2019. január 21., hétfő

Kis münsterlandi vizsla eladó

Többféle olcsó, használt kis münsterlandi vizsla eladó. Mennyi a kis münsterlandi vizsla ára használtan? Kis münsterlandi vizslák. Szép küllemű, jó adottságokkal rendelkező, bevadászott szülőktől kis münsterlandi vizsla kiskutyák eladók! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Kis münsterlandi vizsla eladó

Ezután a fajta más országokba is eljutott, ahol kis méretéért, vadászati képességeiért és családbarát természetéért díjazzák. Az alomból még választható kan és szuka kölyök is. A szülök CAC, fajtagyőztes német és szerb származásúak (a képek közt az anyjukról található fénykép). Small Munsterlander Hungary.


This is a famous Hungarian small munsterlander kennel. Nem volna tisztességes dolog vele szemben, ha a kényelmes életet élő családi kutya szerepébe kényszerítenék, noha nem valószínű, hogy tiltakozna. A weboldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi szabályzat rendelkezései szerint. Eredeti neve: Kleiner Münsterländer Vorstehhund. Kitartó, szívós, szorgalmas, értelmes.


Kis münsterlandi vizsla eladó

Kutyák és gazdáik portálja, ahol mindent megtalálsz a kutyákról: kutyafajta adatbázis, cikkek, háttérképek, kutya névnapok. A kan Szerb vérvonalból származik. Igény szerint törzskönyvvel vagy anélkül. Elvihető és eladó vizsla kiskutyák a Kiskutya.


Kormi hat éves ivartalanított, oltott, chipes kis -közepes méretű, kb. Német vizsla kiskutya eladó hetes, aktívan vadászó szülőktől. Eladó egy Rövidszőrű magyar vizsla.


Kisfiú féldrótos, szép sötét barna, chippelve, oltva. A kis -münszterlandi vizsla FCI standard SZÁRMAZÁS: Németország ALKALMAZÁS: Sokoldalú vadász-, munkakutya ( vizsla ) FCI CSOPORT BEOSZTÁS: VII. Kontinentális vizslák Munkavizsgára kötelezett. Fajtacsoport Vizslák Sekcio 1. LTALÁNOS MEGJELENÉS: Vadász- munkakutya. Németországban, elsősorban azon képessége miatt, hogy képes volt mindenféle vad behozására.


A kis münsterlandi a német hosszúszőrű vizsla és a kontinentális spánielek keresztezéséből született. Gascogne-i kis kék griffon. Nagy münsterlandi vizsla. A vizslák különleges és előkelő helyet foglalnak el a vadászkutyák között. Azt tartják, hogy ha az összes többi vadászkutya valamilyen oknál fogva kipusztulna, a vizsla valamennyit képes lenne helyettesíteni.


Ezzel szemben, nem lehet vödörrel önteni a tudományt, a kis Vizsla fejébe – bármennyire is szeretnénk. Irreálisan magas követelményeket állítani nem érdemes, hiszen a kölyök szervezetének fel kell épülnie, elég érettnek kell lennie fejben, agyilag, hogy nagyobb terhelést elbírjon! Egyetemre se iratunk be egy csecsemőt.


OKTÓBER után elvihetők. Féregtelenítve, oltva lesznek. Várom szerető gazdik jelentkezését, előre foglal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések