2019. január 30., szerda

Miskolc vendégház

Featuring family rooms, this property also provides guests with a terrace. The accommodation provides a shared kitchen, an ATM and currency exchange for guests. Szállóvendégeink nyugalmához a csendes, nyugodt zöldövezeti környezet és a remek kilátás is hozzájárul.


A szállás a vendégek kényelmét, pihenését szolgálja. Csendes, meghitt zöld sziget a nyüzsgő városban. Amennyiben kínálatunk felkeltette érdeklődését, kérjük látogasson el hozzánk, kóstolja meg a Babyloni ízeket és érezze jól magát! Itt vendégeink élvezhetik mindazt, amit az anyatermészet adakozó kedvében csak nyújthat.


A város és környéke minden napra kínál látnivalót és kikapcsolódási lehetőségeket. Transzfer)Több éjszakára érkező vendégeink Tiszai Pályaudvarról, vagy a miskolctapolcai busz végállomásról történő szállításáról igény esetén, egyeztetés után térítésmentesen gondoskodunk, csoport érkezése esetén a csomagokat szállítjuk. Mi mindent tudunk a Diósgyőri várról, a belvárosi forintról, a Villanyrendőrről, a történelmi Avas zegzugos utcáiról, a Sötét-kapuról, vagy akár a Bató-ház legendájáról és Önnek is elmeséljük, amikor erre jár! Központi elhelyezkedése ellenére szinte erdei környezet várja az ide látogatókat, mivel az Avas hegy fái csendes nyugalmat nyújtanak a megpihenni vágyóknak. Private parking spaces are available in the garden or in the street, free of charge.


The rooms at the Tulipán come with shared bathroom facilities. There is a barbecue and guests can make use of free WiFi and free private parking. At the guest house all rooms come with a private bathroom with a shower. The nearest airport is Debrecen International Airport, 1km from the accommodation.


Miskolc , a mi városunk. Az itt élőknek, az Avasi kilátóról letekintve nem térkép e táj. Csendes környezetben, gyönyörű kilátás nyílik a Bükk hegyoldalaira. This m² apartment offers mountain views.


Miskolc vendégház

Vendégházunkhoz kellemes pálmafákkal kialakított környezetében pihenhetnek a kedves vendégeink, mindemellett szaunát is vehetnek igénybe a felfrissülni vágyók. Szalonnasütési-grilezési,valamit sóterápiás fürdési lehetöség áll a vendégek. Ezt a szállást sehol máshol nem foglalhatod le ennél olcsóbban!


Oldalainkat vendég és tag böngészi. Tovább az Abigél Vendégház oldalára. Foglaljon nálunk szállást Ön is! Az Európában egyedülálló Barlangfürdő pár percnyi sétával elérhető vendégházunktól.


Miskolc vendégház

Egyike vagyunk a fürdőhöz legközelebb levő szálláshelyeknek. Guests can relax at a terrace. There is a parking space available on the spot, so in case you are arriving by car, you will be free to leave it there without any additional costs. If neccessary, you may park your car at the parking place of the guesthouse for free.


It offers functionally furnished rooms with free Wi-Fi and a terrace overlooking the garden. Pizzát, hamburgert milyen ételt keres? Online ételrendelés, gyors házhozszállítással. Ha legközelebb erre járunk, biztosan vissza fogunk jönni és be fogunk térni egy finom falatra ide!


Ismerőseinknek is nyugodt szívvel ajánljuk majd ezt a helyet! The building features complimentary parking, a sunbathing terrace and a safe deposit box. Az oldal Borsod-Abaúj-Zemplén megye székhelyét, Magyarország negyedik legnépesebb városát mutatja be: miskolci intézményeket, iskolákat, szórakozási lehetőségeket és egyéb linkeket tartalmaz a városról és környékéről. A terület igazi kincse a Barlangfürdővé kialakított Tavas-barlang, melyet a víz évezredek alatt vájt ki a kemény mészkősziklákból.


WC áll a vendégek rendelkezésére. A vendégház közelében kb. Kék Sólyom Vendégház vendégei kedvezményre jogosultak. A közelben lovaglási lehetőség is van, kb.


Az Ön böngészője elavult és nem alkalmas a weboldal tökéletes megjelenítésére és funkcióinak használatára. Kérjük, frissítse böngészőjét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések