2019. január 10., csütörtök

Kiadó szoba budapest 10 kerület

Kiadó szoba budapest 10 kerület

Ingyenes hirdetésfeladás. Térképes albérletkereső. Keress több ezer albérlethirdetés közül. Kiadó albérletet keresel X. Havonta több millióan választják az ingatlan.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Villányi útnál egy klasszikus nagypolgári lakásban. A szoba hangulatos, világos, főre ideális, a lakás teljes körűen felszerelt. Star, Boutique, Small Luxury Hotels.


Wi-fi tv csatlakozás adott. Akár azonnal költözhető, felújított,világos, 10. Kisállat megbeszélés szerint hozható! Megbeszélés szerint akár azonnal költözhető. Ha ez az ingatlan, vagy ehhez hasonlóak érdeklik keressen bizalommal.


Kiadó szoba budapest 10 kerület

A kiadó szoba berendezett. Net kábel csatlakozás adott. Internet kábel tv csatlakozás van. Budapesten szoba kiadó. A búvóhely azt jelenti, hogy a lakásokat nem csak napokra vagy hetekre bérelhete hanem egy lakás pár órára is kivehető, azért, hogy meghitt pillanataid lehessenek kedveseddel.


Ha épp szoba bérlés pár órára a célo itt könnyedén megtalálhatod az igényeiteknek tökéletesen megfelelőt. Dunára néző panorámával. A közös költség olyan igénybe vehető. Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről!


Kerületben az Otthontérkép kínálatában! Az ingatlanból kilépve a Blaha Lujza téri metrómegállónál, a körúton a 4-es 6-os villamosnál találjuk magunkat, a közlekedési eszközök percre találhatóak gyalogosan, amivel bárhova a belvárosban -perc alatt eljuthatunk, minden egy karnyújtásnyira van. A két nagy szoba déli fekvésű, világos, a fél szoba és a konyha árnyékosabb.


Van kivel, de nincs hol? Igényes, olcsó szoba kiadó. Mester utcánál kis zárható. Jó buszközlekedés , Árkád és a központ gyalog percre. Csendes , nyugodt környéken található.


Boltok Penny,ABC,Interspar, gyalog gyorsan megközelíthetőek. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Akár eladó, akár kiadó lakások után kutat, oldalunk egész országra kiterjedő keresője vagy e-mail értesítői megkönnyítik majd a dolgát. Mivel külföldön dolgozok, rugalmasan állt hozzá, hogy mikor érek rá átbeszélni, hol tart az eladás. A legtöbb kiadó apartman egy helyen!


Apartmanok, kiadó szállások! Még másik külföldi srác lakik itt szóval az angol tudás előny. Jelenleg én tartózkodom a szobában de november elejétől költözhető. A lakásban két fürdőszoba és két wc van.


Kiadó szoba budapest 10 kerület

Fáy utcában kínálok eladásra egy nm-es, szobás új építésű, erkélyes, 3. Kérem, hogy személyes segítséget is nyújtsanak az ingatlankereséshez. Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei. Szív utca csendes övezete. Belváros 40nm-es felújitandó lakás eladó !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések