2019. január 14., hétfő

Szeptemberi szerelmi horoszkóp 2019

Nem kell pánikba esnie, vegye figyelembe, a balsikerek, ahogy jöttek, úgy el is múlnak, ez csak egy átmeneti állapot. Szeptemberi szerelmi horoszkóp – Izgalmasan alakul majd az élete minden jegynek! Hamarosan beköszönt az ősz, amikor kezdünk lassítani a nyári tempón, kicsit melegebben öltözünk, és nagyobb teret engedünk a romantikának, mint a pezsgés időszakában. A hónap eleje magányosan telik, egy-két társasági rendezvényre elmegy ugyan, de igazán sehol sem érzi jól magát.


Szeptemberi szerelmi horoszkóp 2019

A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei. A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni.


Nem a harmónia fogja jellemezni a szerelmi élete ami kissé meglepő, hiszen általában minden téren erre törekszel. Szívesen repkedsz virágról virágra, ismerkedsz, flörtölsz és még titkos viszonyba is hajlandó vagy belemenni, sőt mi több, izgalommal tölt el a tiltott gyümölcs gondolata. Kezdetét veszi az ősz, a nyugodtabb szerelmi pillanatok időszaka, ám unalmasnak ez az évszak sem mondható. Tudd meg, a te szívedet is megdobogtatja-e a szeptember! Ami a szerencsétlenséget illeti, érhet egy-egy kellemetlenség pénzügyi téren, de ne feled hogy minden ilyen eset bölcsebbé tesz, és a jövőben okosabb útra terel.


Akár életed párját is megtalálhatod. Az összeillő csillagjegyek nagyon fontosak, hiszen a boldogság a tét. Belső erő, spontán energia, önbizalom.


A szeptember pozitív energiát tartogat a Kos számára. Bár ez a hónap ideális a. A jelenleg pár nélkül élő Ikrek most a korábbiaknál gyakorlatiasabb, elszántabb lehet a párkeresést illetően, ami különösen akkor lehet számára gyümölcsöző, ha kifejezetten a komoly kapcsolat a célja. Még ha nem is így tűnik, nagy út áll előttünk ebben az évben. Gondolkodásod éles, amire mások is felfigyelnek.


Barátaidra és párkapcsolatodra is jobban kellene figyelne hiszen, ha elhanyagolod emberi kapcsolataid egyszer csak azt veszed észre, hogy egyedül maradtál. Cigany horoszkop Csamango Eulalia modra - Duration. Mi vár az Ikrek, Mérleg, Vízöntő jegyre? IKREK – v arázslatos nyár. Ez a nyár forró lesz az Ikrek számára!


A szerelmi kapcsolataid tele lesznek szenvedéllyel, érzékiséggel és mély vonzódással. Kos A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Ted amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe.


Szeptemberi szerelmi horoszkóp 2019

Biztos, hogy mindent lezártál? Rálelsz arra, aki képtelen neked ellenállni. HOROSZKÓP A Kosok bajba kerülhetnek, az Ikrek ne higgyenek el mindent a hétvégén – November – November Hétvégi horoszkópunkból megtudo mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Vajon szerencse üti a marko új szerelemre lelsz, vagy éppen az ellenkezőjével kell szembenézned? Az biztos, hogy ha a Halak jegyében születtél, szeptemberben nagy eséllyel találkozni fogsz egy különleges másikkal, akivel még akár közös jövőtök is lehet.


Skorpió: Párkapcsolat esetén muszáj lesz dolgoznod a szerelmi életeden szeptemberben, amikor is tudni és érezni fogo hogy mit kell változtatnotok ahhoz, hogy jobban érezzétek magatokat együtt a pároddal. A kedveseddel közösen számoljatok le az egyhangúsággal, és kezdjétek tervezni a közös jövőtöket! Kos: Amennyiben szülő vagy, akkor gyermeked életében nem várt fordulat kezdődhet, talán olyan dolgokat sajátíthat, amelyek újak a számára, és olyan dologra is fény derülhet, amire korábban nagyon vigyáztál, és amelyre a titok jótékony homálya borult.


Alapból az élet több területén is pozitív változásokra számíthatnak. Végre a kemény munkájuk kifizetődik és előreléphetnek a karrierben és az anyagi helyzetükben egyaránt. A jelenleg szingli Mérleg ugyanakkor valamivel könnyebben találhat most rá a szerelemre úgy, ha nem keresi azt görcsösen, és nem ragaszkodik olyan kibontakozó.


A csillagjegyek között erre mondják, hogy a leginkább nőies jegyeket hordozó, mert egy életet át tudnak álmodozni, folyton az igazira várva ábrándjaiban merül el. Talán ezzel magyarázható épp, hogy amikor a Rák rátalál élete párjára, akkor szinte betegesen ragaszkodóvá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések