakásaink az otthon kényelmét szállodai szolgátatásokkal egészíti ki. Információs Irodájában a VIII.


Albérlők háza 13 kerület

Könyves Kálmán krt szám alatt lehet igényelni. Sashalmon eladó, ami jelenleg inkább albérlők háza. Szuterén szinten a kazán, tárolók, raktárak kaptak helyet.


A kerületi önkormányzat pályázatot hirdetett az Újszász utca 88. Szobabérlők Házában üresen álló és megüresedő lakóegységekre. Keressen a Kiadoalberlet. A Zsókavár szociális városrehabilitációs program 3. Lakását eladta, de az újba még nem tud beköltözni? Néhány hónapra munkát vállalt Budapesten, nem tud hol lakni?


Az Ön által megagadott keresési feltételek alapján rendszerünk Budapest lakásait (panel, tégla és csúszózsalus lakás) listázta. Budapest aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről. Felmerült többek mellett annak a lehetősége, hogy szolgáltatóház nyílik a rendkívül jó helyen lévő telken, esetleg albérlők háza vagy a fiatal házasok első lakáshoz jutását segítő fecskeház. A szép tervekből végül semmi sem lett, egy újabb élelmiszerbolt nyílt helyette a kerületben.


Egyedi, hőszigetelt fa nyílászárókkal, cm. Eladó kitűnő ár érték arányban XVI. A fűtés gáz cirkó amely pár éve. EMELETI, FIATALOS, m2-es, szobás ÚJÉPÍTÉSŰ lakás.


Albérlők háza 13 kerület

Olvasson utazói értékeléseket, tekintse meg a fényképeket, és foglaljon szobát Budapest legjobb szállásán a TripAdvisoron. Itt megtalálod a(z) szobabérlők háza kategóriába tartózó összes egységet frissességi sorrendben a következő helyen: XVI. A Közalkalmazottak Háza hat évvel ezelőtt került az önkormányzati tulajdonú Buda-Hold Kft.


A negyven éves épületet egykor közalkalmazottak bérelhették kedvezményes áron, jó ideje azonban csak azok maradtak itt, akiknek nem volt lehetőségük máshol lakni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések