2016. november 16., szerda

Kiadó lakás kiszugló

Kiadó lakás kiszugló

Havonta több millióan választják az ingatlan. A felújítás óta még senki sem lakott benne. Tulajdonostól kizárólag hosszabb távra kiadó egy éve épült liftes házban frissen felújított 2. A lakás szobával rendelkezik. Megvételre kínálunk, a egy 48.


ADRIA SÉTÁNYNÁL ELADÓ KÉT SZOBÁS, ERKÉLYES LAKÁS ! Tisza István Térnél lévő lakást, liftes ház negyedik emeletén, a Bosnyák utcában. Zuglóban a Bosnyák tér közelében kiadó lakás ,akár üzletnek is. Mogyoródi úton eladó egy rendezett, emeletes ház III. A közlekedés gyors és egyszerű,számos busz járat 2-percen belül elérhető,valamint a 3-villamos is.


Bosnyák térnél kiadó nm nagyságú,külön nyíló szobás lakás ,ami akar üzletnek is kiváló lehet. Az épület alapterülete: m². Szépen,igényesen felújított állapotban kerül kiadásra ,megbízható bérlők számára. A legfrissebb albérlet, kiadó lakás , kiadó ház hirdetések Zugló környékéről a Kiadoalberlet.


Kiadó lakás kiszugló

Franchise rendszerben eltöltött idő után, FÜGGETLEN ingatlanközvetítőként állunk rendelkezésére, több mint 2partnerirodával együttműködve. Budapest) területén az Ingatlannet kínálatában. Zugló szívében az önkormányzat közelében felújított tégla lakás eladó ! Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel gyorsan, könnyedén, akár visszahívást is kérhet.


A korszerű műanyag nyílászáróknak és a. Csendes kis utcában, a Zuglói önkormányzathoz közel eladó kevés lakásszámú masszív téglaépületben első emeleti, műszakilag felújított szobás kedvező rezsijű lakás. KAUCIÓ MEGÁLLAPODÁS SZERINT! Akár üzletnek is kiváló.


Kiadó lakás kiszugló

Házi kedvenccel költözők számára is. Nemrég lett teljesen felújítva,költözésre készen. Kocsibeálló,illetve szép ,gondozott kert. Mindenhol jó, de a legjobb itt vár rád. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára.


Két tágas szobával,berendezett illetve üres állapotban is bérelhető. Kiszuglón, Kiszuglón az Otthontérkép kínálatában! The windows faces to a quiet, green garden and a bright, quiet street.


Már a mai naptól megtekinthető. Juhász Gina Ha ilyen vagy hasonló ingatlanok érdeklik, kérem hívjon vagy jöjjön be irodánkba. Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről!


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A nappali klímával felszerelt parkra néző kilátással. Istvánmező városrészen m² alapterületű téglalakás kiadó.


A háznak központi fűtése van. Kiadó 33NM-es felújított, részben bútorozott, ( ágy nincs), gépesített, ( Elektromos sütő, elektromos főzőlap , páraelszívó, hűtő, mosógép, ) 5. Szugló utcában kiadó JÓ ÁLLAPOTÚ, VILÁGOS, BERENDEZETT GARZON: XI. További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések