2019. január 31., csütörtök

Maros étterem nagymaros szép kártya

Hangulatos budai vendéglő a Déli pályaudvar és a Moszkva tér között. Házias konyhával csapolt sörökkel és izletes napi menükkel. Tavasztól őszig gyönyörü árnyékos belső kerttel.


SZÉP kártya egyenleglekérdezés. Rendezvények és esküvők lebonyolítása, heti menüajánlat. Fentről szép időben egy végtelen körpanoráma tárul elénk.


Az árak közepesek, a személyzet barátságos az étterem tiszta és rendezett, a választék és az ételek minősége jó. Az alkotó emberre mindig jellemző volt, hogy korának művészetében a régmúlt idők köszöntek vissza. Ha Ön is részt vesz a Dunakanyar Kártya értékesítésében, mi jutalékot fizetünk Önnek. Nagymaros , Béla király sétány 1. A jutalék mértéke minden eladott kártya után. Budai Lúdláb étterem helyén az akkor újdonságnak számító John Bull Automobile Pubot.


A mára már három vendéglátós diplomával rendelkező család valamennyi tagja részt vett a gasztronómiai részletek kialakításában, tisztelve a hagyományt, de vállalva az evolúciót. Dunakanyar kapujában Kismaroson, a királyréti erdei kisvasút végállomásánál. A Kiscsillag Étterem Budapest népszerű kertvárosában Csillaghegyen, házias ízekkel, friss, egészséges alapanyagokból készült ételekkel és napi menükkel várja vendégeit egy igazi családi kisvendéglőben!


Illés Hotel és Stüszi Vadász Étterem Szeged A Stüszi Vadász Étterem Csongrád megye egyetlen igazi vadétterme, az ország legnagyobb vadétel választékával várja Vendégeit! Add meg a dátumokat, hogy pontosíthassuk a kijelzett árakat. Most, hogy utazott 5évet az időben, a Renaissance Étterem meginvitálja Önt egy felejthetetlen középkori lakomára! Családi vállalkozásként még a múlt évezredben alapított éttermünk megmutatja Visegrád legszebb arcát.


Icukától, amivel tökéletessé válhat az ünnep. Ezekkel a szokásokkal lesz nyugodt az éjszakád! Ebben a mesés évszakban rengeteg kiránduló érkezik a Dunakanyarba, mert a rohanó és túlterhelt hétköznapok után ez a festői táj nyújt igazán kellemes kikapcsolódást. Ha kirándulni megyünk, szép , izgalmas és különleges helyet keresünk.


De mire vágyunk ilyenkor? Strandolás, úszás a Dunában, illetve a stúrovói melegvizes csúszdás fürdőben, a vendégházunkban panorámás medencében, evezés a Dunán, lovaglás és sétakocsikázás lovas hintón. Foglalás gyorsan egyszerűen itt!


Továbbá igénybe vehetik a Nagyvillám Étterem szolgáltatásait Üdülési csekkel és Sodexo, Check dejeuner, Ticket Restaurant étkezési utalvánnyal. Szép kártya - -Étkezési ut. Erzsébet- kártya -Bankkártya-házhozszállítás esetén is. Nem tudom, ebédeltem-e valaha is ilyen szép helyen, mint most, a hajdani nagymarosi hajóállomás épületében megnyílt Maros étterem teraszán. Publo Étterem és Panzió Csákvár.


Marosugrai Haller Kastélyszálló Étterem , Bororó, Panzió. A múlt idők eleganciáját sugárzó történelmi Erdély első kastélyszállója. Marosvásárhelytől km-re a Maros bal partján, a Kolozsvár-Marosvásárhely országút (E60) mellett fekszik, km-re a Marosvásárhelyi Nemzeti Repülőtértől.


Akciós hotelkuponok, olcsóbb üdülések - Pazar ebéd wellnessel, akár vasárnap is. Gyomaendrődön az Erzsébet liget közepén, a Liget Gyógyfürdő szomszédságában található panzó, (2-ágyas, részben fürdőszobás) szoba, társalgó, 2fős étterem , disco áll a vendégek rendelkezésére. Olcsó szállás, helyben teljes ellátással, csoportoknak kedvezmény.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések