2019. február 13., szerda

Ingatlanpályázatok

Ingatlanpályázatok

Ingatlanpályázatok Ingatlan pályázat 065_17. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Önkormányzati tulajdonú ingatlanok bérbeadására. Pesterzsébet Kártya” projektjét.


Ingatlanpályázatok

Budapest Főváros Kormányhivatala VII. Beépítetlen ingatlanok értékesítése versenytárgyaláson Kispest Önkormányzata nyilvános pályázatot hirdet a tulajdonában lévő beépítetlen ingatlanok értékesítésére versenytárgyaláson. Jelenleg nincs meghirdetett ingatlanértékesítési pályázat Közérdekű adatok jegyzéke.


Nagykőrös Szabadság tér 5. A KÖVA-KOM Nonprofit Zrt. Szentendre Város Önkormányzata nyilvános, nyílt pályázatot hirdet tulajdonban álló ingatlanok nyilvános pályázat útján történő értékesítésre. Tovább fokozta a hangulatot, hogy előzőleg éppen Halász jegyezte az ingatlanokról szóló törvényhez fűzött azon módosító javaslatot, amely a civil szervezetek képviselőit kizárta az ingatlanpályázatok elbírálásából.


Ingatlanpályázatok

GatlanPÁlyÁZatoK MunKahEly- tErEMtÉsi És sZoCiÁlis CÉloKra Csákvár képviselő-testülete az október végi ülésen több, önkormányzati ingatlangazdálkodással kapcsolatos napirendet tárgyalt. A meglévő ön-kormányzati ingatlanok minél hatékonyabb hasznosítását tűzte ki célul a képviselő-testület. Mennyi idő alatt kell a hatóságnak döntenie? A határozatot, az eljárást megszüntető végzést, valamint a másodfokú döntést hozó hatóságnak az első fokú döntést megsemmisítő és új eljárásra utasító végzését az (5) bekezdésben meghatározott időponttól számított huszonkét munkanapon belül kell meghozni és gondoskodni a döntés közléséről.


Egyfordulós, versenytárgyalásos pályázaton történő értékesítésre je-lölte ki a képviselő-testület az ön-kormányzati tulajdonú, hektá-ros, a Túróc utca és az Ipolyság ut-ca sarkán található ingatlant nettó 16millió forintos irányáron. Kíváncsian várjuk, hogy ezen ingatlanpályázatok sikeresek lesznek-e és megveszi-e valamelyiket valaki. Ha pedig megveszi, akkor vajon gondos gazda lesz.


Akadálymentes verzió: Akadálymentes verzió. Website Review of pesterzsebet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések