2019. február 19., kedd

Informatikai szakközépiskola budapest

Informatikai szakközépiskola budapest

Ezúton is szeretettel gratulálunk a Szűcs Sándor Informatikai Emlékversenyen (Linux versenyben) részt vevő tanulóinknak a sikeres továbbjutáshoz, és Várkonyi Tibor tanár úrnak az eredményes felkészítéshez! A döntőben szurkolunk tanulóinknak! Magyar Köztársaság legnagyobb, a tanulmányokról érdeklődők sorában mindig nagyobb közkedveltségnek örvendő, iskolai adatbázis. A rendszergazda tanfolyam átfogó ismeretet a jelenlegi korszerű hálózatkoról, a hozzájuk tartozó architektúrális fogalmakról.


Egy támogatónk segítségét megköszönve, az idén egy nagyobb informatikai beszerzést vállalt szerepet a Hi-Tech Alapítvány. Sikerül az M19-es, CISCO labor gépparkját korszerűsíteni, így két korszerűen felszerelt labor biztosítja a számítógépes hálózatok oktatását, a másik négy általános informatikai labor mellett. Iskolánk Reál munkaközössége ebben az évben is fotópályázatot hirdet, melynek témája: Állatok. Válaszd ki a saját fotóid közül a témához illőt, küldd be e-mailben az egressy. C121-es tanáriba pendrive-on maximum saját képet!


Vécsey János Leánykollégium a XX. Mesemondó- és Népmese illusztrációs Fővárosi Középiskolai Versenyt, ahol Balogh Anett 10. A Szentlélek fénye címmel filmriportot készítettek Kerényi Lajos piarista atyával, a GULAG történetek – Feldolgozatlan múlt című pályázatra, melyet a Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. Budapesten településen az Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. A szoftverfejlesztést teljesen nulláról sikerült megtanulnom a Számalk segítségének köszönhetően. Több év munkavégzés után úgy döntöttem, hogy egy olyan szakmában szeretnék dolgozni, amelyre inkább hobbiként tekinthetek, mintsem munkaként.


Reviews Szuper volt a Nyílt nap! Ezen a helyszínen jelenleg nem indul szakképzés, de folyamatosan bővítjük a képző partnereink sorát. Kérjük, nézz vissza hónapon belül, válogass a menüből más szakképzéseket, vagy nézz körül a városban induló, kb.


A képre vagy IDE kattintva a KAFFEE projekt tájékoztatóját és a használat leírását olvashatja, mellyel lehetőség nyílik a köznevelési eljárások elektronikus, távoli ügyintézésére. Mezőkovácsháza Hunyadi János Középiskola és Koll. Ingyenes, felsőfokú OKJ képzés.


Megtalálhatók vagyunk a Blaha Lujza tér mellett, az Erzsébet krt. Az iskola igazgatójaként köszöntöm abból az alkalomból, hogy felkereste a Katona honlapját. Napjainkban számos régi diákunk építi a jövőt az ország és a világ minden pontján. Az intézmény évtizedek során több oktatási-képzési profilváltáson és ezzel összefüggésben több.


Az iskola a főváros egyik legrégibb múltra visszatekintő középfokú szakképző intézménye. Minden kedves érdeklődő diáknak és szülőnek köszönjük a részvételt, és bízunk benne, hogy iskolánk megnyerte a tetszésüket. Ez évtizedek alatt több oktatási-képzési profilváltáson és ezzel összefüggésben több névváltozáson ment keresztül az iskola.


Informatikai szakközépiskola budapest

Idén tanuló kapta meg tarisznyáját, mellyel útjukra bocsátottuk őket az eddig védelmező iskola falai közül a nagybetűs ÉLET kihívásokkal teli világába. Szakközépiskolák - Budapest - X. Iskolánk megközelíthető: az Örs vezér teréről a 81-es trolival két megálló, vagy a Sugár mögött induló, HÉV sínek melletti járdán sétálva perc. Autóval a Zalán utcáról megközelítve, az iskola mögött, saját parkolóba lehet beállni. Az ismert budapesti számítástechnikai szakközépiskola Zuglóban található.


Ezek alapján MINDHÁROM versenyzőnk ott lesz a döntőben december 12-én, Békéscsabán! Eredményükhöz gratulálunk, további sikeres felkészülést kívánunk, a felkészítő tanárok Gera Imre és Kurucz Gábor munkáját köszönjük! Magyarország ( Budapest ) Welcome our guests from Italy, Spain, Poland and Greece in Budapest ! Szent György Média és Informatikai Szakgimnázium – Lenhossék utca 24.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések