2016. november 28., hétfő

Augusztusi szerelmi horoszkóp 2019

A nyári hosszú, forró napok, amik jellemzőek és gyakoriak erre az időszakra kihatással van szervezetünkre. A hónap elején szerelmi téren nem várható fejlemény, bár bizonyos fokig az is biztató, hogy az ön hetedik sorsterületén a Merkúr elindul előre. A nyár záró hónapja új és nagy érzelmekkel tarkítottnak ígérkezik.


A hónap közepén a Hold együttáll a Szaturnusszal az ön első sorsterületén, egy régi ismerősével összefuthatnak, de önök inkább csak. A lehetőségek bősége nehezíti döntésed - az összetartozást vagy a szabadságod válaszd – e? Egy utazás - főleg külföldön, a tengerparton - fontos szerepet játszhat szerelmi életedben - kedves, biztató, elfogadással és szeretettel teli mosolyod mindenhol levesz mindenkit a lábáról. Habitusából adódóan jellemző lesz rá augusztusban is a túlzásba vitt féltékenység és hiszti, amelyből akár szakítás is lehet, ha nem figyeltek egymásra kellőképpen! A csillagok állása szerint a nyár utolsó hónapja több csillagjegy szülöttjének is nagy meglepetéseket ígér, igaz, nem mindegy, hogy hogyan.


Akár a szerelem, akár a pénzügyek, akár egészségi állapotod foglalkoztat mostanság, biztos lehetsz abban, hogy a csillagokban minden meg van írva. Ha tisztában vagy azzal, hogy életedben milyen irányban fejtenek ki erőt a csillagok, akkor találhatod meg igazi énedet. Ebben lesz segítségedre az augusztusi csillagüzenet.


A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni. Minden simán megy a mai napon, még akkor is, ha nehéz ügyeket kell rendezned. A szerelmi ügyeid azonban másként alakulnak, mint ahogyan remélted.


Próbáld meg a társad szemével látni a világot, és nem lesz gondod. Skorpió: Ha munkáról van szó, akkor minden gördülékenyen alakulhat. Ebben az időszakban jó adag kreatív energia áll majd rendelkezésére, vezetői képességeire is fény derülhet. Nem fog gondot okozni Önnek, hogy felelősséget vállaljon, utasításokat adjon, és vezetőként lépjen fel. Lehet, hogy ebben a hónapban találod meg a nagy Ő-t?


Vagy már megtalálta de nem tudo hogy lehetne a kapcsolatotok még tökéletesebb? Akkor nézd meg, mit segíthetnek a csillagok! Olvasd el havi szerelmi horoszkópodat! A következő oldalon a havi egészség horoszkóp vár! Az év ebben a hónapjában leghosszabbak a nappalok, amit nagy örömmel és élvezettel ki is használunk.


Van, aki idejét szívesen aktív munkára fordítja, ellentétben van olyan, aki ezt hosszú romantikus sétára szánja. Az oroszlán jegy szülöttei ebben a periódusban önvizsgálatot tartanak és visszatekintve az elmúlt évre, elgondolkodnak azon, hogy mit lehetett volna másként, jobban csinálni. A horoszkóp szerint akkor jár a legjobban, hogy nem hagyja, hogy a negatív érzelmek eluralkodjanak ön felett. A munka hamar kifáraszt bennünket.


A koncentrációs képességünk is gyengébb, és ezért nehezen tudunk összpontosítani a munkánkra. Augusztusi szerelmi horoszkóp : Minden csillagjegy életében eljön a fordulat. Előtérben a szerelmi életünk: heti horoszkóp augusztus 19-től Csodás pillanatok, megerősödő kapcsolatok, elköteleződés, de kommunikációs nehézségek, féltékenység és együttélési problémák is felüthetik a fejüket a következő napokban.


Bár kapcsolatai stabilak, s a nap folyamán szinte túlteng önben az energia, mégis érdemes ma megfontoltnak és óvatosnak lennie, mert az apróbb félreértések mentén könnyen feszültségek keletkezhetnek, melyeket, ha elnagyoltan halad elõre, szinte észre sem vesz, s a bomba egyszer csak pont akkor robban maj amikor. Az augusztus kétségkívül izzani fog a szenvedélytől és a szerelemtől. Rák: A mai napon úgy érezhete a legjobb az lenne, ha se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek. Aki eddig egyedül volt, most holtbiztos, hogy párra talál. Céltudatos, energikus, tele van vágyakkal és képes az erőfeszítésekre.


Augusztusi szerelmi horoszkóp 2019

Augusztus folyamán a Nyilas csillagjegy szülötteinek minden energiájukkal a munkahelyi feladataikra kell koncentrálniuk. A hónap során érzett fáradtság miatt egy kisebb hibát fog elkövetni. Heti horoszkóp : A Tízmilliószoros napot használjuk jóra! Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! A mai nap folyamán gondok nyomaszthatják, melyek mostanában egyre több fejtörést okoznak önnek, ám ugyanakkor egy önhöz közeli személy segítõ kezet nyújthat a problémás ügyekben, melybe érdemes belecsapnia, mivel ez egykettõre kiránthatja önt a pácból, vagy legalábbis nagyban megkönnyítheti dolgát.


Kos: Még az is lehet, hogy rokonnak fontos a veled való kapcsolat. Olyan dolgokat oszthat meg vele amiken elcsodálkozhatsz: soha nem gondoltad volna, hogy ilyesmi eshet meg vele. Kosok szerelmi élete és ráadásul hatalmas változásokkal kell számolniuk.


Lesznek olyan Kosok, akiknek az évben megkérik a kezét és még az is lehet, hogy villámgyorsan össze is házasodnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések