2019. február 6., szerda

Iphone xs max kijelző

A méret növekedésével és az új kávamentes felépítéssel a kijelző sérülésének az esélye is magasabb. A kijelző lekerekített sarkai gyönyörűen követik a telefon ívelt vonalait, és szabályos téglalapba illeszkednek. A tényleges kijelzőfelület kisebb a teljes téglalap.


A fejlettebb akkumulátor is veszít a teljesítményéből pár éven belül, így ez az alkatrész is cserére szorulhat. Még gyorsabb Face ID és a legokosabb, legerősebb okostelefonchip. Plusz egy innovatív duplakamera-rendszer.


Most a csúcsra pörgetve. A külföldi portálokon már megjelentek az első árak arról, hogy ha leejtjük a készüléket és betörik a kijelző , akkor mennyit kell leszurkolnunk. Minden kijelző csere kedvezményes áron. Ezek a kijelzők van amikor meghaladják a 100. Folytatódik az év legnagyobb kijelzőcsere akciója!


Tekintsd meg a termék információit. A weboldal használatához kérem fogadja el a sütik használatát. Szabályos téglalapként mérve a képátló hüvelyk (a tényleges kijel­zőfelület kisebb). Egy divatos telefontok amely megvédi készülékét és megtartja stílusát. A vizsgálatokat ellenőrzött laboratóriumi körülmények között végezték.


Minőségi szervíz amely helyben megvárható garanciával! SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró. A technológia fejlődése évet vett igénybe, hogy a cég olyan készülékeket alkothasson, amelyeknek az előoldala tényleg kizárólag kijelző , és semmi egyéb. OLED-kijelzők, amik valaha helyet kaptak okostelefonban, és a legvalósághűbb színeket nyújtják a mobiliparágban. Sehol egy hajszálnyi rés, mindenhol tökéletesen pontos az illeszkedése és erős a tartása.


Iphone xs max kijelző

Ennek megfelelően a készülék szétszerelése egyáltalán nem egyszerű folyamat. Az árak abban az esetben érvényesek ha a sérült készüléked kijelzője a repedés ellenére működőképes ! Ha mindenből a legjobbra törekedsz, és nem számít a pénz, akkor egyértelműen a XS vagy XS Max lesz a te baráto a méretet már csak a tenyered és a pénztárcád szabja meg. The cameras are miles better — especially in. Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en! Jelenleg a készülékek csak fizikai SIM-mel vásárolhatók meg és használhatók.


A készüléket az iBro Store and Service bolttól kaptuk kölcsön, egy 2GB-os verziót, amely félmillió forintnál is többe kerül. A független újságírás létezésével nem alattvalói. A kijelző felett egy „Proximity Sensor” (közelségérzékelő) helyezkedik el, ami érzékeli az arc közelségét telefonálás közben, és lekapcsolja a kijelzőt és az érintőfelületet, így elkerülhető például a hívás véletlen. Sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező szervizeseink már több, mint 17. Például méretben és árban.


Iphone xs max kijelző

A fotózási és töltési képességeiről – a teljes mezőnyt nézve – már nem mondható el ugyanez. A mobilok a legújabb és az eddigi legerősebb ABionic processzort, dual illetve tripla kamerát és fejlett szoftvert kaptak. Super AMOLED kijelzővel fogunk újfent találkozni, amin az Apple minimálisan javított, a dinamikatartománya jobb lett, de megmondom őszintén én nem vettem észre. Csak gyári Apple LCD építünk be! Ezzel garantálható a gyári minőség megtartása is.


Kijelzőcserére a készülék előlapjának (kijelzőjének) törésekor van szükség, valamint akkor, ha a kijelző átvezető kábele sérül, a képernyő nem mindig, vagy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések