2019. február 8., péntek

Kiadó lakás stefánia út

A ház rendezett, kertes udvarából lépünk be a konyhába, ahonnan egy hangulatos boltíven keresztül a m²-es szobába jutunk. Eladó lakás Budapest, XIV. Az Ön által megtekintett kiadó Budapest, XIV.


Kiadó lakás stefánia út

A téglalakásról db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: m². Az ingatlan magába foglalja a szimmetrikus villaépület két szintjének kb. A kilátás körkörös, kitűnő a megvilágítás, a Nap körbejárja az épületet.


Stefánia út és a Városliget irányában. Gázfűtéses,jó beosztású. Hosszútávra kiadó a 14. Gépesített és részben bútorozott. A szobák egymásból nyílnak.


KISÁLLAT megbeszélés szerint történik. Parkolásra udvari beállóban van lehetőség, aminek a költsége 15. Balzac utca és Szent István park sarkánál, kiváló közlekedésnél, trolitól 4. Azonnal költözhető, részben bútorozott. Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt. Dny-i fekvésű, teraszos, cirkófűtéses, jó állapotú lakás azonnal kiadó.


Kiadó lakás Budapest, XIV. Kiválóan alkalmas irodának, cégközpontnak, oktatásra, sport, valamint egészségügyi központnak is. Ne szabjon határt a fantáziájának, valósítsa meg saját ötletei alapján álmai otthonát. Budapest közkedvelt kerületében,kiváló közlekedés mellett kiadásra kínálunk egy tégla építésű,erkélyes,kertkapcsolatos lakást. Bútorokkal és gépekkel felszerelt állapotban bérelhető.


Kiadó lakás stefánia út

Tágas tetőtéri lakás kiadó a XVII. Teljesen berendezett,bútorokkal és gépekkel felszerelt állapotban bérelhető. Csendes,nyugodt utcában,egy családi ház tetőtere kiadó ,külön bejárattal és kertkapcsolattal. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Request an offer from the selected offices.


Click on the icon to add more offices. REJTŐ JENŐ UTCÁBAN egy nm-es szobás bútorozott KLÍMÁS lakás egy tégla építésű liftes társasház első emeletén kertre néző kilátással és házközponti egyedi méréses fűtéssel. TELJES KÖRŰEN FELÚJÍTOTT, tehermentes lakás , saját zárható tárolóval a pincében,. Orbánhegy, Tóth Lőrinc utca Luxory Penthause flat.


Kiadó lakás stefánia út

Albérlet, kiadó lakás , ház hirdetések az ország egész területéről. Ha albérletre van szüksége, nálunk megtalálja. Ismerje meg kiadó ingatlan kínálatunkat! Ingyenes hirdetésfeladás. Kálvin tér mellett helyezkedik el az Üllői út 20.


A lakás utcai elhelyezkedése miatt szinte az összes helyisége nagyon világos, egész nap napfényes. A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat. TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések