2019. február 4., hétfő

Vashulladék árak

Készpénzes, lakossági hulladék felvásárlási árak. Kereskedői árakért kérem hívjon vagy írjon. Tonna fölötti réz beszállítás esetén extra árat adunk! MÉH telep, színesfém, réz, alumínium, fémhulladék, vashulladék , papírhulladék, akkumulátor hulladék, felvásárlása Budapest, Kartal, Aszó Fót.


CSEPELI TELEPHELYÜNKÖN csak 11:30-ig tudunk beszállításokat fogadni. Fémhulladék árak folyamatosan frissítve. Inter-Metal Cégcsoport aktuális vashulladék árak teljes listája. A rendszeresen frissített hulladékvas árak könnyen elérhetőek.


A lenti árak nem tartalmazzák a -os adólevonást! Az árak tájékoztató jellegűek! Eredeti adókártya, személyi igazolvány és lakcímkártya bemutatása szükséges!


Vashulladék árak

Kérjük vegye fel a kapcsolatot valamely üzletkötőnkkel! Színesfém felvásárlás, méh telep, akkumulátor átvétel kedvező feltételekkel! Cégünk családias környezetben, baráti, rugalmas átvétellel várja új és meglévő ügyfeleit, hogy beszállítóink mindig elégedetten távozzanak!


Vasanyag árakat folyamatosan frissítjük, így mindig aktuális árak láthatóak a honlapon. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Vas- és szinesfém hulladék felvásárlása. Hűtőszekrény, képcsöves berendezések, nyomtató és fénymásoló lerakására nincs lehetőség!


A vasanyagokat fedett csarnokokban tároljuk, megkönnyítve így Partnereinknek a későbbi megmunkálást. A fenti árak teljesen tiszta árura vonatkoznak. A hulladékátvételre jogosult személy a telepvezető vagy távollétében annak megbízott helyettese.


Vashulladék felvásárlásával kapcsolatban keresse az UD Stahl fémhulladék átvevő MÉH telephelyének egyikét. Legyen Ön is Partnerünk, és ismerje meg Cégünk gyors és rugalmas működését. Nagykereskedői Árlista!


Vashulladék árak

A levonási százalék az áru szennyezettségének megfelelően kerül kialakításra. Az átvételi árak minden esetben előzetes egyeztetés után történnek megállapításra. Anyagminőség és mennyiség ismeretében. Kérjen egyedi ajánlatot a femhulladek.


Honlapunkat azért hoztuk létre, hogy Ön bármikor megtalálja az aktuális információkat cégünkről. Tájékozódhat nyitvatartási rendünkről, tevékenységi köreinkről, árainkról, elérhetőségünkről és térképet is talál a navigációhoz. Lakosságtól csak a fenti négy kategóriában veszünk át acélhulladékot. Lakossági leadás adókártyával, személyigazolvánnyal, ill. Színesfém hulladékok (vörösréz, sárgaréz, bronz, rézhűtő, alumínium, ón) átvétele, felvásárlása.


Az aktuálisan érvényes ár függvénye az elszállított hulladék fajtájának és a rendelés gyakoriságától és mennyiségétől. További információért kattintson. Tekintse meg aktuális színesfém árainkat! Aktuális áraink Kérjük érdeklődjenek aktuális árainkról a telepvezetőinknél. Fémszerkezet bontása, gépjárművek bontása.


A fémkereskedő a fémkereskedelmi engedélyköteles anyag értékesítése ellenértékeként naptári naponként természetes személy esetén legfeljebb 1ezer forint, egyéni vállalkozó és egyéb személy esetén legfeljebb 5ezer forint összegben teljesíthet készpénzszolgáltatást. Különféle hulladék anyagok átvétele, begyűjtése lakosságtól és cégektől. Vas árak lakosságnak és.


Használt termékek felvásárlása, értékesítése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések