2019. január 22., kedd

Hűtlen férfi

Hűtlen férfi

A megcsalás lélektana: a férfi inkább testben hűtlen , a nő inkább lélekben Nézzünk kicsit másképp a dologra. Mi van akkor, ha adott férfi jellemvonásai, viselkedése ugyanazt hozta ki addigi partnereiből , mondjuk féltékenységet, dühöt vagy passzivitást, stb. Ha a párod viselkedése egy csapásra megváltozik, gyanakodhatsz, hogy valaki más is belépett az életébe. Hűtlen férfi arca Ilyen a férfi arca, ha hajlamos a hűtlenségre - Az új kutatás szerint rögtön felismerhető a csalfa típus Az új vizsgálat azt állítja, hogy első pillantásra tudni lehet azt, ha a férfi hajlamos megcsalni a párját. Párkapcsolatuk ellaposodik, benne magukat értéktelennek hiszik, és egy másik férfi karjaiban újra megbecsülésre lelnek.


A férfiak válasza azonban a nőkétől eltérő volt. Az esetek többségében nem számított, hogy párkapcsolatuk kiegyensúlyozott volt-e, hiszen őket a vonzalom húzta másokhoz. Igen, megesik, hogy a férfi zárkózottabb, és szeret a magányba temetkezni. Máshogy beszél a nőkhöz a hűtlen férfi - Így változik a hangja, ha csalfa típus - Több kutatás is vizsgálta már a hang és a hűtlenség kapcsolatát.


Megcsalta, majd hazudott párjának a hűtlen férfi , a netezők buktatták le Kamuzott arról a képről, ami bizonyította, hogy egy másik nővel volt. A twitterezők azonban leleplezték az igazságot, nem is akárhogy. A terapeuták meg szinte csak ilyen hűtlenekkel találkoznak (amennyiben a férfi kereste fel őket), így némelyeknek az a megtévesztő képük alakul ki a hűtlen férfiakról, hogy általában szenvednek ettől az állapottól.


HETEDIK: akinek csak nem jön össze Az ilyen férfi próbálkozik más nőknél, de sehogy se akar neki sikerülni. Férfi visszahódítása - használd ezt a néhány, egyszerű alapelvet Tudom, most kb. Még mindig nem hiszed el, hogy ez veled megtörtént, kétségbeesett vagy és egy talány számodra, hogy hogyan szerezheted őt vissza.


Felmérések szerint az Egyesült Államokban minden ötödik férfi és nő félrelép. Pepper Schwartz, a Washington University szociológia professzora szerint valójában ahány ember, annyi oka van a hűtlenségnek. De amíg a férfi inkább testben hűtlen , addig egy nő lélekben csalják meg a párjukat.


Hűtlen férfi

A nőknek inkább viszonyuk van, a férfiaknak inkább kalandjuk. Mindkettő csalás, megcsalás, tehát bűn – a másik szemében biztosan. Talán ez a leggyakoribb eset, de kicsit sem tudatos. Több férfi küzd ezzel a jelenséggel, ahogy mi nők is szép számmal vagyunk.


A nők többsége mégsem a hűtlenséget választja ha padlón van az önbizalma, hanem az ártatlan flörtöt vagy azt a csodaszép magassarkút a kedvenc boltjában. A férfi hódíthat, becserkészhet, alfahímnek érezheti magát, akitől megremegnek a lány térdei, és már csak egy érintésétől benedvesedik a bugyija. Az új nő, főleg kezdetben, lehet, hogy sokkal bevállalósabb, kurvásabb, mint a párjuk, és ez a kulcs momentum. Hűséges és hűtlen csillagjegyek.


Nagyon sok minden befolyásolja azt, hogy az ember hűséges vagy hűtlen típus. Aki hisz benne, annak sokat elárulhat a másikról ezen a téren az is, milyen csillagjegyben született. Ez sem garancia azonban semmire, hiszen ott az aszcendens és megannyi más tényező. Az összes férfi , aki megcsalja a párját, hazug, azonban nagyon sok érvet tudnak felhozni azért, hogy megmagyarázzák a tettüket.


Hogyan ismerheted fel a hűtlen nárcisztikus férfit? Ez a fajta ember mindig hódolókkal van körülvéve, romantikus partnerekkel, barátokkal és ismerősökkel. Az elmúlt nyolc évben egy olyan férfi volt a társam, aki mellett soha nem jutott ez eszembe. Nyolc éven át rá sem néztem másra.


Sajnos a kapcsolatunk véget ért, és csak remélni merem, hogy találok valaha ilyen társat. Először is érdemes leszögezni három lényeges dolgot: rémeket látni nem kell, és nem is érdemes, a párkapcsolatban a bizalom alapvető dolog, és bármilyen gyanú is merül fel, a legjobb út, ha az ember a párjához fordul, és nyíltan rákérdez a dologra. A hűtlen férfi mindig is csapodár marad? Kata évvel ezelőtt ismerkedett meg a férjével, akiről már akkoriban is keringtek pletykák, hogy nem éppen a hűség mintaképe. Ahogy minden férfi , ő is azonnal tagadni kezdett, méghozzá felháborodva, támadva, hogy miket gondolok róla, miközben ő csakis a családjának él, blablabla.


A kutatók szerint azoknál a férfiaknál, akik gyermekkoruktól kezdve azt a mintát látták maguk előtt, hogy egy igazi férfinek minél több nőt el kell csábítania, és természetes, ha egy férfi hűtlen , sokkal nagyobb arányban jelentkezik ez a fajta viselkedés, mint a “jófiúként” nevelt férfiak esetében. Kulturális, pszichológiai és evolúciós okokkal is magyarázható, hogy érzékünk van a hűtlen személyek felismerésére. Annyi ismerősömet megcsalták már, engem még tudtommal soha. Viszont most van egy kapcsolatom, és beleőrülök a féltékenységbe.


Amikor gyanítható, hogy esetleg telefonálni fog, tégy be egy diktafont a szobába, így rögzítheted a beszélgetést, ha hívja a szeretőt. Nincs ez másként akkor sem, ha a hűtlen férjedet akarod visszahódítani. Egy kedves, férfi -ügyekben meglehetősen tapasztalt (hogy pontosan milyen téren, és mennyire, azt a fantáziátokra bízom) hölgyismerősömmel beszélgetve merült fel a csalfaság témaköre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések